Zazdroszczę czarnej wersji karnacji z mackami, wzięłam tylko białą, ale myślę, że czarna też mogłaby się do czegoś przydać.

Strony : 1 ... 64 65 66 67 68 ... 148
Zazdroszczę czarnej wersji karnacji z mackami, wzięłam tylko białą, ale myślę, że czarna też mogłaby się do czegoś przydać.
Zdecydowanie czerwonych butów owl. Są skromne, ale świetne, podkreślają stylizację i pozwalają nadal odsłonić nogi
zazdroszczę macek, można się przbrać by było za Urszulę z małej syrenki :3
Łuku! Nie mam aktualnie żadnego aaa! Czekam na purro butik lub na szczęśliwy traf w sakiewce, ale puki co mijamy się i z tym pierwszym i z drugim XD.
Włosów!
Jestem za biedna, aby sobie je w butiku wykupić! TvT
Twarzy gardzi! U kogoś zawsze mi się taka wariacja bardzo podoba, ale gdy sama przystępuję do takiego projektu nie bardzo wiem, co mam robić i wtedy zazwyczaj poddaję się i ponownie robię człowieka XD.
ten uśmiech mi ne pasuje do oczek mojej gardzi, a jest fajny
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (28-01-2022 o 10h09)
Koloru oczy!
Ten błękit jest taki piękny, że normalnie bym przygarnęła •^•
Tego pięknego tworu z diademów! Warstwy wyglądają pięknie, no i tworzą swojego rodzaju aureolę. W sumie uważałam te elementy za bezużyteczne, ale pięknie wyglądają w twojej estetyce.
Użycia tego warkocza. Próbuję z niego cały czas coś zrobić ale ostatecznie zawsze pada na inne włosy ;-;
Zazdroszczę wspaniałej kompozycji kapelusza, biżuterii, makijażu! Wspaniała robota, dawno nie widziałam takiego fajnego kompletu, szczególnie, że kapelusz niełatwo dopasować
Tej tylnej maski!
Miałam ją przed pożarem, a teraz mi mocno brakuje w garderobie.
Chowańca! Miałam go kiedyś wyklutego ale go nie ewoluowałam i cały czas się zastanawiam czy może nie wrócić do niego (o ile go w antycznym kupiłam bo nie pamiętam xD)
Właśnie sprawdziłam i go nie kupiłam :<
Ostatnio zmieniony przez Meliah (30-01-2022 o 00h08)
Sukienki!
Jest fenomenalna, ale ma tak do kitu recolory, że jej nigdy nie założę.....
Zazdroszczę sukni; nie jestem pewna, czy to pełen item czy pojedyncze połączone w taki ładny set, ale bardzo mi się to podoba. Jeśli jest taka kieca, to właśnie trafia na moją wishlistę.
Użycia fioletowej karnacji! Jak mi się nieraz chce tak pobawić, zaszaleć! Ale zazwyczaj te pomysły kończą się zamknięciem garderoby bez zapisania, bo no... wstyd mi XD.
Sygnaturki! Jest urocza, i ta kolorystyka! Nie pomyślałabym, żeby zrobić coś podobnego.
Zazdroszczę włosów w tym kolorze. Akurat w tamtym czasie musiałam trochę przyoszczędzić i mam tylko czarne, czerwone i fioletowe, a te również należą do mojej palety i szkoda, że ich nie mam, tym bardziej, że je naprawdę uwielbiam.