Na komplement zasługuje Twoje wyczucie stylu- często masz naprawdę ciekawe połączenia na swojej Gard
Niewiele się mijamy wbrew pozorom, a mam wrażenie, że zupełnie dobrze byśmy się razem dogadały.
Dodatkowym plusem jest to, że jesteś na forum postacią jednocześnie intrygującą i skromną.
Strony : 1 ... 58 59 60 61 62 ... 97
#1476 24-03-2022 o 11h34
#1477 24-03-2022 o 16h44
Bardzo podoba mi się Twój dobór kolorów w stylizacji! Bardzo ładnie to wygląda!
Oprócz tego widziałam Twoje prace na deviantarcie i muszę przyznać, że są naprawdę ładne ^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (24-03-2022 o 16h46)
Ludzkie Istoty są z natury dobre, choć czasem o tym zapominają. Trzeba im o tym przypominać.
#1478 24-03-2022 o 19h47
Podoba mi się, jak odważna jest twoja stylizacja :D Bez wątpienia porwałaś się na kilka bardzo, ale to bardzo niszowych elementów, jak karnacja naga lub stroik Sacred Monk - i to jest fajne! c:
// <3
Ostatnio zmieniony przez Qoona (25-03-2022 o 00h17)
#1479 24-03-2022 o 20h13
Czaiłam się na Ciebie, Kuniu
Twoja umiejętność tworzenia awatarów jest powalająca. To, co dzieje się w okolicy głowy to chyba najlepsza wersja, jaką dotąd u Ciebie widziałam. Niby skromnie, bo nie odnajduję tu zbyt wielu elementów, ale dzięki kontrastującym ze sobą kolorom zdecydowanie zwracasz na siebie uwagę. I przede wszystkim na swoją niesamowitą odwagę w doborze itemów, często niechcianych, często zapomnianych. Dajesz im nowe życie, i to cenię, bo sama staram się tak raz na jakiś czas podziałać
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (24-03-2022 o 20h15)
#1480 24-03-2022 o 21h01
Nie jesteś tego pewnie nawet świadoma, ale jesteś moją osobistą forumową motywacją do działania. Ambitna, szalenie zdolna, pewna siebie, silna, przełamująca własne słabości, a przy okazji niesamowicie skromna i wesoła z Ciebie osóbka. Jesteś jedną z trzech pierwszych osób, które zaczęłam rozpoznawać tu, na Sali Gier (obok @Kuny i @Noku) i do tej pory pamiętam te trzy wieżowce z Twojego pseudonimu, którymi starałam się skojarzyć Cię ze studiami architektonicznymi
#1481 25-03-2022 o 21h33
Połączyłxś dość wyraziste elementy, ale udało Ci się nie "przedobrzyć". Strój bardzo się rzuca w oczy, ciężko go zapomnieć, dodatkowo jest bardzo kreatywny
#1482 26-03-2022 o 08h38
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (26-03-2022 o 08h39)
#1483 26-03-2022 o 09h18
Cudownie dobrana kolorystyka, wszystkie elementy świetnie ze sobą pasują a całokształt wygląda pięknie razem z tym tłem. Podziwiam, naprawdę przepiękne połączenie
#1484 26-03-2022 o 14h18
Podoba mi się bardzo w jaki sposób dobrałaś dodatki do stroju! Fajnie zgrywają się z pasemkami we włosach i dodają stroju że tak powiem kopa ;> Skromny ale bardzo ładny strój ^^
//Kuno! (❁´◡`❁) Dziękuję bardzo za miłe słowa, aż się zarumieniłam >w<
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (27-03-2022 o 16h25)
#1485 26-03-2022 o 20h59
Co ja ci tu będę pitu, pitu, jak ty wiesz doskonale, co o tobie myślę U-U
Imponujące w tobie jest to, jak zdrowe jest twoje podejście do życia. Wierzysz w pozytywne myślenie, ale nie jest to naiwny optymizm - raczej świadomość, że świat się nie kończy na żadnym problemie, ale życie płynie, torując ciągle drogę nowym rozwiązaniom, których w danym momencie się nie widzi. Nauczyłaś mnie takiego myślenia i jestem ci za to bardzo wdzięczna, bo ja to jestem taką miętką kluską, co to się stresuje różnymi problemami co najmniej tak, jak gdyby ważyły na moim życiu i śmierci > . <
Niewątpliwie zawdzięczam ci ten krok w stronę większej dojrzałości emocjonalnej, ale nie tylko. Przyjaźń z tobą jest dla mnie rozwijająca i kojąca, bo nawet jak jest źle, to wiem, że mogę się ci się wygadać i zawsze będziesz miała mi coś mądrego do powiedzenia.
Chciałabym zatem, żebyś słuchała własnych rad i wiedziała, że chociaż mierzysz się z różnymi turbulencjami, to życie płynie i ważne jest to, żeby płynąć sobie swoją drogą, nieważne jak wielkie fale cię otaczają - gwarantuję ci, że cię nie pochłoną. W końcu to tylko metaforyczne fale.
No i masz śliczne włoski. Filozofowanie filozofowaniem, ale włoski to ty masz pierwsza klasa, takie lśniące i ładnie się układają... Także no, to tyle ode mnie.
NO I JESZCZE NAUCZYŁAŚ MNIE SALUTOWANIA
Do zobaczenia, marynarzu Lisek, płyń bezpiecznie i o nic się nie martw. Jak coś się stanie, to rzucę ci kółko ratunkowe i podryfujemy sobie razem. ( U - U )/
// Koloru liskowego schodzi najwięcej~ Muah! u3u ❤️
Ostatnio zmieniony przez Qoona (28-03-2022 o 18h11)
#1486 28-03-2022 o 08h54
No to odpowiedzią na twoje słodzenie, pozwól że również ci posłodzę U-U. Otóż, droga Kuno, bardzo w tobie podziwiam to, jak zawzięta i zdeterminowana potrafisz być - potrafisz się porządnie zabrać do roboty, zaplanować sobie mądrze naukę i jeszcze czerpać z tego przyjemność. No widzisz, bo akurat w tym temacie to ja jestem niewyobrażalną kluską, bardzo leniwą do tego, tak więc patrząc na twoje zaangażowanie, również mi przychodzi taka petarda żeby się wreszcie zabrać za siebie i za naukę -w- No i czuję się zobligowana dodać, że twoja polszczyzna zarówno jak twoje estetyczne pismo są naprawdę prima sort UwU. Dopowiem jeszcze, że super kolorki atramentu sobie kupiłaś i bardzo aprobuję, szczególnie wyboru koloru liskowego ;>
No i jeszcze ci powiem, że naprawdę fajnie z tobą czasem porozmawiać, bo jesteś takim UwU promykiem słońca, zawsze bardzo pozytywnym, nawet jeśli tego nie widzisz. Moich problemów również słuchasz z uwagą, za co ci bardzo bardzo dziękuję >w<
//Ojej, strasznie mi miło (≧////≦) A z oferty chętnie skorzystam ;>
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (29-03-2022 o 09h40)
#1487 29-03-2022 o 09h23
Mijamy się mniej lub bardziej nie od dziś- ale Twoja obecność na forum zawsze wywołuje u mnie uśmiech ^^ Masz fajną, ciepłą energię- której nie można mylić z naiwnością czy jakąś bardzo rozmarzoną sielanką.
Lubię to, że mogę Cię rozpoznać z całej brygady strażniczek- wiesz, że właśnie przyszedł nasz forumowy Lisek, założycielka poczty.
Sprawiasz wrażenie osoby sympatycznej, wyluzowanej, oraz przyjemnie zafiksowanej- generalnie polecam się do pisania jakby co!
Ostatnio zmieniony przez Anatea (29-03-2022 o 09h23)
#1488 31-03-2022 o 16h53
Wyglądasz jak bohaterka bajki "rango", bardzo podoba mi się twoja stylizacja.
#1489 01-04-2022 o 16h46
Podoba mi się Twoja delikatna, dziewczęca stylizacja Kojarzysz mi się z jakąś bohaterką mangi bądź manhwy, która zostaje wciągnięta do nieznanego świata i musi go ocalić przed siłami zła
#1490 01-04-2022 o 17h33
Podoba mi się połączenie tła, na którym jest dużo śniegu, z różnymi kwiatkami i zielonymi roślinami. Bardzo pasuje to do przejścia zimy w wiosnę i do obecnej pogody za oknem, ciekawy pomysł
Ostatnio zmieniony przez Modee (01-04-2022 o 17h34)
#1491 01-04-2022 o 18h24
Wyglądasz przeuroczo, dosyć że wybrałxś bardzo delikatne kolory, to jeszcze skomponowałxś to ze słodkim tłem. Strój wygląda bardzo radośnie, powoduje u mnie uśmiech na twarzy
#1492 02-04-2022 o 08h58
Bardzo podoba mi się twój Nick, przyjemnie brzmi i jestem bardzo ciekawa jak powstał, na pewno go zapamiętam
#1493 02-04-2022 o 10h39
Fantastyczna twarz!
Ja zdążyłam zauważyć, że ty robisz jedno z najlepszych twarzy u gardzi na całym serwerze, bo potrafisz robić takie z motywem "wodnych stworzeń".
Nie no ja propsuje i to mocno <3
//Dziękuję kochana!
Od razu mi lepiej po tej wiadomości ^^
Ostatnio zmieniony przez Fillia (02-04-2022 o 11h45)
#1494 02-04-2022 o 11h01
................ <- Długie milczenie spowodowane tak silnym zachwytem, że nie byłam go w stanie ubrać w słowa Wyglądasz, kochana Mordko, przepięknie, po prostu genialnie! <3 Uwielbiam takie nieoczywiste, niepokojące, przykuwające wzrok stylizacje Kocham twarz Twojej postaci i to, jak pięknie ukryłaś jej oczy <3 Ten mroczny vibe, który od niej bije, tę krwawą siłę. Element magii, cienia, drapieżności. Z przyjemnością uczyniłabym z Twojej Gardzi postać z moich literackich projektów. Jest wspaniała! <3 :*
#1495 02-04-2022 o 20h03
Jak miło zobaczyć, że wzięłaś na tapetę taki wspaniały kolor! UwU
Podoba mi się, jak połączyłaś ze sobą najróżniejsze zielenie w taki sposób, że się ze sobą komponują, a jednak odstają od siebie w taki sposób, że stylizacja wydaje się zróżnicowana i ciekawa. Pomaga w tym również oczywiście jeszcze cała góra ubrań, którymi obrzuciłaś Garnka xD Wygląda to fajnie! :D
#1496 03-04-2022 o 09h53
Podoba mi się to, jak bardzo zachwyca Twoja stylizacja, mimo że użyłxś bardzo nielicznych elementów. Jest to prosty strój, ale ma niesamowity klimat i chyba nie da się go zapomnieć. Jestem też pod wrażeniem tego, jak pasują do wszystkiego te zielone włosy - ja nie umiałabym stworzyć tak korzystnego połączenia
#1497 08-04-2022 o 20h15
Bardzo fajnie współgra Twoja stylizacja z tłem. Zrobiłaś coś prostego, ale zachwycającego (przynajmniej moim zdaniem). Wachlarz w połączeniu z tym latającym szaliczkiem wygląda super :D
@down Dziękuję <3
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (08-04-2022 o 20h23)
#1498 08-04-2022 o 20h16
Przyznaję, że stylizacja od razu rzuciła mi się w czy na forum i musiałam od razu zobaczyć całość - nie zawiodłam się.
Bardzo fajnie wygląda stroik w połączeniu z oczami i kapeluszem - dało to taki groteskowy efekt.
Dzisiaj się też męczyłam z karnacją chimery i nic z tego nie wyszło, a Tobie się udało stworzyć takie cudeńko. Świetnie, że użyłaś tych rękawów - miałam wrażenie, że do niczego się nie nadają, a tu proszę - chyba muszę dropnąć je z mapki.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (08-04-2022 o 20h21)
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#1499 09-04-2022 o 10h44
Za każdym razem jak widzę twój podpis uśmiecham się, ona jest taka słodka i takim twoim znakiem rozpoznawczym, że nie ciężko przejść koło niej obojętnie.
#1500 09-04-2022 o 10h46
Za to Twoja sygnatura daje mi taki powrót do dzieciństwa, że szok Te podskakujące pikselowe gify stanowiły lwią część mojego młodzieńczego internetowego życia, mojej działalności w nim, a razem z tym wszystkich moich blogów i innych tworów, które obfitowały w właśnie tego typu grafiki. Od tej pory częściej będę się przy niej zatrzymywać, aby sobie powspominać!
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (09-04-2022 o 10h48)