Ban za takie przygotowanie do egzaminu. Zakwasy mózgu to poważna sprawa xD

Strony : 1 ... 76 77 78 79 80 ... 99
Ban za takie przygotowanie do egzaminu. Zakwasy mózgu to poważna sprawa xD
Ban, bo ja się bardzo pilnie uczę, ale akurat przerabiam urazy rdzenia kręgowego to mogę nie wiedzieć.
no i banik, bo również staczam teraz walkę z ołenem :'DDD best i can do is pierwszy neuron to niedowład spastyczny, a drugi wiotki, bo idziemy zgodnie z alfabetem w dół XDDD
i trzymam kciuki, żeby bazunia w poniedziałek weszła (○` 3′○)
Ban za język, którego totalnie nie rozumiem. Trochę wyrozumiałości dla nie-biol-chemów!
Ban, bo biol-chemy też tego nie rozumiejo
dostajesz ban(ana) za chodzenie w takie spódnicy przydepczesz i co... guz na główce murowany.
// Ana ja wcale nie poluję na Miko i na innych strażników wcale
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (07-06-2022 o 09h30)
W kwestii potykania się, nie dość że spacerujesz po ciemku poza KG, to jakiś tajemniczy obłok pod nogami... Mam nadzieję, że oczy masz przymrużone, bo patrzysz pod nogi.
No ale z dziwnego spaceru z kosą tak się łatwo nie wykręcisz. Prewencyjny ban.
Ban, bo spacerując po takich lochach przydałaby Ci się jakaś broń w ręce, a jak Cię kto zaatakuje?
Ban za przejście na zieloną stronę mocy. Tak mi serce rośnie, jak na ciebie patrzę, że jeszcze pojawią się jakieś komplikacje i będziesz mnie musiała własnoręcznie reanimować UnU
Ban, bo dziewczę drogie, nie wiesz na co się piszesz Nie widziałaś mojej symulacji z RKO.
Ban za skrzydła w dziwnych miejscach, bo skrzydła powinny z pleców wyrastać XD
Ban za chodzenie kryptonago. Wybacz, ale te bandaże nie pozostawiają wiele wyobraźni...xD
Ban, bo głodnemu chleb na myśli.
Ban za zasłonięcie oczu. Teraz nie widzisz gdzie idziesz, a masz pełny kieliszek w ręku XD
Ban za stresowanie chowańca. Jakieś ciemne lochy, podejrzane ołtarze... Zawału dostanie, biedactwo. Miej dla niego litość.
Ban, bo sama jesteś w jakimś lochu, a brak chowańca może być wynikiem tego, że się przestraszył i uciekł w siną dal! Goń go!
Daleko nie trzeba szukać - rozbabrałaś misia! Jasne, będziesz mówić, że tylko go znalazłaś. Nawet jeśli tak, należałoby go zszyć. Do pracy, rodacy
Ban za oświetlanie sobie jamy świecznikiem, kiedy wystarczy, że cofniesz się o parę kroków i już będziesz na słońcu. Inflacja galopuje na łeb na szyję, a ty świeczki marnujesz, phi.
Ban za bose stopki, Kunia lepiej szybko znajdź sobie jakieś buty bo jeszcze nadepniesz na coś ostrego i będzie tragedia!
Ban za telepatyczne podpowiadanie mi na maturze. Na polskim rozszerzonym odniosłam się do "Albatrosa" i pamiętałam, że napisał go Charles Baudelaire wyłącznie dlatego, że przypomniałam sobie twój stary profil. Jeśli ktoś się o tym dowie, to pójdę do więzienia, więc lepiej cicho sza.
Ban bo awww aż się rozczuliłam, cieszę się że mogłam pomóc xd
Ban za te tatuaże młoda damo, jak to będzie na starość wyglądać, co?
Jak bym mogła nie wstawić się za dziarami?... Na starość będzie wyglądało z charakterem, o. Z wydziaraną babcią się nie zadziera.
Ban za brak wiary w dziary. X'D
Dziękuję ^^
Ostatnio zmieniony przez Anatea (17-06-2022 o 10h34)
Ban za brak konsekwencji, bo jednak zakryłaś dziarki Ale ślicznie teraz Twoja Gardzia wygląda ♥
Ban za próbę karmienia królicza rybą... króliczki nie jedzą ryb.