Zazdroszczę tła z dziennym korytarzem, nie sądziłam, że tak fajnie się prezentuje i myślę, że dokupię. :3
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
Strony : 1 ... 71 72 73 74 75 ... 147
Zazdroszczę tła z dziennym korytarzem, nie sądziłam, że tak fajnie się prezentuje i myślę, że dokupię. :3
Zazdroszczę różowej karnacji abyss creature. Mimo tego, że uwielbiam jej prawie wszystkie wersje kolorystyczne, to tej jeszcze w życiu nie użyłam. No i rybek, bo są fajne ^^
Niebieskiej sukienki SF, tego wariantu niestety nie posiadam.
Sygnaturki! Toż to słodycz w najczystszej postaci! Ja chcem takie pogłaskać! (Nawet jeśli nie do końca wiem co to za stworzonka)
Ostatnio zmieniony przez Myrida (16-02-2022 o 21h12)
Włosów!
Nie posiadam ich w swoich kolorach.
Futra. Niełatwo użyć go w stylizacji, ale jak już się uda wygląda świetnie, a akurat czerwonego nie mam >x<
Ostatnio zmieniony przez Agami (17-02-2022 o 02h10)
Zazdroszczę rogów w tym kolorze! Wyglądają bajecznie i po prostu jakby były stworzone dla tej stylizacji! :>
Zazdroszczę możliwości noszenia sukienki Absyntu, nawet dorwałam ją na mapie, ale sprzedałam z bólem.
Zazdroszczę różowych skrzydełek. Ja mam tylko takie jasnoniebieskie. Poza tym u Ciebie świetnie komponują się z resztą stylizacji, a i odcień różu też fajnie wygląda.
Włosków, bo ładne i w sumie nie wiem czemu nie wykupiłam ich z antycznego butiku :v
Zazdroszczę czarnych włosków. Co prawda mam białe, ale czarne też bym z chęcią przytuliła.
Pomysłu na stylizację jak i samych ciuchów, bosko wyszło T_T/♡
Zazdroszczę karnacji. Nie doceniłam jej odpowiednio szybko. Jest efektowna.
Dziękuję bardzo. To zimowy komplet delicate warm.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (17-02-2022 o 15h02)
Zazdroszczę makijażu z mapki, od dłuższego poluję i nie chce mi wypaść.
Zazdroszczę tak różowej postaci! Wyszła pięknie ^^
Zazdroszczę skrzydeł w tym kolorze.
Ślicznie komponują się z kwiatami ♥
Zazdroszczę takiego ładnego, anielsko brzmiącego nicku
A ja zazdroszczę tej pięknej sukni! Co to jest? Nie poznaję... Naprawdę ciężko mi zidentyfikować ten item.
Zazdroszczę stworzenia stylizacji z tylu elementów, których kompletnie nie używam, a u Ciebie wyglądają fantastycznie! No i chowańca, bo jest totalnym słodziakiem i kiedyś bym go sobie chętnie wykluła c:
Zazdroszczę niebieskich kwiatków w tle, myślałam, że przytulę jeszcze kilka kolorów, ale wrzucili je za ZM.
Zazdroszczę tej animowanej róży. Kojarzy mi się z różą z "Pięknej i Bestii", a to moja ulubiona bajka Disneya... Fajnie byłoby mieć takie cacko.
Zazdroszczę pomysłu na tę konstrukcję na twarzy- makijaż plus hełm. Ładnie ukryłaś niechciane elementy, łatwo skoncentrować się na tym co chciałaś pokazać. Wygląda to bardzo ciekawie.