Hehehe, akurat wchodzę na forum i widzę, że czekasz w komplementach, to nie może być przypadek~
Wiesz, że o Tobie można powiedzieć dużo dobrego (i mam wrażenie - albo po prostu po cichu na to liczę - że zdajesz sobie z tego sprawę i potrafisz coraz lepiej docenić siebie sama czy przyjąć od kogoś innego dobre słowo). Pewnie słyszysz to nie raz, ale nigdy nie zaszkodzi tego podkreślić, jak bardzo starasz się (i często udanie!) poprawić innym nastrój; podchodzisz do każdego tak serdecznie, jak możesz i co nie może umknąć uwadze: dajesz z siebie dużo (ale wciąż mam nadzieję, że zostawiasz też coś dla siebie samej!). To, jak bardzo sumiennie pracujesz, jak zawsze starasz się wykrzesać z siebie dwieście procent, nie tracąc uśmiechu na twarzy, to po prostu coś nadzwyczajnego (czy Ty aby na pewno jesteś człowiekiem???). Bardzo cieszy mnie informacja, że też zrobiłaś duże postępy, by zadbać o siebie, swoje dobre samopoczucie, nie przejmowanie się aż tak, a to przecież nie jest zadanie tak łatwe czy oczywiste.
I to, jak jesteś charakterystyczna. Pomińmy te ozdobniki, stylizacje, kolory, i bez tego, pod każdym możliwym nickiem na świecie, i tak to oczywiste, że daną wiadomość napisałaś Ty, to po prostu kwestia tej dobrej energii, którą roztaczasz, sposób, w jaki piszesz, nie da się po prostu Ciebie podrobić <3
///cieszę się bardzo <3
idontcare awwwgs, dziękuję ślicznie, wzruszyłam się trochę! ;-; I przyjemność po mojej stronie gaworzyć na forum z takimi super osobami haha, mam nadzieję, że nikogo tym nie męczę <3
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (07-01-2023 o 18h05)