Zazdroszczę Ci wyglądu Twojej postaci. Ostatnio polubiłam stylki w odcieniach różu, a Twoja jest przepiękna. <3

Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 148
Zazdroszczę Ci wyglądu Twojej postaci. Ostatnio polubiłam stylki w odcieniach różu, a Twoja jest przepiękna. <3
Zazdroszczę tej tuniki! Miałam ją kupić pod koniec eventu a ostatecznie o tym zapomniałam i jej nie mam :< A bardzo ładna jest.
Zazdroszczę skrzydeł, są piękne, szkoda że ich nie mam.
Użycia tych włosów!
Za hiny nie potrafię ich użyć, ale ty potrafisz wręcz idealnie.
Naszyjnika, niestety mi nie dropnął, a jak ostatnio robiłam stylke do przebieranek, to myślałam żeby się taki przydał. X"D
Podoba mi się ta bluzka. Nie wiem, dlaczego jej nie mam, musiałam przegapić podczas zakupów w antycznym butiku... A pamiętam ten set sprzed pożaru, był świetny. Zatem zazdroszczę, bo pewnie nigdy już nie uda mi się jej zdobyć ;3
tego płaszcza? Nawet nie wiem skąd on jest
Zazdroszczę sygnatury (?) mam nadzieję że dobrze napisałam bo nie mam pojęcia czy fachowo się tak nazywa XD. Tak czy siak mam na myśli gifa z kotem, jest przeuroczy ^^
Zazdroszczę tego tła. Ja go nie mam w butiku, a jest cudowne.
Chowańca!
Za żadne skarby nie mogę drania złapać... TvT
Zazdroszczę tej stylki. Jest przecudowna! I to moje ulubione połączenie kolorystyczne <3
Twarz Gardzi wygląda mega, nawet nie zauważyłam ,że te czarne linie na policzkach to ten nieszczęsny rozmazany makijaż. Tutaj wygląda on jak jakieś wyżłobienia w zbroi czy cos, super efekt!
Zdecydowanie gwiezdnej atmosfery w tym kolorze. Jest przeurocza, a ja swoją mogę wykorzystać tylko w typowo mrocznych stylizacjach, bo mam ją w kolorze czarnym XD
Zazdroszczę połączenia itemow na głowie z kapturem, świetnie to wygląda.
Zazdroszę jak wygląda Twoja głowa i twarz, bardzo fajnie to razem wygląda No i zazdroszczę tych płatków ze stroju bodajże modliszki sprzed paru eventów, czasem żałuję, że nie robię doładowań.
Zazdroszczę koloru włosów, bardzo mi się podoba ale niestety nie mam tego koloru.
Stylizacji: oszczędna, ale jaka szykowna i elegancka ;3
Mega zazdroszczę elfich uszu, niestety nie posiadam takich w swoim kolorze, nawet chyba nie istnieją takie białe xd
Zazdroszczę chowańca, nie starczyło mi już na niego antycznych monetek. :<