Zazdroszczę całej stylizacji, bo jest cudowna, ale ta mordercza roślina skradła moje serce. Kiedy te wszystkie itemki były że je przegapiłam
Sygna by:Aevriia|Thank you <3
Strony : 1 ... 52 53 54 55 56 ... 147
Zazdroszczę całej stylizacji, bo jest cudowna, ale ta mordercza roślina skradła moje serce. Kiedy te wszystkie itemki były że je przegapiłam
Ostatnio zmieniony przez Eirene (29-12-2021 o 22h54)
Efektu błyszczenia, dodaje w stylizacji wyjątkowy, ruchomy (?) element, co sprawia, że cały outfit wygląda oszałamiająco.
Włosów!
Z wielką chęcią zacznę zbierać peruki o takim kolorze, jak ten.
@Down to gorset z legendarnej sakiewki - element stroju Path Of The Sun.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (30-12-2021 o 00h29)
Czym jest to długie, materiałowe coś na bluzce? To część biżuterii czy koszulki? Wygląda super!
Rogów. Nie mam innych jeleniowatych niż tej peruki z rogami
Ostatnio zmieniony przez Eirene (02-01-2022 o 09h13)
Zazdroszczę całej kreacji. Nie wiem czy słusznie, ale tak bardzo widzę tu KDA Evelynn. Jeśli trafiłam, to cosplay wygląda bosko.
Ostatnio zmieniony przez Ariri (30-12-2021 o 19h55)
Zazdroszczę stylizacji, jest piękna, klimatyczna i świetnie pasuje do tła ^^
Woo, no ofc, że tła. Nie mam żadnego z NE z odcinków oprócz tych których parę mozna złapać na poszukiwaniach
Zazdroszczę naramienników w soczystym kolorze ^^ podkreślają stylizacje, są klasyczne w formie. Naprawdę je lubię.
Tego czegoś na głowę - nigdy nie wiem jak się nazywa, jezu xD! Nie mam i chyba już nigdy tego w rączki nie dostane.
Chyba animowanych dodatków. Kupiłam tylko księgę, świetliki i iskierki, bo stwierdziłam, że reszty nie użyję, ale jednak by się przydały.
Ostatnio zmieniony przez Ariri (01-01-2022 o 18h19)
Sukienki. Za bidna na takie luksusy
Okularów!
Mój chowaniec ma na mnie focha i w ogóle mi ich nie dropi.
Włosów. Nie dość że nie ta straż, to nie moje kolory, a chętnie bym przygarnęła takie w bieli
Pozazdroszczę stylki, moja gardzia dobrze nie wygląda w takich fioletach, ale ty wyglądasz przebosko, jak gwiazda disco :3