Zazdroszczę włosów! Śliczne są, z chęcią bym przygarnęła
Ludzkie Istoty są z natury dobre, choć czasem o tym zapominają. Trzeba im o tym przypominać.
Strony : 1 ... 118 119 120 121 122 ... 147
Zazdroszczę włosów! Śliczne są, z chęcią bym przygarnęła
Nazwy rangi - tytuł z Jednorożcem brzmi lepiej, niż z Kurą ;-;
Włosów - jako jedyne podobały mi się w stroju za doładowanie, ale właśnie dlatego odpuściłam sobie jego kupno.
Nie mniej jednak, włoski są przecudne.
Białego welonu, bo mój chowaniec wydropił tylko w jednym kolorze i to na dodatek mało przeze mnie używanym ;c
nie wiem, czy dobrze widzę, ale chyba masz jakąś atmosferę z motylkami?? pierwszy raz w życiu ją widzę i teraz bardzo ją chcę :o
Ostatnio zmieniony przez idontcare (28-12-2022 o 19h31)
Zazdroszczę super zestawienia kolorystycznego w stylizacji! Przygarnęłabym chętnie ten stroik na głowę w tym kolorze, pelerynkę też
Chowańca - bardzo efektowny!
Skrzydełek, ja nie mam ich bo nie chciałam wydawać pieniędzy.
Chowańca, bo jak już wcześniej wspominałam w wątku, jestem Ashem Ketchumem serwera jeśli chodzi o chowki xD
Ostatnio zmieniony przez Camio (31-12-2022 o 17h35)
Rękawów. Są boskie i idealnie komponują się z resztą stylizacji - przydałyby się.
Ostatnio zmieniony przez Laryisa (31-12-2022 o 20h08)
Zazdroszczę tak niesamowicie szykownej stylizacji * o * Jakbym zobaczyła kogoś tak pięknego na żywo, to chyba bym zemdlała z wrażenia.
zazdrozczę tak dużej ilości pazurków, przydałyby się do stylizacji Leszego.
Zazdroszczę tej wersji kigurumi, chętnie przygarnęłabym wszystkie re-colory.
Zazdroszczę użycia karnacji ze szkieletem, zawsze chciałam ją użyć, bo to fajna alternatywa od tych normalnych, ale ten czas na razie nie nadszedł :v
Tła, ale tylko dlatego, że z twoją stylizacją tworzą coś niesamowitego ;-;
twarzy postaci taka słodka i niewinna mi by nie pasowała :3
Zazdroszczę tej szarfy i kaptura (nie wiem czy to jeden element czy dwa ) ładnie wyglądają, przydałoby się do niektórych stylizacji
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (03-01-2023 o 15h30)