Ban za to, że nie chciałaś ze mną leżeć pod płotem, kiedy wymagała tego sytuacja życiowa.
在阳光之下,仿佛触手即碎的梦幻泡影,不一会儿,便飞走了。
Strony : 1 ... 78 79 80 81 82 ... 99
Ban za to, że nie chciałaś ze mną leżeć pod płotem, kiedy wymagała tego sytuacja życiowa.
Ban za leżenie pod płotem... jaki ty przykład dajesz strażniczkom
Ban, bo pomogłabyś temu krabikowi na Twojej głowie dostać się do kolegów.
Ban za włażenie z kopytami na posadzkę, porysujesz jeszcze >.>
Ban za rozpościeranie skrzydeł tak szeroko w środku lasu. Jeszcze zahaczysz o jakieś drzewo czy krzak i co wtedy?
Ban, bo to najefektywniejszy sposób na strząsanie owoców z krzewów, nie wiedziałaś?
Ban bo ja nie jestem skrzydlata i nie znam takich sposobów u^u Uważa, że najefektywniej jest wdrapać się na drzewo ;>
Ban za wybranie nieefektywności poprzez dobór stroju w taki razie u , u
Ban bo jak ma się sukienkę z drzewa, to owoce rosną na niej i nie trzeba się nawet ruszać u,u
Ban za niedania innym szansy dania wam bana
Ban za branie banów na niepoważnie. Tu się dzieje wojna! A jak wraca kierownik, nie będzie lekko go pokonać ;>
Ban, bo jaka wojna? Peace love and jednorożce!
Ban bo robisz mi konkurencje w czerwieni włosów
Ban, bo mówisz mi o robieniu konkurecji mając na sobie zielone włosy. ♥
Ban bo mówisz o love i jednorożcach i dajesz bana za nieścisłości. No jak to tak? U,U
Ban, bo to tylko dbanie o jasność intencji i unikanie hipokryzji, sama dobra służba unu
Ten topór ma duże stylisko, zgadzam się. Ale zobacz, zaraz jego końcem podziurawisz suknię. Nie wspomnę o tym, że jeszcze jakieś iskry w otoczeniu... Życia nie szanujesz, kochana!
Ban za banowanie ludzi z toporem kiedy sama latasz i rozpylasz podejrzane substancje! Jakimś proszkiem sypiesz ukradkiem, wystarczy spojrzeć na twoją rękę!
Z toporem przynajmniej wiadomo czego się spodziewać
Ostatnio zmieniony przez Myrida (09-07-2022 o 06h41)
Ban za zalewanie plaży. Dosłownie metr za tobą jest morze, gdzie twoje miejsce, tu gdzie stoisz jest miejsce do opalania się!
Ban za gotowanie jakiś podejrzanych wywarów, nie wiem co to jest ale nie wygląda zbyt smacznie.
Ban, bo surowe mięso też nie wygląda zbyt smacznie, ale jak się je już ugotuje i przyprawi to inna bajka. Cierpliwości UnU
Ban za palenie świeczek w lesie - o pożar nietrudno. :v
Ban za błyszczenie się swojemu chowańcowi prosto w twarz. Okulary przeciwsłoneczne mu kup przynajmniej!
Ban za tworzenie podejrzanych wywarów i trucie zapachami stworzonek w lesie :c