@Ariah
Smoki to jak najbardziej moje klimaty^^ więc praca była przyjemna. Chciałam coś innego zrobić, niż tylko smoki z Gry o tron, bo te najczęściej pojawiają się przy wyszukiwaniu. Mam nadzieję, że Ci się spodoba.
@Rissie
Tylko mnie nie bij, ale strasznie nie lubię Jasona, dlatego aż mnie zmroziło jak zobaczyłam zamówienie xD Ale przyznam, że pracowało się przyjemnie^^ także może się jeszcze nawrócę i polubię tego pana^^
@Camio
Zadanie nie jest łatwe, przez gifa. Pomijając dwie wersje kolorystyczne, to niestety, wiem, że na profilu nie będzie to dobrze wyglądać, ponieważ po zapisaniu grafiki w formacie gif zniekształcają się piksele i wychodzi taka biała obwódka. Na biały tle nie będzie tego widać, ale w profilu już tak. Oczywiście teoretycznie jest to możliwe, żeby uzyskać efekt "czystego" tła, ale to już robota dla profesjonalistów i odpowiednich programów. Mimo wszystko wstawiam obie wersje kolorystyczne. Z mojej strony mogę Ci jedynie zaproponować wykonanie zwykłego baneru z gifem (coś w formie sygnatury,w trochę innym rozmiarze, co nie zniekształci tła), albo baner, który nie będzie ruchomy.
@Neyu
Miło mi gościć Cię ponownie w moim warsztacie^^ Jak widziałam rendery to od razu zafiksowałam się na pierwszy xD Nawet nie wiem czy już kiedyś go nie używałam, no ale wpada w oko^^ Karty też dało się upchnąć, więc mam nadzieję, że Ci się spodoba.
@Jewels
Piękny obrazek, od razu mi się spodobał i miałam wizję jak to powinno wyglądać. Miałam dobrać troszkę inne kolory, ale jednak wydaję mi się, że te najlepiej oddają klima całości^^
@Mooky
Znowu katujesz mnie pastelami xD Ale na szczęście ze Smoczą królową zawsze się miło pracuje. Postanowiłam wykorzystać oba gify, bo całkiem fajnie do siebie pasowały. Oczywiście sygnaturkę z przykładów możesz używać, swoją drogą to jedna z moich ulubionych^^
I jeszcze w gratisie pierwsza sygnaturka, którą dla Ciebie zrobiłam^^
@Silva
Jak zobaczyłam formularz to aż mi się krzyczeć ze szczęścia chciało^^ Nareszcie coś z moim ukochanym Code Geas i moją ukochaną C.C. Sprawiłaś mi ogromną przyjemność tym zamówieniem. Od siebie dodałam jeszcze padający śnieg, bo w końcu pasował do cytatu^^
@Tryphena
Jak googlowałam postać i zobaczyłam ten render, to wiedziałam, że to jest właśnie to^^ Zrobiłam wersję łagodniejszą i mocną. Mam nadzieję, że przesadziłam z tym różem^^
KOLEJKA OTWARTA