Połączenia korony z maską!
Nie sądziłam, że można je w jakikolwiek sposób połączyć.

Strony : 1 ... 79 80 81 82 83 ... 148
Połączenia korony z maską!
Nie sądziłam, że można je w jakikolwiek sposób połączyć.
Pary skrzydeł * . *, chętnie wykorzystałabym je do swojej stylizacji <3
Ostatnio zmieniony przez Camio (04-03-2022 o 16h02)
Zazdroszczę pelerynki w tym kolorze, fajny element i żałuję, że nie mam ich więcej.
Wykorzystania motylka z NM. Boję się, że nigdy go nie wykorzystam i prawdoopodobnie jest to spowodowane doborem kolorystycznym.
Skrzydełek w tym kolorze. Teraz żałuję, że wzięłam tylko czerń i zieleń, nie poszerzając ich o brązy. Są ładne i by się niekiedy przydały
Ja żałuję, że nie wzięłam tej bielizny w każdym kolorze, bardzo uniwersalna jest.
Zazdroszczę rangi T.T Zanim ja do niej dobiję, to pewnie gra się skończy i zamkną forum
Zazdroszczę kapelutka w tym kolorze, chętnie przygarnęłabym ich więcej.
Zazdroszczę skrzydełków mam tylko czarne i czerwone.
Zazdroszczę karnacji z czerwonymi oczami, mam tylko z pomarańczowymi oczami, ale inne też wyglądają ciekawie.
Zazdroszczę serduszek w tym kolorze. Ja mam niestety tylko czerwone, czarne i żółte. A przydałyby mi się w różowym odcieniu do jakiś delikatniejszych stylek.
Zazdroszczę rogów. Bardzo ładnie komponują się na głowie Twojej Gardzi i dodatkowo są w delikatym, fioletowym kolorze, pasującym do reszty stylizacji.
@ Sylphie, wyprzedziłaś mnie .
Tobie również zazdroszczę rogów, strasznie cierpię na ich deficyt i jak widać, to ciekawy element, który daje wiele możliwości. U Ciebie daje fajny, mroczny vibe.
Ostatnio zmieniony przez Lilnoir (05-03-2022 o 22h43)
Zazdroszczę gwiazdek i księżyców w tym kolorze. Ja niestety mam tylko dwa komplety (czerń i biel) i brakuje mi innych odcieni.
Stylizacji! Przecydowny dobór kolorystyczny i układ elementów! Jestem totalnie pod wrażeniem, bo zazwyczaj nie używam tych rzeczy.
Skrzydeł. Nie mam ich w żadnym wariancie kolorystycznym :<
Stworzenia stylki do tej peruki. Nie kupiłam ani jednej, bo wiem że tylko kurzyłaby się w mojej szafie. Mam jednak cichą nadzieję, że kiedyś powstanie jakaś dziewczęca stylizacja z jej udziałem.
Bluzki ze stroju Purreko's Friend. Wyczaiłam, że fajnie łączy się z sukienką Black Widow, ale stwierdziłam, że zakup całego stroju tylko dla jednego elementu, który mi się podoba jest bez sensu. ;/ Tak czy siak bluzeczka ładna!
Zazdroszczę ozdoby z mapki, zamierzam później molestowań chowańca o nią.
Wykorzystania lodowej karnacji. Itemek sam w sobie zarąbisty i chętnie go zdobyłam, tylko weź tego jakoś sensownie użyj XD. W sumie nigdy chyba nie miałam stylki z tą skórą.
zazdroszczę tła bo nie mam
Zazdroszczę lusterka, nie mam go w tym wariancie kolorystycznym, a bardzo fajnie wygląda.
Butów w tym kolorze, bo mam jedynie złote, a taki niebieski jest moim ulu kolorem.
Zazdroszczę twarzy Gard. Sama jestem przrewżona, jeśli chodzi o takie białe wersje makijażu. Szczerze mówiąc nie sądziłam, że to może wyglądać tak dobrze ♥.