Ban, bo mój szef kuchni obsypuje magicznymi przyprawami z góry twoją kubkową potrawę!
I dosładza mi kawę ;D
Strony : 1 ... 47 48 49 50 51 ... 99
Ban za to, że mnie ubiegłaś w Telepatii i nie zdążyłam odpowiedzieć @Anatei (a już miałam tak pięknie wszystko ułożone w głowie)
Ban za wzięcie sobie tak bardzo na poważnie tego konkursu o niemruganie. Widzę twoje oczy takie rozpostarte już któryś dzień. To bardzo niezdrowe.
Ban za szczucie wiecznego głodomora (czyli mnie ) kruchą kiełbasą z sygny
Ban za niechodzenie do fryzjera. Rozumiem, że inflacja rośnie, ale przynajmniej wsuwki do włosów, żeby nie spadały na twarz, to chyba jeszcze da się kupić i nie zbankrutować?
Ban za to dla Qoony, że bardzo zasłoniła na głowie kolor zielony! Jak cię poznać teraz, kiedy nie widać najbardziej rozpoznawalnych dla ciebie włosów ?
Ban za zestresowanie mnie swoją rangą, bo to oznacza, że jeszcze baaardzo długo będę niechlubną łowczynią kur
Ban za wybrzydzanie zamiast bycia dumną! Wydaje ci się, że to tak łatwo kurę złapać i że każdy to potrafi? Do tego potrzeba tężyzny fizycznej i umiejętności skradania się! U ^ U
Ban bo jako ktoś z wielowiekowym doświadczeniem w temacie, zgadzam się w stu procentach U ^ U
Zatem ban za porzucenie przydomka pogromczyni kur! Musisz się więcej udzielać na forum, Lisku! :C
Mam właśnie takie zamiary, aczkolwiek, Panie Żołnierzu, ban za tak częste udzielanie się na forum w takim razie. Gdzie też zniknął tytuł Pani Kuny? :<
Ban, albowiem odezwały się we mnie ludzkie uczucia i zrobiło mi się żal biednej kury, więc postanowiłam stać się lepszą kuną i teraz chciałabym stać się przyjaciółką chowańców :c
Ban, ponieważ nie możesz mi powiedzieć, że nie lubisz rosołu :< Nie uwierzę Ci >< I kto to widział taki dobry rosół mieć za chowańca?
Ban za sygnę. Ten wirujący zegar sprawia wrażenie, że poniedziałek nigdy się nie skończy X)
Ban za rozsiewanie iskier na drewnianej budowli. Chyba każdy może się domyślić jak to się skończy.
A co to za niebezpieczne narzędzie? Proszę nas nie straszyć, ban! XD
Nie uwierzę, że z tym tasakiem poszłaś zrywać kwiaty.
upsik ^^
Ostatnio zmieniony przez Anatea (22-11-2021 o 11h16)
Ban za wypominanie innym osobom tasaka, podczas gdy sama jesteś najeżona kolcami, masz straszliwe szpony i nosisz berło ze szpikulcem. Ładnie to tak?
Ban- założyłaś maskę, myślisz, że wszystko wyczytamy z przerażonego wyrazu oczu... Ja nie wiem. Zabrakło kawy? Chłopiec wpadł do studni? Nie m pewności, proszę maskę zdjąć
Ban bo mi się coś wydaje, że iskry -> ogień -> dym to nie jest najlepszy pomysł w zamkniętym pomieszczeniu. Proszę wyjść bądź zaprzestać dla własnego bezpieczeństwa :<
Ban za noszenie stroju raczej w tematach święta potworów pora na bardziej świąteczne kreacje o.
Ban za pozbycie się szwów na rzecz skóry z poświatą. Nieaktualna połowa artów z wyzwań.
Ban za zapomnienie że mam wiele ciał między którymi się przenoszę
Ban za przypominanie mi tymi nietopkami, że Halloween już było i na kolejne muszę czekać niemal cały rok
Ban za kociaki w sygnaturce, ponieważ tęskni mi się za moimi.
Ban bo, Lipefolla, nie schowałaś narzędzia zbrodni. No jak to tak! Przecież to podstawy podstaw w rzeźnictwie i tym podobnym ಠ_ಠ