Tych cudnych rękawów *.* Podejrzewam z sakiewki a nie mam szczęścia -.-

Strony : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 148
Tych cudnych rękawów *.* Podejrzewam z sakiewki a nie mam szczęścia -.-
Zazdroszczę Ci tego tła...! Jestem do tyłu z fabułą, a to tło bardzo by mi pasowało do jakiegoś post-apokaliptycznego tematu Ma fajny klimat, pozatym stylizacje na pewno dobrze na tym tle kontrastują.
Zazdroszczę chowańca, mi się nie chce mojego zmieniać i hodować nowego.
Zazdroszczę gifów z nietoperzami, są słodziachne ^^
Z przedmiotów- na pewno tej sukienki. Pewnie jest z eventu, który nieomal w całości przegapiłam XD Jest elegancka, ale przez ten wzór nabiera charakteru, podoba mi się. Muszę zerknąć jak wygląda w innych kolorach - i kto wie... może zapolować na rynku.
Trochę zazdroszczę też... liczby postów. To chyba fajne, mieć przed sobą początek przygody z forum, odkopywaniem wątków, doszukiwanie się nowości
Zazdroszczę Ci dorosłego Fenka. Też kiedyś miałam, ale spłonął wraz z całym moim i naszym dobytkiem, a teraz zanim mi dorośnie, to wieki miną, a nie mam już tyle cierpliwości co kiedyś.
Dopasowania kolorystycznego. Nigdy nie gustowałam w jasnych rzeczach i teraz zaczynam żałować.
Zazdroszczę włosów. Co prawda nie uważam ich za jakieś najpiękniejsze, ale ostatnio chciałam z nimi zrobić stylizację i okazało się, że w ogóle ich nie mam xD.
Zazdroszczę pomysłu na wykorzystanie sukienki. Zawsze chciałam ją mieć, a jak ją mam to nie wiem jak wykorzystać :_:
Ostatnio zmieniony przez Deergod (22-09-2021 o 10h16)
Zazdroszczę posiadania i wykorzystania tych naramienników (?). Skutecznie i efektownie podkreślają klimat stylizacji. Groźny, wygłodniały nieumarły na korytarzach KG. Tło w tych wszystkim też wygląda fantastycznie.
Ja zazdroszczę stworzenia takiej kreacji! Piękna nowa sukienka stworzona ze starych elementów. Podziwiam i zazdroszczę pomysłu i efektu
Zazdroszczę, że tak dobrze potrafisz odnaleźć się w tym kolorze i robisz piekne, niepowtarzalne stylki, zachowując urok swojej Gardzi. I tak pół żartem pół serio, zazdroszczę Twojej autokorekty, bo czasami naprawdę pięknie Ci poprzekręca słowa
Zazdroszczę ci biało-czarnej kurteczki. Uwielbiam ten itemek, ale przez mało trafne zestawy kolorystyczne trudno mi coś z tym zrobić. Biało-czarna zawsze ładnie się prezentuje, bo przy nich nie kombinują.
Zazdroszczę że kwiatuszki ci pasujądo stylki, mnie one nigdy nie pasują do niczego T^T i dziwnie bym z nimi wyglądała.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (22-09-2021 o 19h03)
Zazdroszczę umiejętności wykorzystania karnacji potwora frankensteina. Wygląda bardzo fajnie i dzięki niej stylizacja wpasowuje się w tło. Ja mam kilka wariantów kolorystycznych w szafie i nigdy jeszcze nie wykorzystałam do niczego tej karnacji, bo nie umiem xD
Myślę, że najbardziej w tej kompozycji, zazdroszczę Ci tła. Dodaje klimatu tajemnicy, a przy tym świetnie wpisuje się w wybraną kolorystykę. Tego też zazdroszczę- tak uroczego połączenia gamy zieleni i fioletów. Wygląda naprawdę fantastycznie.
Ostatnio zmieniony przez Deergod (23-09-2021 o 10h31)
Zazdroszczę chowańca, ponieważ nigdy go nie miałam.
Zazdroszczę kolczyków. Świetnie się prezentują i mają ładny kolor.
Zazdroszczę czarnych oczu ćmy, przyszczędziłam, a trochę żałuję, bo przydałyby mi się do kilku stylizacji.
Zazdro tła z Nowej Ery. Co jak co, ale tła tam mają bardzo ładne i klimatyczne ^^