tego jak połączyłaś tą spódnicę z górą i jeszcze bardziej ślicznego chowańca
( *_*) (•_• )
\ \ / /
| | | |
Żeby uratować fabułę 2 sezonu Beemoov musiałby napisać go od początku
Strony : 1 ... 19 20 21 22 23 ... 147
tego jak połączyłaś tą spódnicę z górą i jeszcze bardziej ślicznego chowańca
Zazdro ze robisz u sylfów bo moje CV odrzucili. Tez bym chciala lepsza place za taki ogrom roboty >....>
Zazdroszczę pomysłu na wykorzystanie ciuszków z eventu. Moje nadal wiszą w szafie i jakoś nie mogę ich wykorzystać, a szkoda bo bardzo ładne :_:
Zazdroszczę tego tła. Ja go nie mam, a w sumie by się przydało.
Zazdroszczę mocno wyklutego i dorosłego chowka. Trzymam go i planuję kiedyś kluć, ale obiecałam sobie, że na takie luksusy sobie pozwolę dopiero jak dojdę do swojej przedpożarowej maany, więc jeszcze sobie poczekam. xD
Połączenia stylizacji i tła, wygląda mega spójnie, bardzo ładnie się prezentuje ;3
Zazdroszczę chowańca, uroczy maluch.
Zazdroszczę karnacji w takim niezwykłym kolorze, wyglądasz w niej super! > , <
Zazdroszczę Ci pajęczej bielizny w tym kolorze, nigdy mi się nie podobała, ale w tym różanym wydaniu czerwień świetnie sobie radzi
Sukienki, w tej kolorystyce wygląda naprawdę świetnie, nie sądziłam, że można ją jakoś sensownie wykorzystać.
Intersująco dobranej spódnicy z bluzką i rękawami, ciekawie to wygląda ;3
Tego tła. Też bym chciała je mieć T.T
Zazdroszczę pomysłu na wykorzystanie bluzki i spódniczki, przez pożarem miałam chyba wszystkie kolory i nic nigdy z nimi nie zrobiłam.
Pelerynki Myre's Saint, zwłaszcza w takim rare kolorze, można ją nawet fajnie dopasować do stylizacji.
//oki ^-^
Ostatnio zmieniony przez Nepente (10-10-2021 o 21h56)
Zazdroszczę Jadzi. Jest po prostu przesłodka! (Pogłaszcz ją, proszę, ode mnie ).
Wykorzystania włosków!
Szkoda, że ich nie zakupiłam, a uważałam je za chłam.
Zdecydowanie chowańca! Rzadko kiedy zdarza mi się otworzyć sakiewkę więc raczej szybko jej nie zdobędę :< A jest cudowna!
Mówiłam już o opasce Rag Doll, którą potrafisz wykorzystać - i to sensownie!... Więc teraz docenię detal, jakim jest lusterko w kolorach złota. Bardzo efektowne, fajnie się wyróżnia a jednocześnie nie przytłacza stylizacji
Zazdroszczę tła, wygląda pięknie i ma swój fajny klimat.
Ja też zazdroszczę włosów. Nie kupowałam ich, bo uznałam, że nie wyglądają zbyt ładnie i nawet ich nie przymierzałam, a wyglądają obłędnie <3
Świątecznego nastroju a tak poważnie, naramiennika frozen w tym kolorze. Nie sądziłam, że z resztą kolorów, które użyłaś, będzie tak dobrze wyglądać ^^
Ach, no i kotełka. Ekonomicznie mi się nie opłacał, ale mam do niego sentyment.
To mystic sentinel belt dostępny w butiku.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (11-10-2021 o 10h49)
Fiolki na pasku, nawet nie wiem skąd ona jest, ale bardzo mi się podoba.
Zazdroszczę umiejętności nieklucia chowka, żeby nie tracić maany na żarełko. Ja niestety jestem zbyt rozrzutna i nie dość, że je kluję, to mają jeszcze drogie jedzenie
Ostatnio zmieniony przez Nirez (11-10-2021 o 10h52)