Zazdroszczę spodni, korony, bluzki no w sumie większości elementów bo olewam skiewki i ich nie mam
Ostatnio zmieniony przez Skaen (18-08-2024 o 19h40)
Strony : 1 ... 144 145 146 147
Zazdroszczę spodni, korony, bluzki no w sumie większości elementów bo olewam skiewki i ich nie mam
Ostatnio zmieniony przez Skaen (18-08-2024 o 19h40)
Zazdroszczę karnacji i w ogóle pomysłu na stylkę, jest bardzo oryginalna, mega mi się podoba
Zazdroszczę włosów w tym kolorze, żałuję, że nie kupiłam ich więcej.
Zazdroszczę tła chyba sobie też zakupię przy okazji następnego doładowania
Zazdroszczę kiecki w tym kolorze, pięknie się prezentuje.
Zazdroszczę skrzydeł. Są śliczne
Zazdroszczę koloru włosów, bardzo piękny odcień. Nie mam żadnego wariantu, a one mi się bardzo podobają. Wachlarza oczywiście ma piękny kolor, sama bym taki chętnie przygarnęła <3
Zazdroszczę tej woalki z koroną, bardzo oryginalny itemek
Zazdroszczę Ci tej długiej fajki. Bardzo chciałabym ja mieć
Wowza! Ja Ci zazdroszczę całej stylki! Bardzo oryginalna, magiczna postać. Do tego świetnie się komponuje z tłem <3
Najbardziej zazdroszczę sukienki cudny kolor.Ja nie mam ciekawych. Włosów też przecudny mają odcień. Z moich nic ciekawego stworzyć nie można.
Zazdroszczę sukienki, jest naprawdę fajna
Zazdroszczę harfy. Nie kojarzę jej, więc pewnie ominęłam jakiś event bo miałam przerwę w grze.
Stylizacji całej zazdroszczę kojarzy mi się z Japonią,moje klimaty.Kimona ja nie mam zm by kupić.Tła też,nie mam go w swojej kolekcji.
@Vandea ten strój jest cały z butiku po przejściu odcinka 20 NE.
Ostatnio zmieniony przez Kuro-Shiro (26-09-2024 o 19h15)
Zazdroszczę tego płaszczyka, nawet nie wiem co to jest, a wygląda super
Zazdroszczę, że nadal grasz! Wyświetliła mi się Eldarya w zakładkach i przypomniałam sobie o tej grze, o tym forum, te wszystkie wspomnienia - wracają! ^^
Zazdroszczę oczu w tym kolorze, miałam je ostatnio kupić w butiku i całkiem zapomniałam...
Zazdroszczę ci włosów, skrzydeł i tła. Piękne są
Zazdroszczę tej poświaty wokół głowy :D
Zazdroszczę tego chowańca. Jest świetny xD te jego duże oczy są urocze i zabawne jednocześnie
O całej stylce wspominałam już poprzednio:D ale jeszcze zazdroszczę chowańca - śliczny wilczek <3
Włosów, lubię takie a nie mam żadnego wariantu kolorystycznego. Karnacji przydałaby mi się bo nie mam ciekawych.
Zazdroszczę skrzydeł i teo srebrnego akcesoria na głowie
Zazdroszczę sukienki i w ogóle połączenie beżowego i błękitnego wygląda bardzo ładnie