Dawno mnie tu już nie było i się stęskniłem T__T
Zamówienie
Dawno mnie tu już nie było i się stęskniłem T__T
Zamówienie
Ostatnio zmieniony przez Natsi (19-09-2021 o 20h17)
@Natsi Mam nadzieję ze obrazki juz sie wyswietlaja i wybacz ze z takim opoznieniem aczkolwiek nie wchodzilam na forum przez te dwa dni :C
Ależ nie martw się tym, że mi tak długo ogarniałaś zamówienie! Widzisz, ja również się grzebałam z odebraniem sygny, która jest po prostu p r z e p i ę k n a <3
Najmocniej Cię przepraszam, że tyle mi się z tym zeszło, ale po pracy po prostu nie miałam siły zaglądać na eldkę
Wracając, omg, Scara jest przecudowny>W< To jest mój ukochany husband i w tym wydaniu jeszcze bardziej skradł moje serce. Kolorystyka, jak zwykle, fenomenalna. Wszystkie warstwy, efekty, świecidełka i inne rzeczy na których kompletnie się nie znam, są tak idealnie w punkt dobrane, że aż nie wiem co napisać. No po prostu ta sygnaturka jest genialna. Wybrałaś tak cudowną czcionkę, która tak super wpasowuje się w tę estetykę, że nawet nie wiesz jak bardzo zadowoliłaś tym całokształtem moje oczy UWU
No i kurde, te świecące oczy są boskie<3 Właśnie o to mi chodziło!
Sygnaturka jak zawsze wyszła Ci cudownie, kochana♥♥ Od razu ustawiam i z dumą będę nosić, nawet jeśli mało się odzywam na tym forum. Na pewno jeszcze tu wpadnę, bo kurde, mam jeszcze wiele wizji i postaci, z którymi chciałabym sygny<333 Mam nadzieję, że nie będziesz miała mnie dosyć. Stokrotnie dziękuję za pięknego Scarę♥
NATSI! To jest cudowne, kocham, kocham. Eldkowe forum bez ciebie nie byłoby sobą, potrzebujemy ciebie tutaj. Początkowo, chciałem wspomóc cię jakimiś gifami, ale nie wiem co już podchodzi pod paragraf na Eldzie. A pewnie tworząc tą sygnę, zobaczyłaś te dziwne miny Yumeko i wiesz. Z Gojo też było podobnie, bo za mało go na ekranie, więc ciężko znaleźć coś, nie pod fiolet/błękit. Dodkatowo z Jujutsu wychodzi film pod koniec roku, więc może jakieś fajne scenki wpadną to do ciebie napiszę po kolejną sygnę. Uwielbiam twoje prace, więc no buziaki i miłego października. <<<3
Sygnaturka niespodzianka
To ja poproszę coś od siebie dla siebie z najnowszej ekranizacji Diuny, z Timothée*
proszę nie każ mi tego odmieniać x) Daję ci wolną rękę co do kolorystyki, czy kompozycji sygnaturki; co do wymiarów, może być zbliżona do tej, którą obecnie masz u siebie ;)
Ostatnio zmieniony przez Camio (29-10-2021 o 10h09)
Witam, wkraczam z nowym zamówieniem!
Sygnaturka tradycyjna
Wpadam po odbiór!
Co ty, nie przejmuj się. Ja i tak najczęściej zapominam, że coś u kogoś zamawiam, przypominam sobie dopiero w momencie, gdy widzę jego nazwę na forum XD
Pewnie, że się podoba! Tak, jak powiedziałam - Twoje prace zawsze mają w sobie to coś, uwielbiam wracać do Twojego warsztatu bo wiem, że dostanę coś porządnego.
Super, że zastosowałaś się do wszystkich moich zaleceń. Nawet nie przeszkadza mi, że nie ma smoka, raz na jakiś czas trzeba odpuścić XD Ładnie dobrane kolory, wszystko jak najbardziej na miejscu i tak, jak być powinno
Dziękuję i widzimy się za jakiś czas!
Zamówienie
Witam, przychodzę z zamówieniem na sygnaturkę niespodziankę
Niespodzianka
Ohh...
Jest śliczna, aż brak mi słów <3 ♥️
Cieszę się, że to właśnie jego wybrałaś, bo również jest moim ulubieńcem ^^
Od 5 stycznia będzie na bannerze jako rerun, życzę Ci zatem na ten nowy rok, by udało Ci się go zdobyć
Dziękuję jeszcze raz, jest świetna <3
Ostatnio zmieniony przez Evanlynn (31-12-2021 o 14h22)
Hej! Dawno nie zmieniałam sygny, a przydałaby mi się nowa, tym bardziej, że robisz je śliczne i aż podskoczyłam z radości, że masz otwartą kolejkę
Zamówienie
Ostatnio zmieniony przez Vivi (15-01-2022 o 18h31)
Sygnaturkę Niespodziankę
AAAAAA!!! GURL, ta sygnaturka jest prześliczna i tak, jak wiedziałam, że będzie śliczna to nie spodziewałam się, że tak mnie urzeknie <3 Dziękuje ślicznie!
Uszanowanko, tym razem i ja idę z zamówieniem
Niespodzianka
Ostatnio zmieniony przez Fillia (19-01-2022 o 21h22)