Od razu filety, po co się bawić.
Bo tak się zastanawiałam, czy nie zorganizować jakieś grupki, coś jak stare secret santa. Tylko że na różne opcje, nie tylko rysunek
Scrabble czy kalambury?
Ostatnio zmieniony przez Anatea (24-11-2021 o 11h40)
Strony : 1 ... 36 37 38 39 40 ... 128
Od razu filety, po co się bawić.
Bo tak się zastanawiałam, czy nie zorganizować jakieś grupki, coś jak stare secret santa. Tylko że na różne opcje, nie tylko rysunek
Scrabble czy kalambury?
Ostatnio zmieniony przez Anatea (24-11-2021 o 11h40)
Scrabble, lubię sobie w to czasem pograć
Gdyby mi przypadł rysunek do zrobienia, to zaraz bym dostała prawdziwego bana (i nie dlatego, że byłoby tak krwawo, tylko tak brzydko...)
Łasica czy gronostaj?
Ostatnio zmieniony przez Nirez (24-11-2021 o 11h43)
Łasica XD bo czemu nie... sprytne zwierzę.
musimy chyba złapać się na jakiś komunikator, pw nie wytrzyma XD
Messenger czy sms?
Pod tym względem nie idę z duchem czasu i nadal siedzę w SMSach
PW i tak już nam ledwo zipie
Rozmowy z osobą poznaną przez internet pisemne czy głosowe?
Ostatnio zmieniony przez Nirez (24-11-2021 o 11h53)
Chyba rozmowa głosowa, przykładowo kiedyś po dwóch dniach znajomości z jedną koleżanką internetową, zdzwoniłyśmy się i przyjemniej nam się gadało, niż gdy pisałyśmy. To chyba zależy od osoby, bo ja jestem gadułą i przyjemniej mi się rozmawia przez telefon.
Wrócić do przeszłości żeby zmienić jakieś błędy czy przenieść się w przyszłość i dowiedzieć się wszystkiego o swojej przyszłości? (masło maślane xd)
Ostatnio zmieniony przez Lavrence (24-11-2021 o 12h00)
Popełniłam dwa bardzo poważne błędy, które zaważyły na moim obecnym życiu i mocno mu zaszkodziły, więc jakbym tylko mogła się cofnąć w czasie i je naprawić, to nawet sekundy bym się nie wahała
Do czesania włosów grzebień czy szczotka?
Ostatnio zmieniony przez Nirez (24-11-2021 o 12h06)
Szczotka, chodź w sumie ani tego ani tego nie potrzebuje, mam bardzo krótkie włosy
tablet/telefon czy tradycyjne metody rysunku ?
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (24-11-2021 o 12h24)
Wiem, że telefonu i rysika, tudzież palca, używasz od lat- ale dla mnie kartka i ołówek to zawsze podstawa.
Digital mocno rozpieszcza, choć to mój faworyt.
Yen czy Triss?
Ostatnio zmieniony przez Anatea (24-11-2021 o 12h31)
Spódnica mini, w tedy mogę wyeksponować ciężkie, długie buty, które ponownie zaczęłam nosić.
Pizza czy serniczek?
kocham pizze, ale za serniczek to się dam pokroić :3
szarlotka czy serniczek ?
Czyli już wiem, że od dzisiaj nie zaczynam diety Trudny wybór, bardzo ciężki... Wybieram jednak szarlotkę, bo mimo wszystko chętniej bym po nią sięgnęła
Netflix czy HBO GO?
Netflix- częściej korzystam.
Długopis czy pióro?
Długopis. Nie umiem pisać piórem.
Kapcie czy klapki?
Klapki, dużo wygodniejsze moim zdaniem. W domu i tak jest wystarczające ciepełko, a w takich puszystych źle mi chodzić, bo wytracam moje tempo.
Jogurt truskawkowy czy waniliowy?
Waniliowy, jako dziecko bez przerwy jadłam jogurty truskawkowe i w końcu przejadły mi się tak bardzo, że do dzisiaj ich nie lubię xD
Herbatniki czy krakersy?
Krakersy, jak mam jeść słodycze to takie satysfakcjonujące np. dla mnie są to czekoladki.
Mocno pomalowane oczy czy usta?
Mocno pomalowane usta, bo to takie jakie lubię najbardziej.
Picie napoi gorących czy zimnych?
Ostatnio zmieniony przez Lythan (25-11-2021 o 19h12)
Zdecydowanie owsianka. Płatki śniadaniowe jakoś nigdy mi nie leżały i w ogóle najeść się nie mogłam. Z owsianką jest na odwrót. Jestem na dłuższy czas syta.
Kompot czy sok?
Sok, średnio lubię kompoty.
Poezja czy proza?
Proza, daje wg mnie więcej opcji.
Rysunki w digitalu czy zrobione metodami/narzędziami tradycyjnymi?
Bardziej mi się podobają w digitalu, ale biorąc pod uwagę moje możliwości i umiejętności wybieram te zrobione metodami/narzędziami tradycyjnymi.
Fryzura z grzywką czy bez?
Z grzywką, jakoś nie lubię pokazywać czoła.
Krakersy czy orzeszki ?
Krakersy. Po prostu wolę je od orzechów. Nie żebym często jadła takie przekąski.
Figurki czy zdjęcia na półkach?