Najwyższe piętro, bo nikt nie tupie nad głową. A zakupy daję radę jakoś wnosić
Gitara czy perkusja?

Strony : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 129
Najwyższe piętro, bo nikt nie tupie nad głową. A zakupy daję radę jakoś wnosić
Gitara czy perkusja?
Gitara, taka elektryczna <3 Gdybym miała talent muzyczny, to może bym się nauczyła na niej grać, a tak tylko sobie wzdycham do tych, co to robią
Tenis ziemny czy stołowy?
Stołowy bo to bardzo zabawna gierka była jak się chodziło do szkoły i odskocznia od ćwiczeń na wfie xD
Sok czy smoothie?
Smoothie, sok to dla mnie coś, co mogę sobie pić na co dzień, a smoothie to jednak jest coś :>
Jako zwierzątko domowe papużka czy chomik?
Raczej chomik, jest cichszy i potrzebuje mniej miejsca, a ja w moim mieszkanku nie miałabym zbyt wiele papużce do zaoferowania Chociaż są słodkie, często oglądam filmiki z nimi na yt.
Tatuaże czarne czy kolorowe?
W sumie to nie wiem, ale niech będzie że czarne. Dla mnie to naprawdę obojętne, bo i tak nie mam żadnego. XD
Rycerz na białym koniu czy koń na białym rycerzu?
Koń na białym rycerzu, jestem pewna, że wszystkim nam już dawno znudziły się te konwenanse, czas na przewrót i coś świeżego! c;
Facebook czy Twitter?
Twitter, mam już serdecznie dosyć FB i robię od niego odwyk.
Podróże samolotem czy promem?
Nie móc oglądać filmów, i tak tego nie robię xD
Rysowanie czy malowanie?
Rysowanie, co prawda nie umiem ani jednego, ani drugiego, ale malowanie to dla mnie męka, zawsze się musiałam farbami pobrudzić xd
Przedmioty ścisłe czy humanistyczne?
Co prawda jedne i drugie uwielbiałam, ale jednak ścisłe bliższe memu sercu <3
Wycieczka piesza czy rowerowa?
Piesza, nie cierpię rowerów.
Lisy czy wilki?
Kocham jedne i drugie, ale liski mi bliższe, bo przyjaciele mnie liskiem nazywają.
Parówka czy kiełbasa?
Miałam na początku napisać, że parówka, bo częściej ją jem, ale przypomniało mi się, że czasem do leczo daję pokrojoną w plasterki kiełbaskę i jest wtedy bombowa, więc kiełba wygrywa ;3
Muzyka lat 2000 czy muzyka obecnie?
Obecnie, aktualnie wychodzi dużo dobrej muzyki :>
Puszczanie bączka czy latawca?
Puszczanie latawca. To świetna zabawa, a rzadko jest okazja
Okulary czy soczewki?
Okulary. Soczewki do tej pory nosiłam tylko do cosplay'u, ale nie pasują mi. Wędrują po oku i są dla mnie kłopotliwe...
Poranne pobudki czy długie nocne czuwanie?
Poranne pobudki. W nocy jestem w ogóle nieproduktywna, jedyne, co potrafię, to oglądać serial i potem tego żałować xD A rano? Cyk, prysznic, pranie, sprzątanie, zakupy, gotowanie, wszystko z rozpędu robię.
Tradycyjne karty czy karty UNO?
Tradycyjne, nie umiem w UNO
no to monoply czy eurobiznes? :v
Ostatnio zmieniony przez Mystification (21-09-2021 o 09h12)
Eurobiznes, nigdy nie grałam w Monopoly XD
Maliny czy jeżyny?
Jeżyny- ale tylko dlatego, że już bardzo dawno ich nie próbowałam... Po prostu nie było okazji.
Do spakowania rzeczy na podróż: walizka czy plecak?
Pomarańczowy, bo go po prostu uwielbiam
Długopis czarny czy niebieski?
Ostatnio zmieniony przez Nirez (21-09-2021 o 11h13)
Niebieski łatwiej mi się odczytuje :v Wolę mieć notatki niebiesko-zielone niż czarno-zielone na przykład
Spóźniać się czy być na czas, ale czekać na kogoś, kto się spóźnia?