Bardzo podoba mi się to zestawienie kolorów. Wszystko do siebie pasuje i współgra, co wiem, że nie jest prostym zadaniem Chowaniec to wręcz do dodatek do uzupełnienia stroju!

Strony : 1 ... 74 75 76 77 78 ... 97
Bardzo podoba mi się to zestawienie kolorów. Wszystko do siebie pasuje i współgra, co wiem, że nie jest prostym zadaniem Chowaniec to wręcz do dodatek do uzupełnienia stroju!
Bardzo podoba mi się efekt jaki uzyskałaś na twarzy z połęczenia tej maski, stroika i oczu. Dodatkowo użyłaś niestandardowych kolorów, które ciężko gdzieś wpasować, a Tobie udało się stworzyć spójną i przyjemną dla oka kompozycję.
Ostatnio zmieniony przez lychee (07-12-2022 o 22h33)
@Lychee Podoba mi się twoja stylizacja i to, jak skomponowałaś ze sobą podstawowe elementy garderoby. Wiem, co prawda, że to nie z wyboru, bo dopiero zaczynasz odnawiać starą szafę i twoje możliwości wyboru ciuchów są ograniczone, ale należy ci się pochwała za to, co potrafisz zrobić z tym, co masz. Jak patrzy się na twój profil, to nie ma się takiego wrażenia, że "ooo, nowa osoba, jeszcze nie ma żadnych eventowych ciuchów", tylko raczej "łoo, jak fajnie zobaczyć ciuchy ze sklepu w stylizacji!" : )
@Alida, Bardzo podoba mi się motyw łowcy w twojej stylizacji. Z jednej strony jest tu taki brutalny element dzikiego, potarganego człowieka odzianego w szczątki zwierząt, ale z drugiej wszystko jest zachowane w twojej charakterystycznej biało-złotej kolorystyce, która wywołuje uczucie spokoju i wrażenie pewnego majestatu. W połączeniu sprawia to, że stylizacja jest interesująca :>
Ostatnio zmieniony przez Cuks (08-12-2022 o 14h10)
przeurocze te obrazki z piesiem co masz na profilu, aż się uśmiechnęłam dzięki nim <3 no i twoja gardzia jest cudną wróżką, genialnie dopasowana stylówka!!
Bardzo ładną kolorystykę ma Twoja stylka! ^^ Podoba mi się to połączenie szarości z bielą i czernią
@down Awww dziękuję bardzo! ^^ Miałam zamysł na potwora morskiego właśnie haha
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (08-12-2022 o 23h50)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (08-12-2022 o 21h04)
masz genialną nazwę użytkownika, bardzo melodyjnie brzmi!! no i w ogóle twój profil to raj bbcode, sama przyjemność go czytać i oglądać, ślicznie jest zrobiony :> plus szacun, że ci się chce każdy post pisać na różowo i dodawać ten ozdobnik, łatwo cię zapamiętać dzięki temu!
/ <33
Ostatnio zmieniony przez idontcare (08-12-2022 o 23h11)
O Boziulku!
Przepiękne połączenie błękitu z czernią! ;o
JESTEM ZACHWYCONA!!!
//@down - Oooo, dziękuję! <3
Ostatnio zmieniony przez Lythan (09-12-2022 o 15h57)
Ostatnio zmieniony przez lychee (09-12-2022 o 14h54)
No normalnie szczena człowiekowi opada, kiedy on się męczy i męczy nad wykorzystaniem w jakiś sposób różnych elementów, a tutaj nagle ktoś wchodzi sobie nonszalancko na forum ubrany w epicką stylizację stworzoną właśnie z tych utrapień losu, a tu trza jeszcze komplement dać zamiast po ludzku zedrzeć zeń odzienie, założyć na siebie i uciekać >.>"
Wykorzystanie jeleniej karnacji - top, bodów - sztos, zbroi Dragon Hunter - doskonałe, szelek Chocolate Bunny - świetne, przezroczystych rękawów - fantastyczne. A niech cię... >>.>>"
zawsze zadajesz bardzo interesujące pytania na "zapytaj osobę powyżej", czesto zmuszają do dłuższego zastanowienia się. lubię je od ciebie dostawać i lubię czytać, o co tam pytasz inne osoby
Ostatnio zmieniony przez idontcare (11-12-2022 o 08h29)
Chyba już to mówiłam, ale podoba mi się Twój profil! Bardzo estetycznie zrobiony, piękna Yennefer nas wita ^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (11-12-2022 o 13h07)
masz prze-ge-nial-ną stylizację!! to połączenie granatowej skóry z białymi włosami, cała stylizacja, to wszystko wygląda tak magiczne <3
Ostatnio zmieniony przez lychee (12-12-2022 o 17h48)
Bardzo lubię czytać twoje wiadomości na forum, bo zawsze są przesiąknięte optymizmem, niewinnością i dozą słodyczy.
Sprawiasz wrażenie niesamowicie dobrego człowieka, a ja to ogromnie cenię.
Im więcej takich cudownych ludzi na forum (i świecie) jak ty, tym lepiej.
<3
Ślicznie zrobiona stylka. Piękny kolor, wyglądasz jak statua kogoś bardzo ważnego. Przypomina mi to figurę jakiejś bogini zrobionej z czystego złota ^^
@down Dziękuję Ci bardzo lychee ^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (13-12-2022 o 15h48)
Ostatnio zmieniony przez lychee (13-12-2022 o 16h49)
Uwielbiam to jak tworzysz perfekcyjne stylizacje z nieprzesadzonej ilości itemków.
Ten minimalizm absolutnie ci służy.
A aktualna stylka to już w ogóle czysta perfekcja.