Zazdroszczę tej białej sukienki, niestety mam tylko fioletową.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
Strony : 1 ... 66 67 68 69 70 ... 147
Zazdroszczę tej białej sukienki, niestety mam tylko fioletową.
Użycia sukienki!
Potrafię użyć wszystkich elementów po za sukienką, a jest cudowna.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (01-02-2022 o 15h47)
Zazdroszczę tej czerwonej bluzki, zastanawiałam się nad jej zakupem i w końcu nie kupiłam, teraz trochę żałuję.
Rangi!
Może szybko mi się uda ją wbić...
Kompozycji na twarzy strażniczki. To nie jest coś, co sama bym założyła, ale wygląda efektownie.
Zazdroszczę tego, jak ładnie skomponowałaś stylizację z tym kapelutkiem, który dla mnie do tej pory zawsze wydawał się niepotrzebnym zapychaczem szafy. A teraz widzę, że ma jednak zastosowanie i świetnie wygląda w niektórych stylizacjach
Lampy w ładnym kolorze. Żałuję, że nie mam więcej wersji. Nie doceniłam tego przedmiotu
Pomysłowości na ten strój!
Nigdy nie sądziłam, że jednak można stworzyć postać podobną do bajki.
Chowańca :3 Totalny słodziuś i mam nadzieję, że uda mi się go dorwać w walentynki
Tej wersji bluzki. Ma intensywny kolor, który bardzo mi się podoba. Niestety, nie zainwestowałam w niego.
Bluzki Stwierdziłam, że nie wezmę, bo jest fioletowa, a nie czarna, ale teraz myślę, że mogłaby mi się przydać.
Ruchome serduszka!
Może kiedyś otworzą butik z nagrodami miesiąca i wykupię sobie je.
Pomysłu na połączenie oczu i maski, wyglądają razem ganialnie!
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (02-02-2022 o 22h43)
Zazdroszczę bardzo delikatnej kreacji. U mojej Gardzi zawsze mam wrażenie, że jest zbyt pusto.
Kosturu- w tym kolorze. Ten Item robił szał na rynku a teraz rzadko go widzę
Z tą zielenią chętnie bym coś wymyśliła.
Dziennika!
Zdjęcia są tam obłędne, a nigdy nie mogę takich znaleźć...
Zazdroszczę takiego świetnego zamaskowania się, twarz twojej Gardzi wygląda super! :0
Zazdroszczę kwiatuszka, chodź chyba go mam
Skarpetek!
Oddaj mi je, bo ich nie mam....
Zazdroszczę miniaturki, jest ładna, estetyczna i pasuje do Twojej stylizacji c:
awww jestem totalnie zauroczona twoją sygnaturką, trafiła w we gusta i skradła serduszko. Potem weszłam jeszcze na twój profil zajrzeć do dziennika i utonęłam w tych bajecznych obrazkach, zazdroszczę talentu <3
Zazdroszczę tej iście ślicznej i uroczej stylizacji. Pastelowe barwy idealnie pasują do jelonkowej twarzyczki.