masz prześlicznie zrobiony profil, bardzo przyjemnie się go czyta i obrazek też jest cudny. do tego strasznie mi się podoba imię aleksandra :>
*wyzwanie* 3
Strony : 1 ... 73 74 75 76 77 ... 97
masz prześlicznie zrobiony profil, bardzo przyjemnie się go czyta i obrazek też jest cudny. do tego strasznie mi się podoba imię aleksandra :>
*wyzwanie* 3
Chce tak ładnie wyglądać jak Ty! Żaden demon zakuty w kajdany jeszcze nie zrobił na mnie takiego wrażenia! Mogę tylko podnosić szczękę z podłogi.
Skonstruowanie tej twarzyczki to coś nie do opisania.
Gdybym mogła, wręczyłabym ci za to jakąś eldkową nagrodę.
Naprawdę szacun ;o
Bardzo ładna kolorystyka stylizacji. Do tego "utkałaś" kompozycję ze sporej ilości dodatków, ale na całość przyjemnie się patrzy. Totalnie widzę taką postać w jakiejś grze :3
Ostatnio zmieniony przez Agami (25-11-2022 o 22h00)
strasznie mi się podoba twoja nowa stylizacja, jest taka magiczna i ma świetną kolorystykę! do tego twoja gardzia ma genialny wyraz twarzy <3
/ ojej, dziękuję <3
i tak, w paczce
Ostatnio zmieniony przez idontcare (26-11-2022 o 00h23)
Ostatnio zmieniony przez lychee (25-11-2022 o 22h54)
Ostatnio zmieniony przez Iseki (25-11-2022 o 23h00)
Ostatnio zmieniony przez lychee (25-11-2022 o 23h02)
to miłe, że zawsze dajesz każdemu takie obszerne i spersonalizowane komplementy w tym wątku, czuć po nich, że są szczere i aż się człowiekowi humor poprawia :>
// <333
Ostatnio zmieniony przez idontcare (27-11-2022 o 10h14)
Jesteś dla mnie "tą milusią osóbką na forum", która jak tylko pojawi się w jakimś wątku to aż miło się tam odezwać!
Podoba mi się stylizacja twojej Gardienne, dopasowanie kolorystyki stroju i dobrane do tego tło, daje mi to odczucie jakbym patrzyła na królową lasu która zaprasza do zapoznania jej własnego świata. Chętnie aż bym poszła za tym zaproszeniem i poznała osobiście taką królową!
w końcu cię tu złapałam!! jestem dosłownie zakochana w tej stylizacji, ma taki mroczny i powerful vibe, do tego te jasne oczy są genialnym przebiciem tego mroku stylówki oraz ciemnego tła, miód dla moich oczu
Masz cudnie zrobiony profil! Piękna Yennefer mnie powitała ^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (27-11-2022 o 18h19)
Podoba mi się kolorystyka Twojej stylizacji, uwielbiam połączenie złota z czarnym.
już ci to nie raz mówiłam przez cały czas, kiedy się znamy, ale po raz kolejny powtórzę, że masz ogromny talent do grafikowania i nigdy nie mogę wyjść z podziwu, jakie cuda tworzysz ze swoim zmysłem estetyki <3 no i wiesz, jak mi poprawić humor i sprawić, że mi cieplej na serduszku, za to się też należy pochwała na komplementach, cieszę się, że tu jesteś <3
Twoja stylka jest niesamowita! Wygląda genialnie, podziwiam za kreatywność ^^
@down Heja Nymfa! Ogólnie przed pożarem nie pisałam praktycznie w ogóle na forum, zaczęłam chyba ok. pół roku temu bardziej się udzielać, więc może to dlatego nie kojarzysz. A historia strażniczki też została dodana dopiero później, kiedy znalazł się pomysł ^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (30-11-2022 o 23h19)
Fajnie, że napisałaś historię swojej strażniczki w dzienniku. Dzięki temu lepiej cię zapamiętam ( jesteś tutaj nowa?) Poza tym fajna stylizacja nie przeciążona złotem.
edit. już zobaczyłam ilość dni w grze xD to dziwne, że nie poznaje nicku za bardzo.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (30-11-2022 o 18h22)
Ostatnio zmieniony przez lychee (01-12-2022 o 14h06)
dosłownie za każdym razem, jak cię widzę, to się zachwycam twoimi stylizacjami i ta nie jest wyjątkiem. jest genialna w swojej prostocie, a jednocześnie ciekawa i oryginalna, plus ta kolorystyka <3
/ <33333
Ostatnio zmieniony przez idontcare (03-12-2022 o 19h25)
Jestem zakochana w twojej stylizacji! Szczególnie podoba mi się głowa - jesteś jednym z najlepszych (o ile nie najlepszym) elfem jakiego tutaj kiedykolwiek widziałam. Co więcej, warstwy w twoim stroju - świetnie budują całą kolorystykę ubrań < 3
Uwielbiam Twoją stylkę! Ma taki boski i mityczny klimat! ^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (04-12-2022 o 00h11)
Wydaje mi się, że się powtarzam, ale masz bardzo interesujący cytat w miejscu podpisu na forum, dużo nad nim ostatnio myślałam.