Świetny pomysł na stylkę! Bardzo mi się podoba Twoja ogromna kreatywność przy tworzeniu ^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (26-12-2022 o 00h14)
Ludzkie Istoty są z natury dobre, choć czasem o tym zapominają. Trzeba im o tym przypominać.
Strony : 1 ... 77 78 79 80 81 ... 97
Świetny pomysł na stylkę! Bardzo mi się podoba Twoja ogromna kreatywność przy tworzeniu ^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (26-12-2022 o 00h14)
Przepiękny cytat w sygnaturze.
Daje mi do myślenia za każdym razem, gdy go widzę <3
Przepiękna, skromna stylizacja, czuję od niej taki anastazja vibe, i stan.
Uwielbiam połączenie rudych włosów z zielenią - pięknie to wykorzystałaś w tworzeniu swojej stylizacji!
cała stylizacja jest genialna, ale ta twarz jest szczególnie oszałamiająca!! do tego połączenie tej czapki z welonem jest bardzo kreatywne. świetna stylówka <3
Ciekawe połączenie kolorów! Trzeba pochwalić to nietypowe zestawienie.
Masz bardzo ładny dziennik. Niby bardzo prosty, a jednak efektowny :> A o wspaniałych kolorach stylizacji, to nawet nie wspominam... c;
// Trzymam kciuki!
Ostatnio zmieniony przez Cuks (29-12-2022 o 02h56)
Cuksik jesteś dla mnie fenomenem czytelniczym! Podziwiam jak dużo książek udało ci się przeczytać w tym roku
Też musze wziąć się do roboty, bo mam całą półkę nieprzeczytanych książek nie mam kiedy nawet ich czytać xd ale od nowego roku niedziela to mój dzień książki xDD może się uda w końcu xD
//@down Bardzo dziękuję! Odniosłam wrażenie, że creepy stylizacje to mój konik haha xD
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (28-12-2022 o 23h43)
omgggg :o jak ty pięknie wyglądasz!! połączenie tego ciemnego złota/brązu z czernią jest genialne i w ogóle kocham ten mroczny vibe całej tej stylówki, ta twarz dodaje takiego creepy efektu, chyba jedna z moich ulubionych stylizacji, jakie widziałam na forum w ostatnim czasie (❤ω❤)
/ awwww Σ>―(〃°ω°〃)♡→
Ostatnio zmieniony przez idontcare (29-12-2022 o 17h39)
Ostatnio zmieniony przez lychee (29-12-2022 o 15h51)
Wyglądasz super! :D Jak arabska księżniczka wyjęta prosto z "Alladyna". Tło tylko potęguje fantsatyczny klimat stylizacji i aż się ma ochotę zanucić "Arabską noc" ❤
Pomijając fakt, że ogólnie jesteś mega osóbką to stylizacja, którą teraz stworzyłaś przebiła wszystkie twoje poprzednie na głowę. To jest naprawdę najlepszy look aka Leszy, jaki kiedykolwiek widziałam!
Aww jaka śliczna stylka, troszkę nasuwa się na myśl Freja z God of War, ale może to tylko dlatego że ostanio oglądałam całego game pleya :3 i przypominasz nieco tamtejsze Valkirie.
Ostatnio zmieniony przez lychee (31-12-2022 o 13h00)
Podoba mi się to, że i Twoja stylizacja, i Twój chowaniec idealnie wpasowują się kolorystycznie do wybranego przez Ciebie tła. Dzięki temu całość tak ładnie się uzupełnia.
Ostatnio zmieniony przez Modee (02-01-2023 o 02h34)
Śliczna stylka! Z jakiegoś powodu przypominasz mi strażniczkę Księżyca, mimo, że stylka bardziej przypomina egzotyczną wojowniczkę. Może to przez ta włócznię i kolory
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (02-01-2023 o 15h00)
Widzę że aura karnawału się udziela, tajmenicza piękność śpiewająca na scenie, ulatnia się ukrycie po spektaklu by przyjąć inną postać i wtopić się w tłum gości.
Lubię to, jaka charakterystyczna jesteś - bycie nieumarłą z czerwonymi włosami jest ekstra!