To ci pytanie, nawet nie wiem jakie mam w mieszkaniu xD
Powiedzmy że gaz, bo węgiel to jednak dość kontrowersyjny ostatnio temat. >.>"
Kawa czy herbata?

Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 129
To ci pytanie, nawet nie wiem jakie mam w mieszkaniu xD
Powiedzmy że gaz, bo węgiel to jednak dość kontrowersyjny ostatnio temat. >.>"
Kawa czy herbata?
Kawa, ale taka "nieprawdziwa" z mlekiem kandyzowanym, cukrem,na zimno itd. im słodsza tym lepsza.
XD czy xD?
XF, jak to często wystukuje mi się w telefonie. xD Ale tak serio to xD, no bo XD to tylko w przypadkach ekstremalnych się powinno używać. ;>
Netflix czy CDA?
Ostatnio zmieniony przez Faren (17-09-2021 o 09h49)
Netlix. Kiedyś gardziłam, teraz cenię sobie tę wygodę wciśnięcia guzika "Netflix" na pilocie.
Joker czy Shrek?
Joker, lubię takie pokrętne umysły.
Mleko czy kakao?
Hmm...a mogę mieć kakao bez mleka? W sensie mogę wybrać samo mleko. Albo kakao, które już w sobie ma mleko.
Chyba ostatecznie wybieram kakao.
Kura czy jajko?
@Up Ja bardzo często pijałam kakao rozpuszczone w samej wodzie bez mleka.
Kura, ale taka grillowana albo pieczona, albo...
Huśtawka na placu zabaw czy ogrodowa?
Takie z placu zabaw są najlepsze, bo służą do faktycznego huśtania się hen wysoko, a ogrodowe są tylko dla picu, żeby było gdzie usiąść i trochę się pokołysać c;
Do mycia okularów wilgotne chusteczki czy czyścidełko w sprayu?
Wilgotne chusteczki, takie alkoholowe (?). Uwielbiam ich zapach i sama ta czynność sprawia mi taką dziwną satysfakcję xD
Impreza w klubie czy domówka?
Domówka, lubię zaufane towarzystwo, kontrolę nad muzyką i możliwość porozmawiania. Poza tym można nie wracać do domu tego samego wieczoru tylko zostać na noc nie ruszając się z miejsca.
Sims 2 czy Sims 3?
Sims 2. W tę grę przegrałam chyba najwięcej godzin w swoim życiu Nadal do niej wracam, mam ogromny sentyment i przede wszystkim ciągle mnie ona zaskakuje. Jest tak rozbudowana, że nie może się znudzić.
Natomiast 3 miałam, ale nie udało mi się w nią jakoś długo pograć, ponieważ popsuły mi się płytki (miałam podstawę i Wymarzone Podróże) xD
Książki z twardą czy miękką okładką?
O ile zeszyty lubię z twardą, to książki z miękką, wygodniej mi się czyta.
Knedle czy pierogi?
Uuu, tematycznie, akurat jadłam ruskie na obiad.
No więc odpowiedź chyba oczywista. Poza tym knedli to się raczej w moich stronach nie jada.
Kluski śląskie czy kopytka?
Nie lubię obu, ale gdybym musiała wybrać, to zjadłabym kluski śląskie.
Paczkomaty czy kurier pod same drzwi?
Czy jest opcja z elektronicznym? ;; Ale jak juz to wole raczej ksiazkowy bo przynajmniej jest w pindu miejsca by sobie zapisac jakies wazne rzeczy np to ze w niedziele bedzie rosolek u tesciowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Słodkie czy słone?
Słodkie ;( To mój bardzo toksyczny związek.
Piżama czy koszula nocna?
Piżamka. W koszuli zdarzyło mi się spać za dzieciaka i wiecznie budziłam się z podwiniętą do góry, co było dla mnie niezbyt komfortowe XD
Piżama długa czy krótka?
Długa. Zimą taka cieplutka ratuje życie.
Mieć ciastko czy zjeść ciastko?
Zjeść ciastko. Po co mi ciastko, jeżeli nie mogłabym go zjeść
Podróż autobusem czy pociągiem?
Autobusem! Bo mam masę zaprzyjaźnionych kierowców
Jaskółka czy wróbel?
Wróbel, bardzo je lubię, nie wiem dlaczego
Wąż czy pająk?
Wąż, bo lubię łuski, a pająki wprawiają mnie w dyskomfort.
Posiłek czy przekąska?
Przekąska bo szczędze na wszystkim co się da jak mogę więc przekąski są >>>>>>>>>. Tanie i w miare spelniaja swoja role
popcorn solony czy karmelowy?
Solony, popcorn na słodko to dla mnie jakaś pomyłka ~ . ~
Firanki czy żaluzje?