Jako że mam smoka i liska na półce to odpowiem, że figurki
Złota czy srebrna biżuteria?

Strony : 1 ... 37 38 39 40 41 ... 129
Jako że mam smoka i liska na półce to odpowiem, że figurki
Złota czy srebrna biżuteria?
Ostatnio zawsze jadam z makaronem, więc niech tak zostanie
Pomidorowa czy rosół?
Pomidorowa, nie przepadam za rosołem.
Krzyżówki czy sudoku?
Krzyżówki. Nawet ostatnio upolowałam moją ukochaną zdobycz, czyli 2000 krzyżówek. Bardzo lubię poświęcić kilka chwil wieczorem na ten rodzaj relaksu.
Miecze czy sztylety?
Sztylety Dają tyyyyle możliwości!
Jazda samochodem jako kierowca czy pasażer?
Jako pasażer. W ogóle nie czuję się na tyle dorosła, żeby robić prawo jazdy, chociaż coraz więcej osób wokół mnie nad tym pracuje albo nawet już ma. #TeamAutobusy do końca życia xD
Filmy czy animacje?
Animacje... Czemu nie dobre, są dla mnie cenniejsze niż filmy.
Koc czy kołdra?
Wybieram kołdrę, ponieważ jest dużo milsza i cieplejsza od koca. To jest rzecz, pod którą mogę się porządnie wygrzać i odpocząć.
Mięso wieprzowe czy wołowina?
Wołowina. Jestem mięso-lubna, nie pogardzę generalnie i wieprzowina, ale jeśli jest opcja...
Jagua czy henna?
Pierwszy raz widzę coś takiego jak jagua. Ale dzięki za tę wiedzę, bo aż kusi wypróbować! Także wybieram jaguę, bo mnie zaciekawiła
Herbata owocowa czy zielona?
Owocowa. Mimo że wiele razy próbowałam, to nie jestem w stanie wypić zielonej herbaty.
Ogórek świeży czy kiszony?
Świeży, więcej opcji w dodatku do jedzenia, jak sądzę.
Pyszne śniadania czy kolacje?
Kolacje, bo wtedy mogę je zawsze na spokojnie zjeść, a rano to różnie bywa, czasem muszę się spieszyć i nie mogę się delektować smakiem
Śniadania na ciepło czy na zimno?
Mając wybór, biorę te na ciepło. Jak wyżej- na ogół nie ma czasu na takie rzeczy
Do śniadania, kawa czy herbata?
Kawę piję zazwyczaj w wyjątkowych sytuacjach, w domu praktycznie nigdy, więc wybieram herbatę
Wolny wieczór - aktywny czy bierny odpoczynek?
Miałam wybrać bierny, ale co mi tam, przydałoby się zrobić coś aktywnego ^^ dla zdrowia i lepszego samopoczucia.
Gofry- zwykłe czy bubble?
Te bąble wyglądają bardzo apetycznie, szczególnie wyładowane dodatkami, więc wybieram gofry bubble
Narty czy łyżwy?
Łyżwy- bo nigdy nie jeździłem na nartach
Wyzwanie czy Bitwa Straży?
Myślałam nad tym, żeby dołączyć do któregoś wątku, ale ponieważ Wyzwania mam na PW ze względu na pewną osóbkę to wybieram Bitwę Straży
Rysunek jak najbardziej realistyczny czy prosta kreska i zniekształcone postacie?
Wygrywa potrzeba chosu- proste, zniekształcone. Zbyt łatwo byłoby pokłonić się klasyce i tradycyjnemu rysunkowi
(No tak, dowaliłam, przyznaję xD ale na wyzwania i tak zapraszamy ^^)
W parku rozrywki, rollercoaster czy dom strachów?
Ze względu na mój lęk wysokości pozostaje mi tylko dom strachów
Spoko, ogarnę to dzisiaj na 100%. A co do wyzwań to kto wie, może kiedyś się skuszę, chociaż nie chcę Wam psuć ekipy
Świąteczne piosenki czy świąteczne filmy?
Świąteczne filmy, najlepiej jakiś nowy... Oklepany temat ale jest nadzieja.
E tam, nic byś nie psuła. Miejsce dla kogoś nowego zawsze się znajdzie
Odpisem się nie martw, poczekam.
I przed następnym dam odpocząć xD
Nowy ws czy nowa ws?
Nowy WS. Mogłabym się zastanowić czy wymieniać smoka. Gdyby była nowa WS, to musiałabym ją sobie odpuścić.
Lubię jak mnie od razu zarzucasz robotą, także pisz zawsze kiedy masz czas i ochotę
Paprotka czy dracena?
Chyba paprotka. Miło mi się kojarzą.
Komputer stacjonarny czy laptop?