Ja głównie jem owsiankę, ale z tych dwóch prędzej bym wybrała musli. Płatków śniadaniowych w ogóle nie jem.
Jabłko czy gruszka?
Ostatnio zmieniony przez Lilnoir (27-08-2022 o 00h20)
Strony : 1 ... 103 104 105 106 107 ... 128
Ja głównie jem owsiankę, ale z tych dwóch prędzej bym wybrała musli. Płatków śniadaniowych w ogóle nie jem.
Jabłko czy gruszka?
Ostatnio zmieniony przez Lilnoir (27-08-2022 o 00h20)
Gruszki nawet jeżeli jabłka jem częściej. Można powiedzieć, że gruszki są dla mnie bardziej wyjątkowe xD
Eldarya czy Słodki Flirt?
W kwestii gry "Słodki flirt", bo w przeciwieństwie do Eldzi faktycznie go przeszłam i to z wybrankiem serca, a w kwestii forum to "Eldarya", bo na forum SF się nie udzielam.
Butelka czy termos?
Butelka, mam złe doświadczenia z termosami. Wiecznie miały jakieś usterki lub wady produkcyjne xd.
Serek czy jogurt?
Jogurt, bo serki rzadko jem.
Wiking czy pirat?
Wiking, jest nieco mniej oklepany niż pirat.
Budzik klasyczny czy w telefonie?
Telefoniczny, bo budzika klasycznego nigdy nie miałam i nie będę mieć, bo to jest już nie praktyczne.
Bubbletea czy shake?
Shake. Spróbowałam bubbletea jeden raz i nawet się nie mogłam nacieszyć tymi śmiesznymi kuleczkami, bo byłam w centrum handlowym i nie chciałam siorbać przez słomkę w miejscu publicznym, więc nawet tego nie liczę :'D
Figurki czy pluszaki?
Pluszaki, bo uwielbiam się do nich przytulać i są praktyczniejsze. Figurki tylko stoją i kurzą się xD
Najwiekszy rollercoster czy najtrudniejszy escape room?
Największy rollercoster, bo szybka śmierć ze strachu jest lepsza od powolnej śmierci z głodu po utknięciu na zawsze w pomieszczeniu bez jedzenia XD
"iCarly" czy "Sam i Cat"?
iCarly, bo bardziej pamiętam i chyba częściej oglądałam. Piękne czasy xD
Instagram czy Tiktok?
Tiktok, bo dzięki niemu powiększa się moja playlista na spotify i ma więcej ciekawszych treści.
Ciepły napój czy zimny?
Ciepły, od zimnych napojów boli mnie gardło ~ . ~
Sukienka czy spódniczka?
Sukienka, bo mam więcej tego niż spódnic - nie zmienia to faktu, że rzadko to zakładam xD
The Original czy New Era?
Nowa Era, bo w Starej Erze żaden chłopak nie przypadł mi do gustu na tyle, żeby zostać moim wybrankiem serca. Co prawda, zdecydowałam się w końcu na Valkyona, ale to wyłącznie z braku laku. Nową Erę natomiast chętnie przeszłabym z Mathieu, gdybym w nią grała x'D
Miasto czy wieś?
Miasto. Nie posiadam prawa jazdy i jakbym miała mieszkać na wsi to byłoby duże utrudnienie ze względu na słabą komunikacje w mniejszych miejscowościach, a co dopiero taka wieś ;/
Anime czy manga?
Anime, muzyka i dubbing (a japoński jest na megaa dobrym poziomie) robią swoje.
Dawanie prezentów czy ich dostawanie?
Dawanie. Przygotowania do Bożego Narodzenia zaczynam już w sierpniu i od tego momentu skrupulatnie wymyślam podarki, poszukuję ich, a często też wykonuję samodzielnie :D Tak się niestety składa, że w mojej rodzinie raczej nikt nie podziela takiej smykałki do prezentów jak ja, więc w kwestii dostawania to albo się sprawdzają, albo nie, los decyduje :')
Liceum czy studia?
Studia, bo są bardziej konkretne. Ja studiuje typowo humanistyczny kierunek i nie wyobrażam sobie siebie siedzącej teraz na matmie w liceum xD
rosół czy pomidorowa?
Pomidorowa. Bardziej oklepanie niż rosół już się nie da.
Karteczki samoprzylepne czy luzem?
Samoprzylepne, Jeżeli są luzem to szansa na to że je zgubie wynosi 100%.
MP3 czy MP4
MP4, bo ma więcej funkcji.
Gałka muszkatołowa czy cynamon?
cynamon najlepiej w cynamonkach
sernik klasyczny czy smakowy (czekoladowe,pistacjowy, karmelowy itp)?
Sernik smakowy, bo za tradycyjnym nie przepadam.
Scooby Doo czy Kudłaty?