Ban, bo zgubiłaś gdzieś spodnie po drodze, lepiej ich poszukaj.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
Strony : 1 ... 79 80 81 82 83 ... 99
Ban, bo zgubiłaś gdzieś spodnie po drodze, lepiej ich poszukaj.
Ta woalka nie zastąpi okularów ochronnych- proszę zadbać o BHP w pracy, skoro robisz przy jakieś podejrzanej chemii.
Ban!
Ban za tak bladą skórę musiałaś przez wiele miesięcy nie wychodzić z domu. To niezdrowe!!!
Bardzo proszę uważać na chowańca- tu iskry, jego długi ogon zaraz obok...
W tej pięknej sukni możesz go nie dogonić i uratować, jak się zajmie ogniem. Wlepiam ban profilaktyczny.
Ban za kosztowny strój. Ty się wygrzewasz na słonku obsypana złotem, a faery na zacofanych eldaryjskich wsiach głodują z powodu inflacji. Nie wypada.
Ban za przemyt nielegalnych substancji w tym kociołku.
Ban za log z małej litery. W fabule robi za imię, proszę się szanować i pomyśleć o wielkiej literze...
Ban za wspieranie mojego największego wroga czyli prawidłowej ortografii.
Ban za niechęć do ortografii. Czasami naprawdę można sobie przez to popsuć pierwsze wrażenie!
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (23-07-2022 o 00h34)
Ban za ocenianie na podstawie pierwszego wrażenia, to nie przystoi.
Ban za stronniczość - jako przedstawicielka gangu małych liter oczywiście, że będziesz wspierać innych małoliterowców!
Ostatnio zmieniony przez Cuks (23-07-2022 o 14h50)
Ban za to, że właśnie uświadomiłaś mi, że na forum zaczęły powstawać gangi... Niedobrze!
Ban za to że nie macie swojej nazwy skoro my jesteśmy gangiem małych liter to wy też musicie się jakoś nazywać.
Ban za to, że próbujesz wykraść nazwę naszego gangu, która jest mega tajna! Myślisz, że nikt się nie zorientował?! Mamy szpiega!
Ban za zniszczenie nam zabawy związanej z odkrywaniem tego że mamy w szeregach szpiega. To jest naprawdę niemiłe. Ja wam też zniszcze zabawę i powiem że my też mamy szpiega I co fajnie tak?
Ban za zdradzanie ściśle tajnych informacji... nasz szpieg jest potrzebny by wykraść ciastka miko.
Ban za spacerowanie po plaży boso i jeszcze z zamkniętymi oczami! Wdepniesz w coś i nieszczęście murowane.
Ban, gdzie wleczesz tego psiaka pod wodę?
Rozumiem, syrena, czy inne podwodne stworzenie, ale on nie wygląda, jakby był przystosowany... XD
Ban za to, że więzisz motylki w klatce sama mając skrzydełka i będąc jednym z nich XD
Ban za deptanie grzybowego kręgu. Jak nowe strażniczki mają się teraz pojawiać w Eldaryi?
Ban... Tylko jedna ryba, dla Ciebie i trzygłowego pupila? Jak nie patrzeć, kogoś tu pomijasz w kolejce, albo dajesz głodowe porcje.
Ban za nie znajomość anatomii psów z trzema głowami mają jeden żołądek więc potrzebują tyle jedzenia ile normalny pies.
Daję ci baba za wdychanie spalin. Jakieś dziwne dymy się dookoła ciebie unoszą a ty jesteś w pomieszczeniu zamkniętym.
Ban, bo sypianie iskrami w lesie nie należy bezpiecznych zabaw. Halo, policja proszem przyjechać na Eldaryę.
Ban za zbyt częste wzywanie policji na Eldaryę. Już tyle razy widziałam takie jej wzywanie. Chłopaki na pewno mają lepsze rzeczy do roboty, niż uganianie się za strażniczkami .