Ban za rozglądanie się na boki podczas zrywania ziół, wyglądasz bardzo podejrzanie, wiesz? - , -
Aż ciekawi mnie, czyje to podwórze...
O///w///O
Ostatnio zmieniony przez Qoona (06-08-2021 o 01h12)
Strony : 1 ... 19 20 21 22 23 ... 99
Ban za rozglądanie się na boki podczas zrywania ziół, wyglądasz bardzo podejrzanie, wiesz? - , -
Aż ciekawi mnie, czyje to podwórze...
O///w///O
Ostatnio zmieniony przez Qoona (06-08-2021 o 01h12)
Ban za bycie najbardziej oryginalną Gardzią. Niczyje stylówki nie zapadają tak dobrze w pamięć, jak twoje. Zawsze wiesz, jak połączyć itemki w niestandardowy sposób, jednocześnie tworząc coś ciekawego.
Ostatnio zmieniony przez Ariri (06-08-2021 o 00h08)
Ban za brak grawitacji w tym twoim laboratorium, wszystko ci tam lata - płyny, pyły, książki.. jak ty to wszystko późnij posprzątasz?
Słuchaj no wyłapujesz banicję za to że tworzysz tak cudowne maski i takie ptasie(?) stylówy, że czuję zazdro
Ban, bo miałam bardzo duże wątpliwości co do tej stylizacji na początku, więc takie obsypywanie mnie komplementami obraża moją osobę, bo wytyka mi, że moje przeczucia były błędne U ^ U
❤️
Banicja za to, że jesteś tak krytyczna w stosunku do swojej stylizacji bo jest ona śliczna, że przy tobie to nic tylko się schować ze swoimi stylówami U^U
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (07-08-2021 o 17h05)
Ban za wychodzenie na brzeg, myślę że morskiemu stworzeniu jakim jesteś lepiej będzie pod wodą!
ban za byłsk i serduszka. Ścinają mi się i ich nie mogę zobaczyć razem
Ban za takie marnotrawienie soczku grejpfrutowego. Może twój chowaniec chętnie by się napił, pytałaś go? ; ^ ;
// XDD
Ostatnio zmieniony przez Qoona (07-08-2021 o 21h19)
Ban za stylizację! Mistrz Kappa oszaleje na twój widok i jeszcze przypłaci to jakimś zawałem.
/Pamiętam, a Daddy Kappa miał być mój! XD
Ostatnio zmieniony przez Skaen (07-08-2021 o 19h01)
Ban, bo padłam jak przeczytałam Twój ban dla Qoony. (Pamiętasz EelTinder @Shairam? XD)
Ban za to, że nie dałaś mi w końcu pojeździć na tym łosiu
Ban za pokonanie kury, biedactwo wypłakuje mi się w ramię.
Ban za tyle empatii w stosunku do kury, ale tym, że twój chowaniec jest dosłownie obrany ze skóry, to się nie przejmujesz! :C
Ban za dziób, możesz kogoś dźgnąć nim w czasie rozmowy >_>
Ban za chodzenie w takiej ilości złota, prosisz się o kłopoty, jeszcze ktoś Cię napadanie i okradnie.
Ban za nurkowanie ze świetlikami, nie wiem czy one się tam czują dobrze. :<
Ban za genialnego memesa w sygnaturze <33 Cudny ten sokół.
Ban za czarną magię i wsysanie rybek do wiru, jeśli polujesz na obiad, to istnieją o wiele bardziej humanitarne sposoby! :C
Ban za tatuaże, no jak to będzie wyglądać na starość xd?
ban za rozrzucanie płatków. Co jeśli ktoś za tobą idzie, a ty tylko ułatwiasz mu podążanie za tobą?
Ban za zbyt długie siedzenie przy komputrze, patrz [heh] oczy Ci wyszły.
Banicja za to ze musialas popelnic bardzo duzo zlych uczynkow skoro z zakochanego aniolka przerodzilas sie w demoniczna zakonnice
Ban, bo leżę i kwiczę, po przeczytaniu tego bana. Najlepszy opis tej stylki jaki powstał. "Jurek demoniczna zakonnica".