pikantny, ostre nie najgorsze
woda gazowana czy zwykła
( *_*) (•_• )
\ \ / /
| | | |
Żeby uratować fabułę 2 sezonu Beemoov musiałby napisać go od początku
Strony : 1 ... 20 21 22 23 24 ... 128
pikantny, ostre nie najgorsze
woda gazowana czy zwykła
Niegazowana, tylko taka mi smakuje.
Czekolada biała czy gorzka?
@down
Ostatnio zmieniony przez Nepente (12-10-2021 o 23h55)
Czekolada biała to w zasadzie nie czekolada więc gorzka
Pomidorówka czy ogórkowa?
Pomidorooowaa Głównie dlatego, że umiem ją zrobić, jest bardzo prosta i szybka w przygotowaniu, więc często ratuje i umila moje wieczory
Pozostając w temacie pomidorowej - z ryżem czy z makaronem?
Koniecznie z makaronem. Z ryżem z jakiegoś powodu nigdy mi nie smakowała.
Jako że jestem po trzech kolejnych legendarnych sakwach (już łącznie czternastu chyba) i dalej nie trafiłam na lwa, więc pytanie sakiewkowe:
Chevena czy Aslytte?
Chevena, jest uroczym ptaszkiem
Chomiki czy świnki morskie?
Nie jestem fanką żadnych z nich, ale wybrałabym świnki morskie, towarzyszyły by tym od Shairan.
Kiepska orientacja w terenie czy brak wyczucia czasu?
Kiepska orientacja w terenie brzmi bardziej swojsko, bo sama się z nią użeram Dlatego ją wybieram.
Narty czy łyżwy?
Łyżwy. Na nartach nigdy nie jeździłam, ale też jakoś mnie to nie kusi.
Nowy odcinek Eldy czy wejście eventu?
Oczywiście, że event! Raz, że nowe ciuszki i moje ulubione poszukiwania, a dwa, przy okazji mogę coś zarobić. Przy odcinku mogę co najwyżej stracić sporo maaniszy.
Błyszczyk czy pomadka do ust?
Błyszczyk, nie interesuje mnie nadanie koloru ustom tylko tego błysku
Kolczyki czy pierścionki?
Kolczyki. To jedyna biżuteria, którą na co dzień noszę. Pierścionki zakładam tylko na jakieś wyjścia, ale nie jestem przyzwyczajona do ich noszenia i szybko je zdejmuję.
Bliski czy Daleki Wschód?
Jako miłośniczka japońskich, chińskich i koreańskich komiksów muszę wybrać Daleki Wschód
Prezenty kupione czy robione ręcznie?
Zależy jakie to prezenty tak naprawdę, ktoś może mi uszyć wspaniałą bluzkę czy zmontować fajny filmik (true story), albo ktoś może zrobić pluszaka króliczka lub wypchanego aniołka, co akurat kompletnie mnie nie interesuje, ale czuję raczej tendencję ku kupnym.
Lakier hybrydowy czy zwykły?
Science fiction, fantasy należy do moich najmniej lubianych gatunków.
Owady czy pająki?
Zdecydowanie sci-fi Sama piszę w takich klimatach i zdecydowanie wolę cyberpunkową scenerię od gonitwy z elfami.
Edit: Pająki! Uwielbiam je, bo mają śliczne, seksowne nóżki!
Choinka żywa czy sztuczna?
Ostatnio zmieniony przez Nirez (13-10-2021 o 18h21)
Sztuczna, nie trzeba ścinać prawdziwego drzewa ani sprzątać igieł, no i ma się ją na lata - same pozytywy!
Eldarya Stara Era czy Nowa Era?
Nowa, ale tylko dlatego, że Starej nie chce mi się już drugi raz przechodzić, a tutaj jest jeszcze zawsze jakaś niewiadoma, bo dopiero ósmy odcinek wyszedł.
Nachosy czy popcorn do kina?
Nachosy. Zawsze wybieram je i sos salsa. Po zjedzeniu całego pudełka popcornu zawsze mnie piekły okropnie wargi...
Gdy jest ciepło - spódniczki czy spodenki?
Spodenki, bo w spódniczce mi się NA PEWNO coś zawsze podwinie
Sos salsa czy sos jalapeño?
Salsa, lepiej nie przesadzić z ostrością No i sos ma podbijać smak "dania", a nie go zagłuszać! (chyba że jest to bardzo złe danie XD)
Ktoś Ci coś ugotował i Ci nie smakuje - wyrażasz swoją szczerą opinię czy jesz z wdzięcznością?
Spodnie, niemal w każdym przypadku. Uważam je za bardziej uniwersalny element niż spódniczka. Mogę się w tym też wygodnie usadowić.
Grabienie liści czy ściętej trawy?
Grabienie liści o wiele łatwiej jest ogarnąć. Moja alergia na trawę nie pozwala mi się do niej zbliżyć.
Czarny czy biały?
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (14-10-2021 o 17h08)
HMMM, czarny, bo jednak większość ubrań mam czarnych, mój telefon jest czarny, mój laptop, samochód... Tak, zdecydowanie jest więcej czerni w moim życiu.
Lays czy Crunchips?