twoja Gard ma śliczną twarz ^^ moja zawsze wychodzi taka mroczna nigdy słodka xd
"Jeśli możesz to przeczytać, jesteś stanowczo za blisko nietoperzy...!" cyt Anatea :3
Strony : 1 ... 80 81 82 83 84 ... 147
twoja Gard ma śliczną twarz ^^ moja zawsze wychodzi taka mroczna nigdy słodka xd
Zazdroszczę lustra w tym kolorze. To jedna z najlepszych wersji wg mnie.
Zazdroszczę szkiełka na oko, raz, że pięknie wygląda z nim Twoja Gardzia, a dwa, sama nie mam żadnego.
Zazdroszczę kapelusza, fajnie wygląda a niestety go nie mam.
Zazdroszczę czerwonych elementów orchid. Przegapiłam ten event niemal w całości...
Zazdroszczę użycia tych butków, bo nigdy nie mam na nie pomysłu
Jak to zrobić? Jak wykotrzystać ten kucyk? Jestem mega zazdrosna, bo nie użyłam go ani razu, a mam postki, które mają podobne włosy, ale ich też nigdy tu nie tworzyłam, bo nie za bardzo umiem dobrać itemy, żeby wyglądało to z sensem.
pomysłu na połączenie butów. Wygląda to ciekawie i zasłoniło wg mnie niepożądaną część jednych z nich dobry plan.
Czerwono-czarnych elementów stroju Missing Piece. Nie udało mi się ich zdobyć, a jest to jedna z lepszych wersji kolorystycznych ;;
Zazdroszczę chowańca, jest przepiękny <3 A ja chyba nawet nie mam jego jaja...
Tego kapelusza z piórem, wygląda bardzo majestatycznie, a gdybym go miała to mogłabym stworzyć stylizację w klimacie francuskiego dworu.
Tła - jest fantastyczne samo w sobie. Podoba mi się jego kompozycja i kolory.
Zazdroszczę Ci tego, że miałaś tyle cierpliwości, żeby zrobić taką dokładną ofertę targu. Wszystko elegancko rozplanowane i posortowane Żebym ja miała tyle cierpliwości i potrafiła w porządek
Ostatnio zmieniony przez Nirez (09-03-2022 o 12h40)
Kapelusika!
Nie mam żadnego, a teraz by mi się mocno przydał.
Zazdroszczę świetnego połączenia tych wszystkich drobnych czerwonych elementów! Każdy z nich z osobna wygląda tak sobie, ale razem dają fenomenalny efekt! :D
Zazdroszczę latającej książki, fajny item a go nie kupiłam :v
Zazdroszczę włosów w tym kolorze, polowałam na nie, ale nie wpadły.
Miecza!
Żałuję, że nie zrobiłam doładowania....
Czerwonego tatuażu, jest dość uniwersalny i przydałoby mi się więcej wersji kolorystycznych.
Chowańca, bardzo uroczy, super kontrastuje z postacią i tłem
Tej czarnej aureoli, nie mam tej wersji kolorystycznej, a myślę, że by mi się przydała.
Kufelku piwa!
Szkoda, że moja straż nie ma innego odpowiednika, nie zdejmowałabym w ogóle!
Najbardziej to poczucia stylu, wyglądasz po prostu cudownie
A tak bardziej konkretnie to może włosów, dobrze pasują do wszystkiego
Zazdroszczę ciemnej aureoli. To fajny przedmiot, a rzadko go widzę. Masz jedną z lepszych wersji
Tych tatuaży? na przedramieniu!
Pierwszy raz je widzę, a bardzo ładnie się prezentują!