Ban za to, że teraz jeszcze lepiej wyglądasz niż poprzednio! Jak to możliwe, że chowaniec dał +1000 do wyglądu! Toć to jakieś czary!

Strony : 1 ... 83 84 85 86 87 ... 99
Ban za to, że teraz jeszcze lepiej wyglądasz niż poprzednio! Jak to możliwe, że chowaniec dał +1000 do wyglądu! Toć to jakieś czary!
Ban za genialny wpis w dzienniku, uwielbiam <3
Ban za to, że na tej Twojej liście, którą trzymasz, wyczytałam swoje imię! Czy knujesz coś za moimi plecami? Może szykuje się jakaś impreza? Czemu ja nic o tym nie wiem! XD
Ban za bycie podejrzliwą, a może to przyjęcie niespodzianka i nikt ma o tym nie wiedzieć?
Ostatnio zmieniony przez Mijane (07-10-2022 o 22h11)
Ban za historyjkę na profilu, bo kiedy zaczyna się zdanie, to poprawnie wybiera się formę "mnie" zamiast "mi". Tak samo jak z "tobie" i "ci". Mówimy "tobie nie smakuje?" a nie "ci nie smakuje"? Zatem twoja strażniczka powinna nazywać się Mniejane, a nie Mijane U , U
Ban za Halloweenową karnacje. Przecież to jeszcze nie noc upiorów.
Ban za to całe złoto, złota karnacja, złote buty, złota suknia... Uważaj bo jeszcze ktoś Cię ukradnie.
Ban za maskę na twarzy, bo to jeszcze nie halloween.
Ban, bo bycie przygotowanym na zaś jest zawsze na plus!
Ban bo co ty masz pod stopami? Chodzisz po węglu? Halo weź to pozbieraj i rozpal w kominku!
Ban, bo jest już mokry od śniegu, i tak nie będzie się palił UnU
Ban za takie marnowanie węgla w dobie kryzysu energetycznego.
Ban za nieuchylenie rąbka tajemnicy odnośnie tego, jakie było słowo zaczynające na "mi-" UnU
Ban za bujny zarost w nietypowym odcieniu toksycznej zieleni.Co ty tam wklepujesz, żeby osiągnąć taki efekt?
Ban, bo wstyd, żebyś jako leśna bestia nie słyszała o dziennej rutynie pielęgnacyjnej Wikingów UnU Trzeba przygotować wywar z liści ratolośli, delikatnie wmasować w brodę i zostawić na 20 minut. Można też stosować na dredy, więc polecam.
Ban bo pod oczy chyba też powinnaś sobie coś wmasować, strasznie duże brązowe cienie masz pod nimi.
Ban, bo nie możesz się wyżywać na innych za coś, co nie zależy od nich UnU
Ban za epicką stylówke. Nie za wysoko podnosisz poprzeczkę?
Ban, bo musiałam się odbić po ostatniej, do której nie miałam idealnie pasujących gaci xD
Ban, bo mówisz, że wcześniej nie miałaś pasujących gaci, a teraz w ogóle nie masz gaci.
Ban, bo to oczywiste, że lepiej jest nie mieć gaci niż mieć niepasujące gacie