Ban za banowanie banowania niemieckiego. Chcesz by sobie dziewczyna język poplątała?

Strony : 1 ... 35 36 37 38 39 ... 99
Ban za banowanie banowania niemieckiego. Chcesz by sobie dziewczyna język poplątała?
Ban za to, że się całkiem pogubiłam w Twoim banowaniu za banowanie banowania...
Ban za to, że tak często spotykam cię na forum ^^ halo czy ty mnie stalkujesz?
ban za narażanie biednego motylokolibra. Może i zasłoniłaś trochę swojego chowańca, ale ja widzę jak chce zjeść to stworzenie na twoim palcu
Ban za zapominanie o podlewaniu kwiatków. Masz tu takiego ślicznego, dorodnego, uśmiechniętego kwiatuszka, byłaby straszna szkoda, gdybyś go ukatrupiła :c
Banicja za to ze cie tak czesto nie widze na forum a jednak fajnie by bylo wiecej osob zobaczyc na bitewach zwlaszcza bimbrowcow
@down O to chodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (19-09-2021 o 19h33)
Ban za sygnaturkę bo ja na nią patrzę to mi się mylisz z Myst :<
Ostatnio zmieniony przez Markiz (19-09-2021 o 22h29)
Ban za popalanie zielonego, kiedy za Tobą taki piękny krąg z grzybów, nic, tylko jeść
Ban za takie podżeganie. Przecież to powszechna wiedza, że na zielonym się idzie, a na czerwonym zatrzymuje.
Ban za zniknięcie, gdzie to się lisek podziewał?
A ban bo to ściśle tajemnicze sprawy znane również jako spanie i nauka ;v; Ale wracam na razie, także teraz jest czas na przytulasy --\(˙w˙)/--
Ban za proponowanie przytulasów!
A może ja ta nie chcę być przytulana i wolę normalnego żółwika dać? TvT
Ban, bo jak to tak bez przytulasa? ;<
Ban za wywieranie na niej presji, a może ona potrzebuje czasu, żeby się otworzyć? UnU
Ban, bo teraz to ty wywołujesz na mnie presję. Idę na skargę. XD
Ban bo tak rano jest a ty już lecisz składać skargi. Daj czas temu porankowi, nie wszyscy wywołują na tobie presję, może tak myślisz tylko? Z rana umysł jeszcze senny, mogłaś się pomylić >_>
Ban za śmiałość twierdzić, że w ogóle coś spałam. XD
W takim razie ban za brak snu, wiesz że to bardzo szkodliwe dla zdrowia? ;-;
Ban, bo taką mam pracę i to mój wybór. XD
Ban za posiadanie tylu sił witalnych, już wiem, czemu ja jestem ciągle senna! Skądś musisz brać energię! XD
Ban, bo to już pomówienia nie poparte dowodami!
Ban bo ja również mam przypuszczenia co do ilości Twojej energii. Cóż to za fiolkę trzymasz w dłoni? Co takiego z niej wylatuje, hmm?
Ban, bo to zwykły soczek multiwitaminowy z zielonych warzyw i owoców, a dymi się bo na ciepło. ;P I nikt mi nie udowodni, że tak nie jest, o!