Uzupełnię, jak się obudzę :)
Chyba nawet jakbym chciała to i tak bym nie potrafiła wtopić się w tło moja droga gdyż nie jestem kameleonem potrafiącym zmienić ubarwienie ale nie o tym chciałam napisać :)... Napisać chciałam, że mijałyśmy się mniej lub bardziej na tym forum ale jakoś nie miałyśmy okazji lepiej poznać się i cieszy mnie ogromnie to, że wreszcie się to zmieniło, ponieważ po przeczytaniu twoich postów uważam iż jesteś bardzo, bardzo oczytaną i inteligentną osobą która potrafi sobie radzić oraz potrafi przedstawić swoją wypowiedź w sposób elokwentny i konstruktywny. To się bardzo ceni i tym bardziej ja to cenie oraz to, że wybrałaś dość czasochłonne studia a po wygoglowaniu twego kierunku śmiało rzec mogę i uznać, że ja nie dałabym sobie z tym rady a ty moja droga dajesz sobie radę i to jest najważniejsze! Jestem bardzo szczęśliwa, że mogę poznać ciebie od prywatnej strony i nadzieję mam, że jeszcze dużo sobie będziemy mieć do powiedzenia by nasza znajomość z czasem się rozwinęła ♡.
I ja bardzo cieszę się z powrotu tutaj jak i z tego, że widzę ponownie ciebie moja droga Skaen, niezmiennie w zjawiskowej stylizacji ♡_♡.
Ostatnio zmieniony przez lychee (17-11-2022 o 22h04)