Zazdroszczę czarnej wersji kolorystycznej stroju, nie zdecydowałam się, a trochę żałuję, bo to jednak taki klasyk.

Strony : 1 ... 72 73 74 75 76 ... 148
Zazdroszczę czarnej wersji kolorystycznej stroju, nie zdecydowałam się, a trochę żałuję, bo to jednak taki klasyk.
Zazdroszczę skrzydeł w pasującym Ci kolorze. Ja nie mam odpowiednich, a może by się przydały. Są dość efektowne.
Ja zazdroszczę tej klatki z motylami. Lubię bardzo wszystkie animowane itemy i nie wiem, dlaczego ich nie mam :DDD
Włosów!
To następny kremem, który posiadam we wszystkich kolorach, tylko nie w moich TvY
Tła, właśnie sobie uświadomiłam, że nie mam żadnego z biblioteką, a by się przydało.
Kwiatowych naramienników!
Śliczne są, a nie chcą mi wpaść ze sakiewek.
Zazdroszczę uroczego nicku, skojarzył mi się jakoś z pokemonem :3
Zazdroszczę karnacji ćmy. Długo się wahałam i ostatecznie jej nie kupiłam. Niekiedy by się przydała.
torebki, przydałaby się czasem
Tych różnokolorowych pończoch, świetnie to wygląda!
Użycia tej peruki. Gdy ja robię z nią stylkę postać zawsze wydaje mi się zbyt "przysadzista" i wybieram raczej fryzurę, która lepiej wyeksponuje całość, zamiast przykrywać mi jakieś elementy. A szkoda, bardzo mi się one podobają i chętnie strzeliłabym jakąś postać z animca z ich udziałem.
Zazdroszczę tego, że potrafisz robić stylizacje z takiej ilości różnych elementów, zarówno kolorystycznych jak i takich, gdzie ja bym w życiu ich nie ubrała i stworzyć ładną postać. Ja zazwyczaj robie stylki jedno lub dwu kolorowe i zawsze podziwiam ludzi, którzy robią tak różnorodne wyglądy ^^
Kwiatów tła w tym kolorze. Jakże cudnie współgrają z odcieniem włosów! *D*
Peruki w tym kolorze! Mam nadzieje, że poszczęści mi się w dropie, bo akurat w tej najbardziej podobają mi się te nietypowe dla włosów kolorki.
Zazdroszczę tak minimalistycznej, acz pięknej stylizacji, totalnie wstrzeliłaś się w mój gust ♥
Zazdro sukienki, bo w tej kolorze akurat jej nie mam, a ogólnie bardzo podoba mi się jej kwiatowy krój
Ostatnio zmieniony przez Agami (19-02-2022 o 16h05)
Zazdroszczę czarnych motylków, mnie w ogóle żadne nie wleciały, mam tylko jedne złapane z targu.
Włosów. Po pożarze mam ich bardzo mało
Fioletowej woalki na twarz. Niestety jeszcze mi nie wpadła :<
Tła. Od dawna zbieram się aby zacząć gromadzić na nie złote monety ale jakoś mi nie idzie
Jasnoniebieskich ogników, wzięłam białe i czerwone i ciemnoniebieskie, ale inne warianty kolorystyczne też by się przydały.