Ban za rozpijanie forum swoją sygnaturką.

Strony : 1 ... 36 37 38 39 40 ... 99
Ban za rozpijanie forum swoją sygnaturką.
Ban za dużo kolczyków na uszach, bo zazdroszczę! Mi ciągle zarastają dziurki :<
Ban za nick jestem teraz głodna.Chyba zjem jakiegoś falafela.
Muszę z tego skorzystać- ban za zmianę karnacji wieki mnie tu nie było, w pierwszej chwili nie poznałam Cię bez zielonej karnacji.
Ban za to, że Twoje tło i niepokojący uśmieszek Twojej postaci delikatnie sugerują, że mogłaś mieć coś wspólnego z pożarem, który nas ostatnio nawiedził
Ban za to, że mimo pomieszkiwania sobie w lodowej krainie nie pomogłaś, gdy owy pożar wybuchł!
Ban za czerwone stópki u gardienne, wyglądają na takie co mogłyby wzniecic pożar.
Ban za nazwę bo nigdy nie potrafię jej przeczytać i zawsze przekręcam na fafel :_:
Ban za fafla, bo się uśmiałam i prawie zapomniałam pilnować zegarka XD XD
Ban za kocią galerię- a raczej tajemnicze okoliczności jej powstania Ja o niczym nie wiem przez tę moją nieobecność a tu cale stado kotków...! ^^ Jakże można było mnie tak odseparować
Ostatnio zmieniony przez Anatea (22-09-2021 o 10h30)
Ban za dawanie bana za galerię kotkową, oby więcej takich galerii.
Ban za stanie prawie w wodzie, zmoczysz sobie rękaw.
Ban, bo chyba covidowe obostrzenia weszły Twojej Gard za mocno, oczu nie trzeba zasłaniać.
Ban, bo to tylko kamuflaż. Ja ich nie widzę przez maskę, to oni mnie też nie XD
Ban za mówienie mi co mam robić, a może mi gorąco i chciałam mieć mokre rękawy.
Ban za wypuszczanie nietoperków na forum. Kto je teraz wszystkie będzie łapał hmm?
Ban za chowanca bo sie go wystraszylam jak nagle mi sie na ekranie pojawil :<
Ban za mówienie że trzeba łapać nietoperzyki, one muszą być wolne.
/ Tryp , ban za wchodzenie mi w zdanie
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (22-09-2021 o 19h25)
Nadal Ban. Nietoperki dobre żyjątko, ale niech sobie żyje 5 metrów ode mnie XD szczepione są chociaż hmmm?
/Tryph a chowaniec to mi się zbugował. Od początku rejestracji ja go nie widzę, ale inni tak
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (22-09-2021 o 19h30)
Uhuhu, ban bo no muszę skomplementować pomysłowość wybryków Twojego chowańca. Chętnie się zapoznam ;>
Ban za pruszenie śniegiem w takim miejscu. Zaraz Ci się roztopi
Ban za taki bojowy outfit. Szykujemy się na coś? Nic nie wiem...
Ban bo chyba jednak wiesz. Co to za dziwna zielona mgła tam za Tobą? Hmmm? ಠ_ಠ
Ban za machanie ogonkiem przy lawie, bo może się podpalić i będzie śmierdziało spalenizną
Ban za zwodzenie podróżnych w lesie- jestem przekonana, że przez światło tej latarenki, schodzą ze ścieżki, gubią się i ludki z KG muszą ich na szybko ratować.