Ban za succuba, ty wiesz jak ona rozprasza człowieka i umarłego.
"Jeśli możesz to przeczytać, jesteś stanowczo za blisko nietoperzy...!" cyt Anatea :3
Strony : 1 ... 37 38 39 40 41 ... 99
Ban za succuba, ty wiesz jak ona rozprasza człowieka i umarłego.
Ban za sygnaturkę, co to za tworzenie armii nietoperzy skoro już masz armię nieumarłych co? >_>
Ban za cudownego chowańca bo jak patrzę na tą piękność to aż żal mi wyjść z twojego profilu :<
Ban za nadmierną ilość kwiatów w stylizacji, aż się kichać chce XD Mam alergię, a Tobie nawet jakieś kwiatki z parasolki wypadają ;-;
Ban, bo kogo ty musiałaś oskubać, żeby zrobić sobie taką fajną pierzastą stylizację.
Stylizacja jest przepiękna, ale daje ban za niepasujące moim zdaniem tło. Jest takie proste i pospolite, o wiele bardziej bym tu widziała jakieś z tych z NE lub eventów. Najbardziej chyba nawet pasowałoby mi tu to zimowe tło z Genkaku.
Ban za świecenie w środku lasu, jeszcze wystraszysz zwierzęta i przy okazji skażesz kilku swoich ćmich pobratymców na śmierć w wyniku poparzeń ; ;
Ban za to, że już tak dawno nie sprzątałaś w swojej jaskini, że aż urosły w niej grzyby... Wstydziłabyś się!
Banicja za to ze prysznica to chyba od miesiecy nie widzialas skoro az zielony smrodek za toba lata, wstyd! >.<
Banicja ze niby nadazyc nie mozesz a ostatnia stylowke mialam z tydzien lub dwa bo niedobor ubran i kolorow robi swoje :((((((((
Ban za podprowadzenie sygnaturki Myst, możesz udawać aniołka ale ja widzę te diabelskie rogi! ;>
Ban za połknięcie Faren i zamieszkanie na jej profilu - precz demonie!!! Faren tak nie wygląda! Oddawaj ją! :CCCC
Ban za otoczenie w którym się znajdujesz. Te lochy takie nieciekawe a klatka... Kogo niby chcesz tam przymknąć co? >_>
Ban za to, że wachlujesz się w gorący dzień, a o swoim chowańcu kompletnie zapomniałaś - no popatrz, jak biedak tęsknie patrzy na ten wachlarzyk :<
Ban za siedzenie o 4 na forum. O takich godzinach to śpimy :<
Ban za takie wielkie oczy! Czy Ty przypadkiem nie jesteś wilkiem w lisiej skórze, hmmm??? a ja czerwonym kapturkiem
Ban za zakurzenie tarasu, teraz znowu go muszę pozamiatać
Ban za nakrycie głowy Twojej Gardzi. Wydaje się ostre, ktoś się może na to nadziać i dramat gotowy.
Ban, bo przecież mogłabyś wszystkich ochronić przed każdym szpikulcem tą tarczą, a nie tylko siebie!
/to trailer ;3
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (27-09-2021 o 23h13)
Ban, bo co to za wywoływanie śnieżycy w sygnaturce?
Ban za rozlewanie wody o dość dziwnym kolorze. Kto to posprząta?
Ostatnio zmieniony przez Faren (28-09-2021 o 16h37)
Ban za tyle negatywnej energii roztaczającej się na twoim profilu, jak ja mam lubić tam przebywać, skoro pilnuje go taki pasywno-agresywny smok? ; n ;
Ban za rozpylanie jakiejś zielonej toksyny, to chyba nie jest zgodne z zasadami BHP