Zazdroszczę czerwonej tuniki SB, nie pomyślałam, wzięłam tylko białą.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
Strony : 1 ... 74 75 76 77 78 ... 147
Zazdroszczę czerwonej tuniki SB, nie pomyślałam, wzięłam tylko białą.
Oczywiście, intrygującej sygnatury. Ten mily pan rzuca się w oczy. Muszę zobaczyć co mi google lens podpowie...
Fotela, takiego elementu jeszcze chyba nie widziałam, ale wygląda na idealny do porannej kawy i książki ^^
Rajstopy, które nosisz są w fajnym kolorze. Jestem pewna, że ich nie kupiłam, a przecież uwielbiam fiolety.
Tła!
Pierwszy raz widzę, a ono chyba jest z najnowszego odcinka? Bardzo ładne jest.
Czarnego makijażu z mapki, molestuję mapę chyba od miesiaca wyjąwszy event.
Ładnego użycia niełatwego dla mnie koloru.
Sprawiłaś, że nie jest mdły, ma kobiecy wydźwięk i nienachalny urok.
Duży plus za niełatwą sprawę.
no i tej róży, która jest lda mnie bardzo bajkowa, totalnie z Pięknej i Bestii ^^
(Bestia siedzi pod drzewem, nie?)
Tych rysunków w dzienniku!
Mogę na nie patrzeć godzinami, takie śliczne są ^^
Chowańca, przecudny, wątpię, że kiedyś mi wpadnie XD
Woalki na ramię, w antycznym butiku kupiłam tylko niebieską, a odcinków TO nie zrobiłam, więc nawet kupić nie mogę.
Ładnie wykonanej twarzy postaci. Wygląda uroczo.
@Vandea - Sukienki w tym kolorze. Prezentuje się elegancko na postaci.
Ostatnio zmieniony przez Sore (22-02-2022 o 15h48)
Body i peleryny w tym kolorze, bardzo fajne itemki, ale mam chyba tylko dwie wersje kolorystyczne.
Chowańca. Dzisiaj już go prawie miałam, ale uciekł
Zazdroszczę peleryny i tatuaże
Zazdroszczę rajstop w gwiazdki, nie doceniłam tego elementu i nie mam żadnych.
Zazdroszczę włosów w tym kolorze. Jest to jeden z moich ulubionych kolorów w grze, dzięki swojej oryginalności i wyzwaniu, jakie rzuca przy tworzeniu stylizacji.
Połączenia suknia Absyntu + maska. Wygląda genialnie. Ja nigdy nie założę tego, ze względu na inną straż Q_Q
Zazdroszczę włosów w tym kolorze, nie wpadł mi ten wariant, a myślę, że można by go fajnie wykorzystać.
Wspaniałej kreacji. Jest skromna, ale robi wrażenie. Gardzia wygląda jak przymierająca, delikatna panna młoda lub tak, jakby właśnie powstała ze świata umarłych.
Kapelusza, strasznie by mi się przydał, a zapomniałam dokupić w butiku po pożarze. Teraz nie chce mi się zbierać elementów do alchemii.
Ostatnio zmieniony przez caesia (23-02-2022 o 21h12)
Tego tła. Nie doceniłabym go w pierwszej chwili, ale ma urocze detale, poza tym nie przytłacza stylizacji. Muszę je nadrobić.
A ja zazdroszczę tła Tobie! Nigdy nie nadążam z nowościami, przez co potem przez dłuższy czas obserwuję jakieś świetne rzeczy u innych, a dopiero potem decyduję się na zakup. Lubię takie neutralne tła, pomieszczenia, w których można stworzyć coś innego niż bajkową stylizację i nie wyglądać jak kwiatek przy kożuchu
Zazdroszczę ci użycia wróżkowych rękawków. Są cudownym itemem, mam je, ale od długiego czasu trudno mi sklecić stylizację, do której będą pasowały.
Aaa, zazdroszczę złotego łańcuszka... Wzięłam tylko srebrny, a ile razy robię jakąś stylkę i myślę, że przydałby mi się złoty..
Zazdroszczę bardzo włosów, bo z tego co wiem, to były za doładowanie dawno, dawno temu Bardzo bym je chciała, mogę pożyczyć chociaż na tydzień? XD Oddam, (kiedyś) przysięgam.