Netflix. Disney+ nie mam i raczej nie planuję mieć, jedna subskrypcja miesięcznie to dla mnie wystarczająco xDD
Kraje basenu Morza Śródziemnego czy Skandynawia?

Strony : 1 ... 101 102 103 104 105 ... 129
Netflix. Disney+ nie mam i raczej nie planuję mieć, jedna subskrypcja miesięcznie to dla mnie wystarczająco xDD
Kraje basenu Morza Śródziemnego czy Skandynawia?
Skandynawia! Byłam w Danii i jest to niezapomniana przygoda, chciałabym jeszcze raz tam wrócić i koniecznie odwiedzić muzeum Gangu Olsena ♥. Poza tym no no Mads jest Duńczykiem, więc stamtąd wywodzą się wspaniali aktorzy o Mikaelu Persbrandt nie zapominając!! Polecam szczególnie jak masz ochotę na leniwe i beztroskie wakacje ^-^/*+:.
Szpinak czy brokuły?
Lubię jedno i drugie, ale jednak, że uwielbiam rybę ze szpinakiem i gnocchi postawię na szpinak.
Na wakacjach - mieć wygodny nocleg i niesmaczne jedzenie czy kiepski nocleg, ale smaczne jedzenie?
Wygodny nocleg i niesmaczne jedzenie. I tak jem mało a jak już coś, to moje kochane śmieciowe rzeczy ze sklepu. Pizzerka i puszka coli na dzień w zupełności mi wystarczy, a fajnie jest się wygodnie wyspać (n˘v˘•)¬.
Dania czy Norwegia?
Oh, pytanie do mnie! Norwegia, kocham ją całym sercem i pragnę się do niej przeprowadzić - powoli zaczynam się zaznajamiać z systemem urzędowym tego kraju i ogólnie wszystkimi formalnościami, z którymi przychodzi mierzyć się obcokrajowcom
Pierścionek zaręczynowy złoty czy srebrny?
Złoty, pasowałby do mojego obecnego
Kiwi czy jabłko?
Jabłko bo jednak częściej jem niż kiwi.
Do naleśników nutella czy dżem? xD
Nutella. Na dżem bardzo rzadko mam ochotę.
Ślimaki czy motyle?
Motyle, bo mają piękne skrzydła. Ślimaki teraz kojarzą mi się ze szkodnikami w ogródku /
"Domowa" pizza czy zapiekanka z makaronem
O wiele bardziej wolę pizzę, nie przepadam za zapiekankami z makaronem, zazwyczaj uszczknę tylko trochę, żeby spróbować.
Czosnek czy cebula?
Cebula, nie znoszę czosnku > . <
Skrzypce czy fortepian?
Ale do słuchania tak? To fortepian, bo skrzypce z czasem zaczynają mnie mocno drażnić.
Napoje w kolorach różowych czy czerwonych?
Czerwone, bo głęboka czerwień to znak dobrze nasyconego kompociku uwu
Koszulka z krótkim rękawem czy na ramiączkach?
wolę z krótkim rękawem, bo nie zawsze podoba mi się jak wyglądam w tych na ramiączkach i czuję się ciut bezpieczniej gdy moje pachy są choć częściowo zasłonięte
praca na pierwszą czy drugą zmianę?
Na drugą zmianę. Poranek lubię mieć dla siebie i potem powoli zbierać się do pracy a po pracy od razu lubię iść w spanko, więc idealnie pasuje ta druga zmiana.
Picie wody z kieliszka czy ze szklanki?
Ze szklanki. Czy naprawdę są ludzie którzy piją wodę z kieliszka? W sensie nie że mam coś przeciwko po prostu... Po co?
kpop czy jpop?
K-pop, bo znam więcej zespołów k-popowych nich j-popowych.
Przedłużanie włosów czy przedłużanie paznokci?
Zdecydowanie przedłużanie paznokci <3
Kąpiel w jeziorze czy w morzu?
W jeziorze. Tutaj i tutaj było fajnie, jednak czas spędzony nad jeziorem milej wspominam c;
Książki z miękką oprawą czy twardą?
Z miękką, są lżejsze, dzięki czemu lepiej się je czyta np. w autobusie.
Napoje z butelce czy w puszce?
W butelce, szczególnie szklanej! Moje ulubione!
Kamyczki czy kryształki?
Kryształki. Kamyki są nudne, a kryształki są śliczne i fajnie się świecą owo
Kalendarz ścienny czy zeszytowy?
Wiele prób miałam z zeszytowymi, o wiele bardziej wolę ścienne, ozdabiają mi pokój, no i są częścią mojej kolekcji 0v0
Klawiatura podświetlana na jeden kolor czy wielobarwna?
Jeden kolor, przy takiej wielobarwnej nie mogłabym się skupić xD
Jedząc w restauracji - trzymanie się sprawdzonych klasyków czy eksperymentowanie ze smakami?
Zazwyczaj eksperymentuję ze smakami, wiele ulubionych potraw było właśnie takim eksperymentem, ale i tak zawsze chętnie wracam do gyrosa, to tak na marginesie, bo wybieram oczywiście drugą opcję
Róże z mydełka czy z cukru?