Włosów!
Nie mam ich w ogóle, a teraz zauważyłam, jakie one są odjazdowe.

Strony : 1 ... 83 84 85 86 87 ... 148
Włosów!
Nie mam ich w ogóle, a teraz zauważyłam, jakie one są odjazdowe.
Czarnego ukulele, najbardziej uniwersalny kolor, a akurat nie mam.
Zazdroszczę chowańca. Może nie w sensie, że chciałabym go mieć wyklutego, ale przypomina mi moje dwie fretki, które ostatnio odeszły (stanowczo za wcześnie jak na ich wiek) i zawsze jak wchodzę na twój profil i widzę twojego chowka, to jakoś zawsze mi się cieplej na serduszku robi, bo sobie je przypominam c':
Zazdroszczę peleryny w tym kolorze, liczyłam, że będą na mapce i nie zaopatrzyłam się we wszystkie kolorki, które chciałam mieć...
Czułek!
Ja nie wiem serio, czemu tego stroju z eventu letniego nie zakupiłam....
Zazdroszczę tatuażu żmijki. Bardzo przydatny i piękny kolor, a sama mam może ze dwa co najwyżej
//@Down To gotowa karnacja modliszki, tylko nie rzuca się w oczy, bo zamaskowałam łapki
Ostatnio zmieniony przez Nirez (20-03-2022 o 23h26)
Zazdro elementów z których utworzyłaś przezroczystość i wzory na udach Gardzi. Bardzo mi się podoba ten efekt, ale nie jestem pewna jakie elementy się na niego składają ;p
Ostatnio zmieniony przez Agami (20-03-2022 o 23h25)
zazdroszczę tych kolczyków/nausznic, wykombinowałabym coś z takim dodatkiem
Idealnego profilu X'D a tak szczerze, gdybym miała taką ściągę w czasach szkolnych- dużo łatwiej byłoby mi to zapamiętać
Genialne.
To jasnoczerwone to rękawiczki pure bride, a bluzka z rozcięciami to missing piece.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (21-03-2022 o 10h50)
Zazdroszczę tych rękawiczek/tatuażu (czy co to jest tak naprawdę), a ogólnie całej kompozycji na rękach, bo wygląda przepięknie i też bym taką chciała <3
Zazdroszczę użycia korony. Miałam na nią jakiś fajny plan, ale przepadł w mrokach sklerozy własnej...
Użycia opaski na oczy!
Właśnie mi wpadła i kurde chce jak najszybciej użyć jej do stylizacji, a mi nie wychodzi.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (21-03-2022 o 18h19)
Makijażu. Chciałabym umieć coś komponować z czarną szminką. Nie wygląda źle, ale zabijam nią zawsze moje stylki i zmieniam na jakąś basic.
Umiejętności komponowania ze sobą tak wielu elementów w taki sposób, że tworzą coś nowego i mimo że chaotycznego, to w dalszym ciągu ładnego ^^
Zazdroszczę takiego uroczego połączenia tej fryzurki z lisimi uszkami. Nigdy nie byłam w stanie jej w jakikolwiek wykorzystać, a u Ciebie wygląda super
Całej stylizacji! Jestem mega zazdrosna, że nie wymyśliłam połączeń takich specyficznych elementów, a już najbardziej tego, że wszystko tak współgra do tej karnacji, którą ja kocham w tym recolorze, ale byłam nieudolna w stworzeniu czegokolwiek z jej udziałem .
Sygny!
Nie mam takiej duszyczki, która by ze mną to zrobiła....TvT
Tła, daje tyle wspaniałych możliwości...
Bardzo lubię też Twoją fryzurkę. Kto wie, czy to nie na nią padłby wybór, gdyby nie moje dwa typy
Chowańca, ale nadal nie chce mi się wykluwać innego niż mój konik
Dorosłego konika <3 Jako handlara nie mam czasu czekać, aż zwierzak mi dorośnie, więc nie mogę kluć nic nowego
Zazdroszczę tych rogów z ptaszkiem, są całkowicie urocze i chętnie bym takie chciała mieć!
Zazdroszczę Ci tła. Jest malownicze, fantazyjne i nie przytłacza stylizacji ^^
Zazdroszczę Ci tego pomysłu na stworzenie "maski", która wygląda jak jakiś dziki okular Takie kombinacje mega wpadają w moje gusta i lubię, jak z niczego powstaje coś.
Włosów!
Jest bardzo oryginalna, a zarazem śliczna!
Postępu w odcinkach, bo ja jestem dość mocno do tyłu, a ostatnio jakoś tak uwidziało mi się nadrobić zaległości x'D
Ostatnio zmieniony przez Agami (22-03-2022 o 20h45)