Klima działa na całe pomieszczenie, wolę jednak to ;p
Umrzeć w młodym wieku czy żyć wiecznie?

Strony : 1 ... 104 105 106 107 108 ... 129
Klima działa na całe pomieszczenie, wolę jednak to ;p
Umrzeć w młodym wieku czy żyć wiecznie?
to jest jedno z tych pytań z psychologicznych testów dot. moralności i one zawsze są takie trudne, obojętnie co wybierzesz to będziesz czuć się źle xD
ja egoistycznie wybieram uratować bliskich i poświęcić te obce osoby, to była moja pierwsza myśl bo dla mnie bliskie osoby są bezcenne- nawet jeżeli tych losowych ludzi jest tłum w porównaniu do kilku bliskich
nosić tylko różowe ubrania czy zawsze nosić skarpety do sandałów?
Nosić tylko różowe ubrania. ja tam lubię ten kolor.
Pączek czy dróżdżówka
pączek, po prostu kocham pączki- jem nie aż tak często ale kocham
Zostać zjedzonym przez zombie czy Zostać spalonym na stosie xD
Zależy czy zjedzona żywcem czy po śmierci. Jak po śmierci to zjedzenie przez zombie. Jak nie, to spalenie na stosie xD
Pisanie ręczne czy na komputerze/tablecie/telefonie
W moim przypadku niestety/stety lepsze jest pisanie na klawiaturze/laptop/telefon cokolwiek. A to dlatego, że moje pismo jest dosyć brzydkie. Jak trzeba się pośpieszyć to już w ogóle tylko ja mogę to odszyfrować xD
Żyć sam na bezludnej wyspie czy Żyć z ludźmi na Antarktydzie
Hmm...Powiem tak. Mimo, że jestem introwertykiem, to nawet ja potrzebuję kontaktu z ludźmi od czasu do czasu, więc chyba wolę życie z ludźmi na Antarktydzie. Lubię zimno, bo mogę się ciepło, na cebulkę ubrać, a gdybym czuła się samotna mogę pogadać z ludźmi
Podróż w kosmos i odkrywanie nowych planet, gwiazd etc. czy wyprawa w głąb ziemskich oceanów i badanie/odkrywanie nowych morskich stworzeń?
Osobiście zawsze bardziej interesował mnie kosmos, więc raczej wybieram pierwszą opcję.
Muzyka lat 70tych czy lat 80tych?
Lubię utwory zarówno z lat 70tych jak i z 80tych, ale chyba jednak częściej słucham tych z lat 70tych więc to je wybieram.
Dalej muzycznie: rap czy rock?
Rock, nie cierpię rapu.
Film z dubbingiem czy lektorem?
Z dubbingiem, lektor zupełnie zabija klimat filmu.
Zeszyty kołowe czy zwykłe?
Zwykłe, kołowe mnie denerwują.
Wycieczka do Brazylii czy wycieczka do Norwegii?
Kurczę, obie propozycje bardzo kuszące, ale moja pierwsza myśl to w zasadzie była Norwegia. Jakoś wyobraziłam sobie taki zimowy klimacik, śnieg no i te wszystkie piękne lasy, które są tam chronione...
Kinder Bueno (klasyczne) czy Kinder Bueno White?
KInder bueno white, bo próbowałam i bardziej mi posmakowało.
film czy serial?
Serial. Lubię zażywać się z bohaterami, wgłębiać się w ich historię, a serial umożliwia to lepiej.
Wieczór z książką i kocem, czy z grą i przekąskami?
Oba super, ale na ten moment wybieram grę i przekąski, bo mam trochę grania do nadrobienia.
Kalendarz Google czy aplikacja Notion?
Aplikacja Notion. Ma wiele więcej opcji niż kalendarz i wygląda zdecydowanie lepiej.
Wiosna czy jesień?
Ostatnio zmieniony przez Laryisa (15-10-2022 o 17h00)
jesień całym sercem, moja ulubiona pora roku
fantasy czy sci-fi?
Sci-fi, bo bywa dobre, a fantasy zupełnie mnie nie interesuje.
Taniec czy śpiew?
Śpiew, bo wychodzi mi lepiej niż taniec.
Włosy spięte czy rozpuszczone?
Rozpuszczone, bo zawsze można się za nimi schować. No i nie wieje w uszy!
Halloween czy Boże Narodzenie?
Boże Narodzenie. Nie obchodzę Halloween, a na Boże Narodzenie dostaję prezenty u,u
Żelopisy czy cienkopisy?
Wolę cienkopisy. Częściej ich używam, nie rozmazują się, mam ich dość pokaźną kolekcję w biurku (używam ich do wykańczania szkiców, głównie na studia).
Kalendarze wiszące czy w formie książeczki?
Kalendarz w formie książki
Kwiaty czy czekoladki?