Zazdroszczę niebieskiej wersji kolorystycznej tej sukienki z wielkanocy. Niestety przyjanuszowałam i mam tylko darmową - czarną wersję.

Strony : 1 ... 21 22 23 24 25 ... 148
Zazdroszczę niebieskiej wersji kolorystycznej tej sukienki z wielkanocy. Niestety przyjanuszowałam i mam tylko darmową - czarną wersję.
Zazdroszczę pomysłu na stylizację, ciekawa kompozycja ;3
Chowańca, jeden z sympatyczniejszych, jeśli chodzi o wygląd. No i gorsetu w tym kolorze, nie pomyślałam o jego kupnie a to naprawdę fajny item.
Zazdroszczę tych rękawków. Zawsze uważałam, że nie za ciekawie wyglądają i nie kupowałam żadnych w tym stylu, a jak widać da się z nich zrobić świetną stylkę
Zazdroszczę Ci tego, jak fajnie połączyłaś włosy z tą sukienką. Bardzo podobają mi się te dwa itemy oddzielnie, a razem wyglądają, jakby były dla siebie wręcz stworzone Naprawdę muszę coś sama z tą kiecką kiedyś wymyślić!
Tła!
Nie sądziłam, że może aż tak ładnie wyglądać...
Szkoda, że nie zakupiłam.
Chowańca, toż to cudo!
Tej ruchomej bąbelkowej atmosfery, bo jest bardzo delikatna i fajnie zgrywa się z nieruchomą atmosferą
Pomijając całą stylkę, która jest po prostu CU-DOW-NA <3 zazdroszczę Ci tej karnacji (wiem, nie jestem specjalnie oryginalna), bo sama mam ją tylko złotą i niebieską. Naprawdę nie wiem jak to się stało, że wzięłam niebieską karnację zamiast szarej. Przecież zawsze biorę szare >.<
Sukienki bo mam ją w kolorku niebieskim ale chętnie przygarnęłabym tą deklinację bo jest prześliczna *U*
Włosków, bardzo ładny odcień, niestety nie mam z nich żadnego blondu, zdecydowałam się tylko na czarne :c
Tego cudownego kota-mumii <3 i to jeszcze w dorosłej formie Mam nadzieję, że będzie dropić teraz na halloweenowej mapce, bo bardzo żałuję, że go nie kupiłam w antycznym butiku.
Chowańca, nie widziałam go jeszcze na profilu kogoś. Fajnie pasuje do twojej postaci.
Zazdroszczę ci motylków w tym kolorze. Ja prawie cały event przespałam, niewiele rzeczy udało się złapać.
A w ogóle urocza sygnatura ^^
Zazdroszczę fioletowego znaczka (nie wiem jak to opisać xD) na czole, bardzo fajnie wygląda w połączeniu z tymi oczami c:
Zazdroszczę tej wersji kolorystycznej butów, ten cielisty odcień wydaje się być bardzo uniwersalny.
Ślicznej kolorystyki, ten lawendowy odcień świetnie wygląda na twojej Gardzi.
Użycia tych rękawów. To świetny item, dobrze wykonany, ładnie wygląda, a ja wciąż nie wiem, co z nim zrobić...
Zazdroszczę całej stylówki, wyglądasz ślicznie i super oryginalnie > , <
Tej czarnej, ruchomej maski. Z tego co widziałam to jej nie kupiłam, a pewnie znalazłabym dla niej wykorzystanie. :')
Ciemnej karnacji daemonika, wzięłam tylko jedną wersję kolorystyczną, a ta się naprawdę fajnie prezentuję i trochę żałuję.
klatki, bo jest bardzo ciekawym elementem
Karnacji w tym kolorze!
Ładnie ona wygląda....
@Down nie Nymfa, jest to chowaniec z epickiej sakiewki.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (17-10-2021 o 10h33)
Chowańca nie kojarzę go, a wygląda kozacko. Czy to jakiś stwór z mapki?