Zazdroszczę doboru mimiki twojej Gardzi; często mam z tym problem u mojej bohaterki, a u twojej postaci twarz cudownie współgra z resztą stylizacji i wakacyjnym tłem.
Ostatnio zmieniony przez Camio (13-01-2023 o 10h07)
Strony : 1 ... 120 121 122 123 124 ... 147
Zazdroszczę doboru mimiki twojej Gardzi; często mam z tym problem u mojej bohaterki, a u twojej postaci twarz cudownie współgra z resztą stylizacji i wakacyjnym tłem.
Ostatnio zmieniony przez Camio (13-01-2023 o 10h07)
Zazdroszczę włosów w tym kolorze, szczerze mówiąc zastanawiałam się nad nimi, w końcu nie wzięłam i teraz trochę żałuję.
Zazdroszczę szala w tym kolorze. Pięknie wygląda
Oj, tak bardzo zazdroszczę tła, a mam takie zaległości z odcinkami, że w życiu nie odrobię x)
Zazdroszczę łez w tym kolorze. Ja mam tylko czarne, a czerwone przydałyby się do kilu super stylizacji
Totalnie tego artefaktu w dłoni twojej Gerdzi. Nie wiem czy jest z jakiegoś eventu czy można go zdobyć po przez poszukiwania na standardowych mapach, ale jest śliczne i bardzo się wpasowuje w takie fairy azjatyckie fity (totalnie nie wiem jak to wytłumaczyć, ale fit takiej kapłanki z yokai shintoistycznej).
Zazdroszczę użycia czaszki z eventu halloweenowego. Mam nawet tę samą wersję kolorystyczną, ale jeszcze nie wymyśliłam stylizacji, gdzie mogłabym ją dodać, a bardzo ładna jest.
//Aww cieszę się, że moje rysunki tak Ci się podobają ♥
Ostatnio zmieniony przez Konopka (20-01-2023 o 12h41)
Zazdroszczę tego, jak dobrze rysujesz urocze rzeczy! Twoje rysunki w dzienniku są takie słodkie, że aż mi łezka poleciała od tej słodyczy! ^^ No cudne są!
//Bardzo dziękuje! To w ogóle zabawne, bo miałam zamysł na przerażającą królową, a wyszła kultystka Zepsutego Boga czy innego monstrum xDD
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (20-01-2023 o 13h43)
Zazdroszczę twarzy i użytych w niej elementów, oraz osiągniętego dzięki nim efektu <3
Ostatnio zmieniony przez Camio (20-01-2023 o 09h00)
Zazdroszczę czystego i aestetycznego profilu, który pięknie koresponduje z wyglądem Twojej Gardzi <3
Zazdroszczę wykorzystania ogonka ja na swój nie mam pomysłu.
Raaany, czego ja nie zazdroszczę? Ta karnacja jest świetna, żałuję, ze nie mam smok z tyłu wygląda pięknie i te rogi <3 Przygarnęłabym ^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (21-01-2023 o 23h07)
pomysłowości w kwestii stylizacji i częstotliwości ich zmieniania, weź się podziel tą kreatywnością!!
Ostatnio zmieniony przez idontcare (21-01-2023 o 23h14)
Włosów. Mają w sobie coś, co sprawia, że nie mogę od nich odwrócić włosów. Przygarnęłabym takie w moim recolorze.
zazdroszczę wyklutego chowańca, mi się nie chce z tym bawić
Vibe'u na profilu - ach, aż zamarzyły mi się wakacje.
Stworzyłaś coś naprawdę niesamowitego!
Korony, mam ale nie mam pomysłu, jak ją wykorzystać, chodź lubię połączenie czerwieni ze złotem.
Zazdroszczę czarnego naszyjnika, myślę że do kilku stylizacji by mi się przydał.
Zazdroszczę bardzo tego znaku za Tobą, włosów i sukienki w tym kolorze ^^ Pięknie to wygląda ^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (25-01-2023 o 11h45)