Ja zazdroszczę Ci tego świetnego płaszcza. Można odnieść wrażenie, że to wokół niego została zbudowana cała stylizacja, ale to tylko moje podejrzenia. W każdym razie jest to itemek na pewno kradnący spojrzenia i unikatowy.

Strony : 1 ... 84 85 86 87 88 ... 148
Ja zazdroszczę Ci tego świetnego płaszcza. Można odnieść wrażenie, że to wokół niego została zbudowana cała stylizacja, ale to tylko moje podejrzenia. W każdym razie jest to itemek na pewno kradnący spojrzenia i unikatowy.
Zazdroszczę, że tak ładnie wykorzystałaś tę bluzkę...! W tym połączeniu wygląda wspaniale, sama chętnie to wypróbuję z czasem
Kreski i stylu. Choćbym na głowie stanęła i prawą nogą klikała, nie wpadłabym na tak fajne połączenia, jakie robisz z detali, masz epicki rys na profilu. Bardzo lubię ten grymas, serio!
Zazdroszczę kimona z mapki, żadne mi jeszcze nie wpadło.
Tej biżuterii którą masz na nogach, czy cokolwiek to jest, ciekawie uzupełnia stylizację
Włosów w tym kolorze, są piękne i najchętniej zgarnęłabym każdą wersję kolorystyczną.
Wyklutego chowka, bo ojej, spójrzcie tylko na te słodkie oczęta i miziaste futerko! Pure aww! >o< <3
Zazdroszczę tych kamyków atmosfery, bardzo żałuję, że w nie nie zainwestowałam w antycznym butiku
A ja zazdroszczę łuku. Nie miałam totalnie na niego pomysłu, więc zrezygnowałam z zakupu, a Ty swoją stylką udowodniłaś, że może być wykorzystany w ciekawy sposób. x'D
Skrzydeł w odpowiednim kolorze. Mam dla nich zastosowanie do jednej jedynej stylizacji, a nie mam odpowiednich...
Jak już pisałam na bitwach, zazdroszczę lampionu w absolutnie każdym kolorze, a ten wygląda wyjątkowo dobrze
Teraz, jak już się wykapowałaś z karnacją- zazdroszczę właśnie jej Jak widać, potrafi zaskoczyć, jest również efektowna.
Ja Ci zdecydowanie zazdroszczę tego tła. Wygląda jak miejsce, w którym sama osobiście chciałabym się znaleźć xD Na jakiejś wycieczce, z dala od cywilizacji... A jeśli nie ja, to chociaż moją Gard chciałabym umieścić w takiej scenerii, ale nie mogę, bo jej nie posiadam XD
Zazdroszczę włosów. Podobają mi się i mam ich jedną wersję kolorystyczną, ale jeszcze nie nadszedł czas, że je wykorzystałam :v
//dzięki, właśnie kilka dni temu zastanawiałam się kiedy umrze xD
Ostatnio zmieniony przez Konopka (24-03-2022 o 13h38)
Białych kolczyków. Wyglądają świetnie w tym kolorze, a z używaną fryzurą u mojej gard- nie widać ich...
Btw, odnośnik na profilu Ci zmarł...
Tła, wygląda magicznie, przydałoby mi się
ps. piękna sygnaturka!!
Butów!
Nie wiem skąd one są, ale wyglądają majestatycznie!
Zazdroszczę tego, jak fajnie włoski pasują ci do stylizacji! Ja mam z nimi trudności > , <
Ostatnio zmieniony przez Qoona (25-03-2022 o 00h24)
Fantastycznej kompozycji makijażu Gard To naprawdę świetna robota, przykuwa wzrok nie mniej, niż ten piękny kolorowy ogon.
Zazdroszczę kimona w konkretnie tym kolorze. Ma taki czysty, uspokajający szary odcień. Brałabym
Ostatnio zmieniony przez Nirez (25-03-2022 o 11h29)
Zazdroszczę tła, bo choć nie jest w mojej kolorystyce, to nadal prezentuje się wyjątkowo.
Włosów, według mnie najlepsza część całego Twojego stroju!! Przypominasz wojowniczkę z filmu fantasy