Ban, Gdybyś nie chciała żeby inni wiedzieli że jesteś demonem to byś zpiłwała rogi czy coś.
=^..^=
Strony : 1 ... 81 82 83 84 85 ... 99
Ban, Gdybyś nie chciała żeby inni wiedzieli że jesteś demonem to byś zpiłwała rogi czy coś.
Ban za zachęcanie mnie do usuwania magicznych cech szczególnych. I tak jestem już dosyć uczłowieczoną kreaturą i wciąż to postępuje. Czemu chcesz przyśpieszać ten proces? Chyba żeby przyćmić mnie swoim blaskiem!
Ban za uskutecznianie magii w bibliotece po nocach. O tej porze to do wyra, a nie jakieś i belive i can fly z książką uprawiać. :v
Ostatnio zmieniony przez Cansani (01-08-2022 o 00h52)
Liebevolla- Ban za to że w ogóle nie widzisz że bez tych rogów też wyglądasz jak magiczne stworzenie. Ta czerwona moc wokół rąk, unosząca się książka i opaska przez którą wyglądasz jak Zeus z Marvela.
Cansani- Ban za kradzież mojej mocy poruszania się na forum z prędkością światła.
Ostatnio zmieniony przez unowa (01-08-2022 o 00h57)
Ban za brak uzupełnionego profilu, chętnie bym poczytała U , U
Ban za to, że twoja postać wygląda mega uroczo z tym uśmiechem mimo że to rozcięte usta jak u Kuchisake - Onna. To jest trochę straszne. xD
Ban za latanie po mrocznym lesie. Wyglądasz na uroczą i bezbronną wróżkę, jakaś bestia może chcieć cię zaatakować!
Ban za unikanie fryzjera - już ci włosy do oczu wpadają, pora najwyższa się obciąć!
Ban, bo Tobie z kolei coś się wplątało we włosy i nawet nie zauważyłaś.
Ban dla ciebie za wejście w kałużę! Nie dziwię się, że tak pociemniałaś na twarzy :c
Ban za chodzenie i świecenie po lesie wieczorami, co to za urojenie "księżycem jestem"? Zwierzątka, chowańce i leśne stwory na pewno chcą iść spać!
Ban, bo nie możesz winić księżyca za to, że świeci w nocy! No przecież nie będę świecić w dzień, kiedy i tak jest jasno! UnU
Ban za mówienie, że księżyc świeci! Księżyc odbija światło, więc może odbijać sobie w dzień, bo w nocy nie da się z nim spać! A wiem co mówię, bo tej nocy był w pełni i świecił tak mocno!
Ban za opuszczenie wczorajszego strima kiedy akurat działy się najciekawsze rzeczy xD Żałuj, że Cię nie było xDDDD
Ban za wspomnienie o strimie, bo ja też nie mogłam uczestniczyć ostatecznie i mi przykro, że nie wiem co się działo xD
Ban za włóczenie ze sobą po lesie takiego małego i uroczego chowańca! Biedaczek pewnie się boi, z resztą skąd wiesz czy jak coś was zaskoczy zdążysz go obronić? Opłaca się ryzykować takim kosztem?
Ban zabieganie z lustrem w ręku. Co jeżeli by się rozbiło i odłamki by ci się gdzieś wbiły? Noi do tego 7lat nieszczęścia.
Tak mnie wielce banujesz dla bezpieczeństwa, a sama biegasz z trójzębem po piwnicy i do tego z zawiązanymi oczyma! Ban za dawanie złego przykładu forumowiczkom >:- (
Ban za spanie w roślinie. Co ty, Calineczka?
Ban za kąpanie się w czekoladzie i to jeszcze w ubraniu. Aż mi się niedobrze robi kiedy o tym myślę.
Ban za wymachiwanie trójzębem z zasłoniętymi oczami! Czy to jakiś konkurs na to, kto najszybciej przedziurawi swojego chowańca? :C
Ban, bo teraz stąpasz po cuksach, no jak to wygląda.
Ban za nielegalne eksperymentu na swoim chowańcu! Ja nie wierzę, że te dwie dodatkowe głowy to mu same wyrosły :{
Ban, za takie podejrzenia, Twojego nawet nie widać i mam obawy, że zrobiłaś z jajca jajecznicę!
Ban, bo po prostu nie mógł się powstrzymać i pobiegł polizać wszystkie cukierki, jakie znajdzie na swojej drodze, proszę mnie o znęcanie się nie oskarżać U , U