Od poprzedniej sygny minęło już trochę czasu, więc wracam po więcej ^__^
Tradycyjna
Ostatnio zmieniony przez Tsuyami (20-01-2022 o 13h14)
Od poprzedniej sygny minęło już trochę czasu, więc wracam po więcej ^__^
Tradycyjna
Ostatnio zmieniony przez Tsuyami (20-01-2022 o 13h14)
Dawno mnie tutaj nie było, pora na małą zmianę
Sygnaturka tradycyjna
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (31-01-2022 o 11h18)
Oooo! Cudownie wyszła ci ta sygnaturka, w sumie jak zwykle fenemenalna robota. Dziękuje ci bardzo <<<3
NATSI TO JEST CUDOWNE!!!!!
Boziu Święty, właśnie spowodowałaś, że bardziej uwielbiam postać Alarak fabularnie i charakternie. Ta sygnaturka jest WSPANIAŁA. Bardzo dziękuję mordo ♥️ ♥️
Witam^^
Postanowiłam się przełamać i po zobaczeniu Twoich prac zdecydować się na zamówienie!
A więc chciałabym sygnaturkę niespodziankę, w końcu lubię pozostawiać artystą pole do popisu i możliwości "wyżycia się" artystycznie
1. Temat - Może coś pokroju "The Red Queen" Victorii Aveyard, coś w tych klimatach. Jeżeli nie znasz to nakreślę, że chodzi tutaj o książkę oparta na świecie, gdzie ludzie dzielą się na Srebrnych władców (posiadających srebrną krew) oraz Czerwonych szaraków (tych o krwi czerwonej). Oczywiście nie jest to wymóg, to luźna propozycja tematu^^
2. Napis - "Words can lie. See beyond them".
3. Wymiary - Chciałabym, byś poczuła się swobodnie z tym zamówieniem, także proponuję takie, w których najlepiej ci się pracuje.
4. Uwagi, życzenia - uwielbiam poruszające się tło, błyskawice, czy też deszcz, ogień, wszystko co podkreśla tajemniczość pracy, a zarazem przykuwa uwagę^^
Z góry życzę miłego dnia/popołudnia/wieczorku!
Ostatnio zmieniony przez Skyeesan (12-02-2022 o 02h40)
Witam!
Miło mi znowu zagościć u Ciebie. Przychodzę z zamówieniem na obrazek rozpoczynającym/kończącym wpis/post.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Renissance (25-10-2022 o 21h36)
Hejka! Długo się zbierałam do tego posta, ponieważ sama chciałam spróbować zrobić sobie sygnaturkę, ale niestety nie wychodzi mi to
Mam całkowicie wybrane co chciałabym mieć w sygnaturce. Jest to wygląd mojej wymyślonej OC w Eldaryi. Mam tutaj jej dwie refki, jedną z bliska i drugą w całości.
Z bliska:
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (30-10-2022 o 22h33)
ZAMÓWIENIE