Sok porzeczkowy. Nie przepadam za grejpfrutem.
Pilates czy joga?

Strony : 1 ... 100 101 102 103 104 ... 129
Sok porzeczkowy. Nie przepadam za grejpfrutem.
Pilates czy joga?
Raczej pilates, ponieważ wydaje się dla mnie łatwiejszy. Ogólnie trudny wybór, bo joga i pilates są dosyć podobne. I to i to opiera się na rozciąganiu.
Lady Gaga czy Beyoncé?
Lady Gaga, słucham jej częściej i wiem o niej więcej jako o osobie :>
McDonald's czy KFC?
McDonald's Tylko dlatego że mam niedaleko
Dream Core czy yumekawaii?
Nie wiem, czym jest jedno ani drugie, więc wybiorę ze względu na nazwę - Dream Core Brzmi fajnie.
Zupka chińska czy hot-dog ze stacji?
Zupka chińska, przynajmniej do raz zapakowanej niż już nie dodadzą.
Mieć nieskończoną liczbę maany, ale nie mieć złotych monet czy nieskończoną liczbę złotych monet, ale nie mieć maany?
Nieskończona ilość maany, jest znacznie bardziej przydatna od monet, których i tak mam tylko 5 xD
Długopis czy pióro?
Pióro. Pachnie taką klasyką no i czuję się tak fancy pisząc. Uwielbiam to uczucie, dlatego z chęcią sięgam po pióro. Ma ono duszę i to zapewne wpływa na takie a nie inne odczucia.
Zeszyt w twardej czy miękkiej oprawie?
W twardej, mniej się niszczą w plecaku.
Owsianka czy musli?
Musli <3
Skrupulatne planowanie czy improwizacja?
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (07-08-2022 o 13h31)
Planowańsko! Uwielbiam <3 Bez kalendarza jak bez ręki.
Seriale o lekarzach czy o prawnikach?
O lekarzach, zdecydowanie!
Urocze czy mroczne?
Urocze, mroczne mi się znudziło c;
Piłka nożna czy ręczna?
Żadna xD Nienawidzę i jednej i drugiej xD
Na przekąskę coś słodkiego czy słonego?
Słonego. Mimo, że kocham słodkości, to od słodyczy mam trądzik :c
Karcianki czy planszówki?
Lubię obie, ale planszówki o wiele bardziej. Nie mogę się doczekać jesieni! Ale by się pograło!
Sorbet mango czy truskawka?
Truskawka naprawdę nie lubię mango. A truskawki kocham w każdej formie więc no odpowiedź jest oczywista.
Gumki sprężynki czy scrunchies?
Scrunchies, sprężynek nigdy nie używałam i raczej do nich się nie przekonam. Z tego co wiem to nie są zbyt dobre dla włosów. Scrunchies często używam nie jako gumek do włosów, ale jako ozdobę do koka, aby zasłonić wsuwki.
Style pływackie: żabka czy kraul?
Ostatnio zmieniony przez Lilnoir (07-08-2022 o 21h56)
Kraul, bo wygląda mniej strasznie. Nie umiem pływać, więc jak wyobrażam sobie, że miałabym się tak rozpłaszczać na wodzie jak przy żabce, to od razu mam wizję długiej i bolesnej śmierci xD Pływając kraulem też bym utonęła, ale przynajmniej wygląda to trochę bardziej stabilnie na zdjęciach xD
Ostre czy kwaśne?
Kwaśne, często mnie bierze na jakieś mocne lemoniady albo piwo o smaku cytrynowym.
Herbata czarna czy owocowa?
Herbata czarna, rzadko piję owocową.
Naleśniki czy gofry?
"Jak wytresować smoka", bo "Lilo i Stitch" za bardzo nie oglądałam.
Słuchanie audiobooka czy czytanie na e-czytniku?
Zdecydowanie czytnik - audiobooki totalnie nie są dla mnie, nie potrafię się skupić na historii słuchając ich.
Cała paletka z cieniami czy pojedyncze, ulubione cienie? (takie osobno pakowane)
Odpowiem, że pojedyncze i ulubione bo ostatnio tak sobie radzę, ale całą paletką cieni też nie pogardzę. Teraz wybieram pojedyncze bo to zabiera mniej miejsca.
Netflix czy Disney+?