Możliwości noszenia absyntowej kiecki, bo jest śliczna - mój chowek przytargał i sprzedałam z bólem serca.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
Strony : 1 ... 51 52 53 54 55 ... 147
Możliwości noszenia absyntowej kiecki, bo jest śliczna - mój chowek przytargał i sprzedałam z bólem serca.
Czapeczki!
Niby po świętach, ale wciąż jest ten klimat i na ten czas jeszcze bym użyła, a nie mam.
Zazdroszczę stylizacji. Jest mroczna i klimatyczna. Pięknie wpisuje się w tło.
Zazdroszczę bluzki, jest śliczna sama w sobie i do tego świetnie wygląda w połączeniu z tą spódnicą!
Zazdroszczę pelerynki. Zrezygnowałam z niej jedynie ze względu na kiepskie połączenia kolorystyczne w zieleni.
Zazdroszczę ślicznej, uroczej stylizacji i najważniejsze - włosków! :C
<3
Ostatnio zmieniony przez Qoona (29-12-2021 o 04h53)
Gratulacje za zrobienie całkiem zabawnej świątecznej stylizacji mikołaja, widzę w tobie dozę dużego poczucia humoru
Wyglądu twojej Gardzi. Jest piękna
Błyszczącej sukienki. Te błyski wyglądają uroczo ^^
Tła!
Brakuje mi od do mojej kolekcji.
uszek które by pasowały do koloru mojej skóry ;(
Piżamki. To taki szalony ciuszek, ale jednocześnie uroczy! Zdecydowałam się na inny, to pozazdroszczę tego, bo ma fajne kolorki
Tej rozwianej czupryny. Nadal szukam dla niej zastosowania.
Wykorzystania tej karnacji. Ja ostatnio nie mam na nią żadnego pomysłu, a u ciebie wygląda naprawdę super.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (29-12-2021 o 00h22)
Zazdroszczę tak ładnego koloru tej kwiatowej sukienki, na poprzednim kącie miałam 2 słabe kolory przez co zapomniałam sobie ją kupić.
Wiesz, w sumie to tych włosów. Ja bardzo rzadko zmieniam gardzi czuprynę, mam ustalone dwie w "kanonie"
ale ta naprawdę jest fajna. Lekka i zgrabna.
Bardzo fajnie wykorzystałaś muzyczny "płaszczyk", aż sama nabrałam chęci żeby go użyć, a w szafie brak
Motyli!
Głupia byłam, że na nie, nie polowałam podczas eventu letniego.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (29-12-2021 o 17h10)
No te włosy na zawsze pozostaną w sferze moich marzeń, a szkoda, bo są przecudowne... I jeszcze ta czerń. Jesteś szczęściarą, że je masz
Białej kreacji, bo wygląda naprawdę ślicznie na tle ośnieżonego lasu.