Ostatnio zmieniony przez Sylphe (15-03-2022 o 08h35)
Strony : 1 ... 57 58 59 60 61 ... 97
#1451 15-03-2022 o 08h33
#1452 15-03-2022 o 19h15
Wyglądasz niesamowicie, jak wyjętx z powieści fantastycznej. Podziwiam też za stworzenie tak ciekawego stroju używając tylko jednego koloru, naprawdę super wygląda
#1453 15-03-2022 o 20h38
Wampir podczas śnieżnego spaceru bym rzekła, ale też trochę przypominać możesz wampirzą królową śniegu, albo nieco europejską wersje potwora japońskiego Yukinko.
W każdym razie wszystko ślicznie współgra.
"Jeśli możesz to przeczytać, jesteś stanowczo za blisko nietoperzy...!" cyt Anatea :3
#1455 15-03-2022 o 21h19
Ty też Flower wyglądasz uroczo. Nawet te oczy niczego nie psują. Świetnie psujesz do tła. Twoja Gardzia mogłaby być grywalną postacią poboczną. Mówiłaby pewnie bardzo oryginalnie jak Jamon. U ciebie mimika daje vibe ciągłego zmęczenia, ospałości, melancholi i bycia marzycielem. Na pewno byłabyś ciekawym charakterem
A i przy okazji dopisze, że bardzo ciekawie wygląda twoja lista anime.
Ostatnio zmieniony przez Acerola (15-03-2022 o 21h21)
( *_*) (•_• )
\ \ / /
| | | |
Żeby uratować fabułę 2 sezonu Beemoov musiałby napisać go od początku
#1456 16-03-2022 o 18h28
Twoja stylizacja robi niesamowite wrażenie, nawet bym nie pomyślała, żeby połączyć te elementy razem. Przede wszystkim jestem pod wrażeniem, że udało Ci sie coś wykrzesać z tych włosów z kokardkami, które swoją drogą są świetne, ale właśnie te kokardki... Rzadko też widuję te łancuchy w użyciu, wydają się być niedocenionym elementem, w sumie zaczęłam, żałować, że nie mam też złotego. Spódnica fajnie komponuje się z rzeczami z sakiewki, a całość wygląda jakby Twoja Gardienne była jakąś boginią.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#1457 19-03-2022 o 15h01
Bardzo podoba mi się kontrast kolorystyczny barwnym między tłem a dość monochromatycznym strojem. Do tego wyglądasz naprawdę uroczo, połączenie kolorów jest bardzo delikatne; mimo tego, widzę coś niepokojącego w twarzy, co jest dobrym urozmaiceniem
#1458 20-03-2022 o 11h03
Kojarzę Cię od samego początku jak tylko zaczęłaś się tu udzielać i bardzo się cieszę, że wytrwałaś Rzucasz się w oczy spokojnym, kulturalnym i przyjaznym zachowaniem, bardzo szanujesz rozmówcę, używając form dla obu płci, by w razie czego kogoś nie urazić. Odbieram Cię jako bardzo sympatyczną osóbkę, którą mam nadzieję, że lepiej poznam w naszych ulubionych wątkach
#1459 20-03-2022 o 14h16
No weź, bardzo bym chciała powiedzieć, że tym razem Twoja nowa stylizacja nie przypadła mi do gustu, ale to by było kłamstwo. Cieszę się, że teraz pokazałaś twarz i również bardzo mi się podoba. Te usta są dla mnie bardzo trudne w użyciu. Doceniam też fakt, że użyłaś tych włosów, które moim zdaniem są piękne, ale jakoś nie potrafię nic z nich stworzyć. No i genialnie użyta karnacja modliszki, przez dłuższą chwilkę zastanawiałam się co to w ogóle jest za element. No chyba, że to nie to. Ale jeśli jednak to modliszka to ucz mnie jak zakamuflowałaś te łapki. Niesamowicie też wygląda to co stworzyłaś na głowie Gardienne. Też bym chciała tak ładnie łączyć elementy, ale jak ja połączę dwa to już jest sukces.
Świetna robota jak zawsze!
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#1460 20-03-2022 o 15h29
Urzekło mnie to, jak bardzo dopasowany jest Twój strój do chowańca, wygląda jak z kompletu; nie wiem czy to celowe działanie, ale wygląda super.
Podoba mi się też to jak wykorzystałxś poszczególne elementy stroju, ja nie wiedziałabym jak ich użyć
#1461 20-03-2022 o 23h29
Bardzo podoba mi się to, jak elegancko prezentuje się pierwsza strona Twojego profilu. Biel, gustowne szaty, piękny chowaniec i klimatyczne tło. Wszystko wspaniale ze sobą współgra, kreśląc w wyobraźnie odwiedzającego interesujące skojarzenia :)
Ostatnio zmieniony przez Agami (20-03-2022 o 23h29)
#1462 21-03-2022 o 10h39
Naprawdę piękna stylizacja, jednocześnie skromna i pełna przepychu, delikatnie dziewczęca i lekko niepokojąca, a duża ilość bieli nadaje jej takiej niewinnej czystości. Jednocześnie różowe dodatki nie zmieniają jej w przelukrowaną laurkę, a dodają tylko smaczku
#1463 21-03-2022 o 18h22
I następna piękna stylizacja mordo!
Widać tutaj bardzo starannie dobrane elementy, aby całość się zgadzała, a te połączenie skrzydeł.... miód na moje serce.
Nie no jesteś na prawdę mistrzynią ubioru że straży Cienia, nawet mnie już przebiłaś, jeśli chodzi o oryginalność
Całuski<3
#1464 21-03-2022 o 19h59
Muszę przyznać, że bardzo podoba mi się stylka - przypomina mi takiego rockowego barda, czarna owca wśród innych wykonawców, ze swoim własnym stylem ^^ Naprawdę sprytnie ;>
//A dziękuję bardzo ^^
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (21-03-2022 o 23h30)
#1465 21-03-2022 o 21h38
Podoba mi się Twój pomysł na stylizację. Przypominasz mi aguarę z Wiedźmina (stworzenie wyglądające jak lis, potrafiące przybrać humanoidalną postać). To w sumie pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy, gdy ją zobaczyłam. Wygląda naprawdę ładnie *0*
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (21-03-2022 o 21h41)
Ludzkie Istoty są z natury dobre, choć czasem o tym zapominają. Trzeba im o tym przypominać.
#1466 22-03-2022 o 08h28
Bardzo podoba mi się Twój dziennik i pomysł na opis swojej postaci Skłania mnie do zastanowienia się, ile z tych rzeczy, które w nim opisałaś należy do pasji Twojej Gardzi, a ile do Ciebie samej Bardzo doceniam trud, jaki ktoś wkłada w spersonalizowanie swojego awatara ^^
#1467 22-03-2022 o 09h07
Dzień dobry...czy mogę prosić listę niegrzecznych ludzi, i ukażę ich koszmarami
Haha, nie wiem czemu nieco skojarzyło mi się z kampusem który zabiera prezenty niegrzecznym dzieciom. Ta lista wskazuje na to, a by się szybko przemieszczać potrzeba dużo skrzydeł.
"Jeśli możesz to przeczytać, jesteś stanowczo za blisko nietoperzy...!" cyt Anatea :3
#1468 22-03-2022 o 09h48
Bardzo podoba mi się to dopasowanie Twojej karnacji do "karnacji" Twojego konika, wyglądacie teraz, jakbyście byli dla siebie stworzeni I cieszy mnie to, że pomimo wierności względem historii Twojej postaci i pewnych cech jej wyglądu zdarza Ci się eksperymentować i używać innych elementów, jak chociażby tej karnacji, o której wcześniej wspomniałam.
#1469 22-03-2022 o 12h40
Zawsze podobają mi się Twoje stylizacje i cieszę się, że dość często je zmieniasz, bo fajnie mi popatrzeć na nowe, bogate zestawienia, którymi nas raczysz. Zestawiasz ze sobą takie elementy, o których istnieniu nawet nie mam czasem pojęcia
#1470 23-03-2022 o 19h32
Wybrałxś świetne połączenie kolorów, bardzo wpasowuje się w mój gust. Do tego masz śliczną spódnicę/dół sukni, podoba mi się ten wzór
#1471 24-03-2022 o 01h31
Połączenie wachlarza i tego kolorowego konfetti wygląda uroczo. Wyobrażam sobie Twoją postać w ruchu, unoszącą lekkimi machnięciami wachlarza kolorowe papierki po to, by ponownie wirowały w powietrzu i czarowały przestrzeń.
#1472 24-03-2022 o 01h51
Piękna i dostojna z Ciebie wróżka Te istoty kojarzą mi się z mocą przyrody, a Ty świetnie wplotłaś jej delikatny szept, wybierając takie niesamowite tło. Mam wrażenie, że Twoja postać sprawiła, że pokój, w którym się znalazła zyskał duszę i teraz świętuje w pełni zasłużenie ze swym wiernym towarzyszem duszkiem
//Dziękuję, miło to czytać <3
I faktycznie uciekam spać, bo już jestem ponad dobę na chodzie ^^' Dobrej nocy
Ostatnio zmieniony przez Nirez (24-03-2022 o 02h23)
#1473 24-03-2022 o 02h16
Komplemencik na dobranoc! Bardzo podoba mi się jak Twoja Gardzia pasuje stylizacją do chowka. Dwie silne, mistyczne wręcz, istoty z którymi nie warto zadzierać. To dopiero mocny vibe. A sam strój Gardzi to cudne połączenie wielu szczegółów w spójną kompozycję. Nie podejrzewałabym, że użycie czerni i brązu może dać tak ciekawy efekt. You did it and it's awesome!
// Aaaaa, jakie to miłe, dziękować >w< Ale wiesz, vice versa, bo rozmowa była milutka! Tylko trzeba było uważać, żeby nie zgłodnieć xD
Ostatnio zmieniony przez Agami (24-03-2022 o 23h41)
#1474 24-03-2022 o 08h02
To ja w takim razie komplemencik na dzień dobry Nigdy nie miałyśmy wcześniej okazji na siebie wpaść, a szkoda, bo bardzo przyjemnie się rozmawiało Masz świetne poczucie humoru i spędziłam z Tobą naprawdę miłą noc, bije od Ciebie taka pozytywna energia i wydajesz mi się naprawdę sympatyczną osobą
Ostatnio zmieniony przez Nirez (24-03-2022 o 08h03)
#1475 24-03-2022 o 09h09
A ja cieszę się, że jesteś taka aktywna na forum, bo bez tego czynnika na pewno byłoby tutaj o wiele nudniej, mniej wątków byłoby poruszanych i utrzymywanych przy życiu