Kurczę, chyba jestem za stara na oba ale strzelę, że Transformers
Jeśli kąpiele latem w naturze, to w morzu czy w jeziorze?

Strony : 1 ... 125 126 127 128 129 130
Kurczę, chyba jestem za stara na oba ale strzelę, że Transformers
Jeśli kąpiele latem w naturze, to w morzu czy w jeziorze?
Ciężko stwierdzić, ale że byłam ostatnio nad morzem to wybiorę morzę. Śmiesznie podrywa piasek spod nóg, gdy jest mocny "zryw" fali :x
Masz jednego kota - wybrałabyś drugiego kota czy pieska?
Zdecydowanie drugiego kota. Po pierwsze jestem kociarą. Po drugie nie sądzę żebym dała radę wstawać przed pracą na spacerki i tak kilka razy dziennie.
Jesteś typem "rannego ptaszka" czy raczej "nocny marek"?
Odkąd pracuje to ranny ptaszek, w wolne dni też budzę się rano, ale potrafię przeleżeć sporo czasu i zasnąć XD Kiedyś (za czasów szkolnych) to bym określiła się jako totalny nocny marek.
Wygląd postaci w grach: bardziej mroczne czy zbliżone do "światłości"?
Mroczne - z jakiegoś powodu wydają mi się bardziej fascynujące
W filmach zagranicznych: lektor czy napisy?
Wolę napisy
Owoce czy warzywa?
Trudny wybór ale wybieram owoce, bardziej mi smakują od warzyw.
Facebook czy Instagram?
Instagram, bo jakoś algorytmy podpowiadające nowe treści dużo lepiej mi tam działają. Na fb niestety podpowiadają mi się jakieś straszne głupoty
Nauka/praca przy muzyce czy w ciszy?
U mnie w biurze ciągle leci jakaś muzyka, ale nasz "DJ" czasem puszcza takie kawałki, że wtedy marzę o pracy w ciszy XD Ale jak mogę posłuchać czegoś, na co sama mam ochotę, to oczywiście - praca przy muzyce
Lato czy jesień?
Lato, brrr zima to najgorsza pora roku D:
Żelki czy pianki?
Pianki są smaczniejsze i najlepiej smakują z ogniska, takie cieplutkie i ciągnące się, a żelki osobiście mnie nie zachwycają.
Kawa czy herbata?
Herbata zdecydowanie. Kawy nie lubię, nie smakuje mi i bardziej mnie usypia niż pobudza
Lipton i Nestea?
Ostatnio zmieniony przez Enodia (02-10-2024 o 19h03)
Lipton
Woda mineralna "zwykła" czy gazowana?
Zwykła jest najlepsza, idealnie nadaje się do rozrabiania różnych soków i nie zmienia ich smaków, niegazowana na mój gust dziwnie smakuje
Ciastka czy czekolada?
Czekolada najlepsza (ewentualnie kompromis w postaci ciasteczek w czekoladzie )
To jak już przy czekoladzie: mleczna czy deserowa/gorzka?
Mleczna jest lepsza od gorzkiej, zawsze jest słodka i chętnie ją zjem nie ważne kiedy, a na gorzką muszę mieć ochotę.
Czekolada miętowa czy czekolada truskawkowa?
Truskawkowa, nie cierpię połączenia czekolady i mięty.
Ptasie mleczko czy galaretka w czekoladzie?
Ptasie mleczko, a szczególnie waniliowe, chociaż galaretkę w czekoladzie też bardzo lubię
oglądanie horrorów czy komedii?
Oglądanie komedii wolę się uśmiać,bo horrorów się boję.
Morze czy góry?
Zdecydowanie morze lubię słuchać szumu wody i kocham zbierać muszelki i ładne kamyczki
Powieści fantasy czy kryminały?
Trochę ciężko mi wybrać, bo i to i to lubię, ale książki fantasy trochę bardziej mnie pociągają
Wolisz matematykę czy historię? (Mam na myśli przedmioty szkolne)
Historia, chociaż jako przedmiot szkolny to i tak jej nienawidziłam przez niedociągnięcia i braki informacji w podręcznikach.
Ale bardzo miło wspominam te lekcje w podstawówce bo nasza nauczycielka opowiadała o historii naszego kraju z taką pasją, że aż się chciało słuchać tego godzinami
Wyjście do kina czy oglądanie filmów pod kocykiem we własnym pokoju?
Lenistwo u mnie zawsze bierze górę, więc jeśli wyjście do kina, to tylko na jakieś wyjątkowe okazje. Normalnie wygrywa oglądanie filmów pod kocykiem w pokoju
Laysy czy Cheetosy?
Słoneczna zima. Nie cierpię gdy leje kilka dni z rzędu.
Zwiedzanie głębokich i ciemnych jaskiń czy podziwianie widoków z najwyższego budynku na świecie?