Moja wróżko najukochańsza piękna wróżko, wodna. Jesteś tak kochaną i ciepłą osobą, że bardzo miło na serduszku mi się robi jak ciebie widzę. Każdy twój post, skierowany do mnie lub do kogoś innego, sprawia, że moje serce mięknie jak czytam twoje słowa, aktualnie teraz jak spada na mnie hejt okropny na TikToku. Jesteś naszą wróżką miłości, szczerości jak i dobra, mam nadzieję, że zostaniemy kiedyś dobrymi znajomymi i będziemy mogły rozmawiać na każdy temat, nawet jak będziemy mieli odmienne poglądy <33
Strony : 1 ... 92 93 94 95 96 97
#2326 05-09-2023 o 17h07
Moja wróżko najukochańsza piękna wróżko, wodna. Jesteś tak kochaną i ciepłą osobą, że bardzo miło na serduszku mi się robi jak ciebie widzę. Każdy twój post, skierowany do mnie lub do kogoś innego, sprawia, że moje serce mięknie jak czytam twoje słowa, aktualnie teraz jak spada na mnie hejt okropny na TikToku. Jesteś naszą wróżką miłości, szczerości jak i dobra, mam nadzieję, że zostaniemy kiedyś dobrymi znajomymi i będziemy mogły rozmawiać na każdy temat, nawet jak będziemy mieli odmienne poglądy <33
#2327 05-09-2023 o 17h41
obserwując twoją aktywność na forum sprawiasz wrażenie przekochanej osoby i jestem zła jak widzę że piszesz, że cię spotyka hejt na tiktoku >:C wiem, że ciężko jest się takimi rzeczami nie przejmować, bo to mocno siada na psychę, ale nie zasłużyłaś na hejt, trzymaj się tam, ściskam mocno!! (っ´ω`)ノ(╥ω╥)
widzę, że masz podany link do swojego konta, wejdę na dniach i dam ci tam jakiś pozytywny feedback!!!
poza tym kocham twoją stylówkę. jest prześliczna i od razu widać, że inspirowałaś się filmowym avatarem, przez co ładnie współgra z sygną. no i fajen, że zrobiłaś ją w swoich kolorach, jak zwykle cała na różowo UwU ta biżuteria na głowie świetnie się łączy z fryzurą i bluzką. w ogóle podoba mi się, że w stylówce jest bardzo dużo dodatków, a jednak wszystko jest zgrabnie połączone i nie czuć od tego żadnego przepychu. jest dużo ale nie za dużo xD no i twarz twojej gardzi też jest bardzo ładna i delikatna, pasuje do reszty stroju (〜 ̄▽ ̄)〜
// dziękuję!! <3 aw, biedna :c nie daj się tym hejterom!! ( ̄^ ̄)ゞ
Ostatnio zmieniony przez idontcare (05-09-2023 o 18h35)
#2328 05-09-2023 o 17h53
Bardzo podoba mi się twoja stylizacja kochana, kolejna wróżka, ale tym razem bardzo mroczna, co bardziej mi się podoba. Jest tak delikatna i subtelna, bardzo mi się podoba i czekam na kolejne stylizację, ale muszę też pochwalić ciebie jak kochana jesteś i bardzo serdeczna. Twoje słowa lekko mnie pocieszyły, chodź dalej ronie łzy bo ten hejt mnie bardzo dobija ;;
#2329 07-09-2023 o 19h26
Szczerze musze pochwalić Twój dziennik, jest sympatycznie estetyczny <3 Wiadomości zamieszczane na forum też masz bardzo ładne.
#2330 16-09-2023 o 13h17
Muszę przyznać, że uwielbiam te Twoje sarenkowe stylizacje. Bardzo fajnie wygląda tutaj wykorzystanie różnych sukienek aż z początku nie mogłam rozeznać co tu jest użyte. Podoba mi się połączenie kolorystyczne niebieskiego i różowego - postać wygląda bardzo uroczo. No i wybór i dopasowanie do całości mapkowych elementów - moim zdaniem są niedocenione, a ty świetnie je ugrałaś.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#2331 18-09-2023 o 15h07
Kitsune queen! Boziu jesteś taka piękna, że nawet ten pomarańczowy, który nienawidzę, pasuje na tobie idealnie, że nawet przyćmiewasz urodą nawet mnie kochana! Trzymaj tak dalej i jestem ciekawa twoich następnych stylizacji <333
#2332 20-09-2023 o 17h59
Psst.. Widziałem że w sekcji ulubionych gier masz wpisane między innymi Mystic Messenger, Twisted Wonderland i Obey Me, za co od razu cię uwielbiam <3
#2333 25-09-2023 o 13h19
Bardzo podoba mi się połączenie złotego i czerwonego koloru w twojej stylizacji.
Cały outfit ma ogólnie magiczny vibe i bardzo współgra z tłem.
Kojarzy mi się w sumie z jakąś mistyczną postacią z chin a ilość elementów fajnie podkreśla całość bo mimo tego ,że jest ich sporo to stylizacja nie jest "brudna".
#2334 26-09-2023 o 01h38
Bardzo mi się podoba to, że udało Ci się stworzyć stylizację, która przywodzi na myśl mrocznego elfa / mroczną wróżkę, chociaż w stroju użyte zostały też kolorowe elementy, a nie tylko czarne. I że twoja postać wygląda naraz srogo, jak i delikatnie.
Ostatnio zmieniony przez Modee (26-09-2023 o 01h38)
#2336 03-10-2023 o 13h36
Bardzo ładna stylizacja złożona z tej jednej deklinacji, której istnienia nigdy nie rozumiałam xd
Sygnaturki nie ma bo ktos mi zjadł
#2337 03-10-2023 o 16h13
Masz bardzo ładną, letnią stylizację, która pokazuje, że lato z nami jeszcze zostało. Bardzo podoba mi się jak dałaś tego słodkiego krabusia, którego rzadko widuje. Wielkie propsy za niego bo bardzo mi się podoba.
#2338 11-10-2023 o 17h03
Nie wiem czy już to mówiłam, ale masz piękny, estetyczny profil! Zazdroszczę, bo ja nie potrafie ogarnąć swojego, żeby był taki ładny I super jest to, że i Ty i ja lubimy Wezę i Elevena
//@down Bardzo dziękuję! Z chęcią przyjmę każdą pomoc ^^"
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (12-11-2023 o 01h01)
Ludzkie Istoty są z natury dobre, choć czasem o tym zapominają. Trzeba im o tym przypominać.
#2339 11-11-2023 o 20h44
btw jeśli potrzebujesz pomocy z profilem to mogę pomóc!
#2340 01-01-2024 o 18h40
Podziwiam za to, jak ciekawie wygląda stylizacja, mimo że cała składa się z jednego koloru. Do tego tło sprawia że wszystko wygląda nieco tajemniczo, bardzo mi się podoba
#2341 12-01-2024 o 10h38
masz śliczny nick, podoba mi się jego brzmienie! poza tym połączenie tej sukienki z naszyjnikiem? nie wiem co to, ale dobrze razem wyglądają, zresztą te rękawiczki też się tam fajowo wpasowują :D no i kolorystycznie też wszystko jest ładnie zgrane!
// dziena <3 ciebie też super widzieć bombel ( ̄ω ̄)
Ostatnio zmieniony przez idontcare (29-01-2024 o 00h18)
#2342 14-01-2024 o 22h22
Hej idc! Twoja stylka to coś niesamowitego!
Bardzo mi się podoba połączenie szarego z ciemnozielonym. Pięknie to wygląda. Ogólnie super pomysł, żeby tylko narzutka i rękawy były kolorze szmaragdu, a reszta szara. Daje to taki ładny efekt.
A poza tym super cię widzieć znowu na forum! ^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (14-01-2024 o 22h26)
Ludzkie Istoty są z natury dobre, choć czasem o tym zapominają. Trzeba im o tym przypominać.
#2343 23-01-2024 o 15h39
Lubię cytat, który masz w miejscu podpisu na forum.
#2344 03-02-2024 o 12h16
Bardzo podoba mi się twoja piękna aczkolwiek dynamiczna stylizacja.
#2346 05-02-2024 o 18h17
Flower, wyglądasz kwitnąco ^^ Piękna stylóweczka, cudnie w niej wyglądasz
//Dziękuję Cuks!
A jeśli chodzi o ten magiczny znaczek jakim jest średnik to sprawa wygląda następująco./ Używamy go, kiedy chcemy logicznie rozdzielić zdanie na dwie części, które będą brzmieć logicznie nawet wtedy, gdy zrobimy z nich dwa osobne zdania. Trochę tak jak byśmy chcieli podzielić zdanie na część nadrzędną i dopowiedzenie, ale jednocześnie, gdyby zrobić z tych dwóch części osobne zdania, to będą brzmieć logicznie same w sobie.
Np: "Leżące na podłodze kartki zebrała w jedno miejsce; rzucone w kąt ubrania zasłoniła kocem, żeby wyglądały jak siedzisko; stół szybko przetarła nawilżaną chusteczką; pootwierała okna w nadziei, że nikt nie poczuje papierosów, które wcześniej wypaliła."
Zdanie pożyczyłam z ze strony internetowej. Mam nadzieję, że to co napisałam brzmi sensownie i coś niecoś udało mi się wytłumaczyć haha. Także tak. Użyłaś go dobrze
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (23-02-2024 o 17h08)
#2347 23-02-2024 o 15h29
/ Łaa, dobra jestem! (⌐■ v ■) xD
To, co bardzo u ciebie lubię, to nowatorskie połączenia kolorystyczne; kto by się spodziewał, że turkus i czerwień mogą wyglądać tak dobrze razem! Jako pani polonistka możesz mi dać znać czy dobrze użyłam średnika, bo nigdy nie mam pewności XD W tej stylówce zwłaszcza podoba mi się to jak ozdobiłaś głowę - wygląda to majestatycznie i naprawdę fajnie :D
Ostatnio zmieniony przez Cuks (26-02-2024 o 19h35)
#2348 26-02-2024 o 14h03
Podoba mi się aura tajemniczości, jaka otacza twoją postać (mam na myśli wygląd). O ile głowa jest całkowicie osłonięta, tak reszta ciała jest bardziej odkryta. Jako że człowiek instynktownie wszędzie szuka twarzy (a przynajmniej tak kiedyś słyszałam, jeśli się mylę to proszę, poprawcie mnie),a twoja postać jej nie pokazuje, to może to wywołać lęk lub fascynację. Nie wiemy, jakie ma wobec nas zamiary, przez co jest na wskroś tajemnicza i fascynująca. Sądzę, że na podstawie tej stylizacji wprawiona ręka mogłaby napisać ciekawe opowiadanie
#2349 27-02-2024 o 19h33
Bardzo podoba mi się twoja stylizacja! Jest elegancka, czytelna, nieprzesadzona, przy czym wcale nie brakuje jej efektu łał. Kolory komponują się ze sobą fantastycznie i jestem zachwycona użyciem tego prastarego liścia, który u większości strażniczek kurzy się w szafie, podczas gry ty dałaś mu nowe życie! A do tego wszystkiego masz ślicznego chowańca, który bardzo fajnie do wszystkiego pasuje. Szacuneczek!
#2350 27-02-2024 o 19h48
Cukseł, podziwiam Twoją samoodyscyplinę, której mi brakuje.
Oprócz tego jeszcze dodam, że mocno mi imponuje fakt, że musisz naprawdę dobrze sobie radzić z językiem skoro radziłaś sobie tyle czasu na wymianie. Ja to nawet nie miałabym chyba takiej odwagi.
No i nadal zostajesz królową nenowej zieleni, której Tamiel może być jedynie akolitą No albo możesz zostać jego/jej matką chrzestną tak jak chciałaś.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (27-02-2024 o 19h55)
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor