Podoba mi się to, jak udało ci się połączyć wszystkie elementy - niby wszystkiego jakoś dużo, ale dobrze to ze sobą współgra, ja z pewnością bym nie osiągnęła takiego efektu
Strony : 1 ... 56 57 58 59 60 ... 97
#1427 10-03-2022 o 00h40
Podoba mi się prostota Twojej stylizacji skomponowana z tym cudownym zimowym tłem <3 Fajne są też te latające (chyba) płatki kwiatów dookoła Twojej postaci. Bardzo pasują do tła.
#1428 10-03-2022 o 00h52
Bardzo podoba mi się twarz twojej Gardzi! Jest śliczna i delikatna, do tego ogromne propsy za wykorzystanie w stylizacji włosów Taffyta, i to z sukcesem - mnie się to do tej pory nie udało! Całość ma fantastyczną kojącą atmosferę letniej nocy w ogrodzie wypełnionej zapachem owoców i kwiatów. Bardzo przyjemna stylizacja c:
#1429 10-03-2022 o 08h35
Plus za ciepłą osobowość, której możnaby nie doszukać się po pustym profilu i nieco groźnej stylizacji Ale po bliższym poznaniu, wiem, że zaraz za tym kryje się kreatywna dusza. Imponuje mi, że przestawiłaś się na pisanie piórem ^^
Jesteś też dla mnie charakterystyczna, wiecznie zielona panno, co na pewno jest dla mnie zaletą. ^^
#1430 10-03-2022 o 12h17
Wybrałxś cudowną kolorystykę! Cudownie wszystko ze sobą połączyłxś, szczególnie włosy, które dodają uroku całej stylizacji
#1431 10-03-2022 o 18h56
Bardzo podoba mi się taki bardziej staromodny i wampirzy klimacik stylizacji. Lubię takie proste, konkretne stylówki z jakimś pomysłem ^^
#1432 10-03-2022 o 22h54
Mój drogi Noku, uwielbiam twoje prace, jakie pokazujesz na instagramie. Chciałabym umieć tak malować, jak ty, bo jednak kreska jest fenomenalna.
#1433 10-03-2022 o 23h53
Bardzo podobają mi się Twoje stylizacje, mają "ten pazur" i są bardzo w moim stylu Też uwielbiam połączenie czerni z czerwienią, ewentualnie z bielą A poza tym bardzo lubię Cię jako osobę. Jesteś kochaną duszyczką, na widok której zawsze robi mi się ciepło na serduszku i uśmiech rozjaśnia moją twarz. Szkoda, że dzieli nas prawie cała Polska, ale pamiętaj, że kiedyś Cię nawiedzę i ukradnę Ci jezioro
#1434 11-03-2022 o 07h17
Podoba mi się to, że masz plan na siebie. Konstruktywny, ambitny. Pozostaje mi życzyć, żebyś na wszystko to znalazła energię i podchodziła do tego z entuzjazmem: takim jak teraz albo i lepszym. Tego swoistego "ciepła" i empatii też Ci nie brakuje. Cieszę się, że mogłyśmy poznać się z nieco bardziej prywatnej strony.
#1435 11-03-2022 o 10h52
Nie chcę, żeby moje słowa były odbierane jako odbijanie piłeczki typu: "komplement za komplement", ale po prostu nawinęłaś mi się w takim momencie i cóż poradzić
Tak bardzo nadajesz na moich częstotliwościach, że to aż niepokojące Jesteś osobą, z którą mogłabym przebywać non stop i nigdy nie miałabym dość, co w moim przypadku jest naprawdę dziwne, bo nie lubię wpuszczać ludzi do swojego prywatnego życia. Dzięki Tobie zaczynam odzyskiwać wiarę w nasz gatunek i ewentualne damsko-damskie przyjaźnie
#1436 11-03-2022 o 15h38
Oh, a więc to jest ta wyczekiwana stylizacja! Jest genialna, naprawdę Jestem pod wrażeniem Twojej pomysłowości - wykorzystałaś ogon syrenki w taki sposób o jakim bym nawet nie pomyślała. Podoba mi się też góra stylizacji, taki ptak, przez co całość przywiodła mi na myśl mitologiczną bestię. No i bardzo lubię użyte detale, nic tu nie jest przez przypadek.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
#1437 11-03-2022 o 18h50
A dzień dobry widzę że nadal różowo mi twoje stylki zwykle są różowe, ale to dobrze to wesoły kolor, chodź różowa manta lekkie zaskoczenie, ale wszystko wygląda na spójne no i chce się śpiewać piosenkę z małej syrenki na morza dnie.
"Jeśli możesz to przeczytać, jesteś stanowczo za blisko nietoperzy...!" cyt Anatea :3
#1438 11-03-2022 o 19h08
No proszę, proszę, była już nieumarła syrenka, a teraz jest nieumarła wróżka Choć w tym przypadku można powiedzieć, że nieumarła, gdyż oznacza wieczną wiosnę, symbol nieposkromionego życia Mnogość interpretacji Twojej stylizacji oraz piękne dopasowanie ubioru do karnacji sprawiają, że patrzy się na nią z przyjemnością <3
#1439 11-03-2022 o 20h14
Bardzo podoba mi się Twoja kreatywność oraz to, jak oryginalnie udaje Ci się połączyć tyle różnorodnych elementów. Ciężko uwierzyć że to jedynie strój w grze, wygląda jak praca grafika
#1440 12-03-2022 o 17h58
Przejrzalam twoje ostatnie wiadomosci i wydajesz sie byc naprawdę miłą osobą, taką, z którą przyjemnie sie rozmawia. Fajnie, ze udzielasz sie na forum. No i masz ladny nick, szybko wpada w pamiec.
@down udzielam sie glownie na Zapytaj, a wczesniej mialam ten sam nick i 20k wiadomosci
Ostatnio zmieniony przez Flower (12-03-2022 o 19h18)
#1441 12-03-2022 o 18h56
Humm nie za bardzo cię kojarzę chodź masz dużo wiadomości, a może zmieniłaś nick ? Bo towja postać wydaje się znajoma, masz bardzo ładną stylizację taką miau <3 kojarzy mi się nieco z kotołakami.
"Jeśli możesz to przeczytać, jesteś stanowczo za blisko nietoperzy...!" cyt Anatea :3
#1442 12-03-2022 o 19h12
Ooo jaka słodka mroczna Lina ^^
Ta stylizacja jest jedną z najlepszych, która odwzorowuje twoją osobowość. Nie wiem jak ty, ale lepiej wyglądasz w tej karnacji, ale nie byłabyś tą samą zieloną nieumarłą:(
#1443 12-03-2022 o 19h30
Filia bardzo ładna z ciebie gotka, i widzę że chodź ciuszki są fantazy, udało ci się stworzyć bardzo nowoczesny look, co do bycia nieumarłą, to proszę bardzo dla ciebie zrobiłam się lekko zielona
#1444 12-03-2022 o 20h22
Wow! @Lina, wyglądasz mega! Bardzo podoba mi się ten szary komplet, który sobie stworzyłaś i dopasowanie Twojej postaci (ubiorem i karnacją) do szaro-zielonkawego tła Jestem pod wrażeniem I nawet dziś się Tobą inspirowałam, tworząc stylizację z Twoją karnacją, tylko w innym odcieniu
//Dziękuję, kochana Mordeczko <3 I dobrze wiesz, że ja też Cię uwielbiam :*
Ostatnio zmieniony przez Nirez (14-03-2022 o 19h37)
#1445 12-03-2022 o 21h07
MAM CIĘ MORDO!
Kurczaczki, ja serio nie mam pojęcia skąd bierzesz pomysły na te stylizacje, ale ta przebija wszystkie!
O jeny Julek jest BOMBOWA, CUDOWNA, A PRZEDE WSZYSTKIM ORYGINALNA!
A co do jeziorka to zaraz tobie oddam, bo masz za mało wody u siebie
Wiesz jak bardzo cię uwielbiam co nie? Przez ciebie w tym właśnie momencie mam bana na twarzy
//Awwww, dziękuję kochana! <3
Ostatnio zmieniony przez Fillia (12-03-2022 o 23h46)
#1446 12-03-2022 o 21h19
Łaaaaaaał! Twoja Gardzia robi wrażenie! Podoba mi się użycie włosów, które wydają się być wręcz stworzone do takiej stylizacji, podoba mi się makijaż, a najbardziej podoba mi się fakt, że twoja postać wygląda oszałamiająco, wyzywająco, niekonwencjonalnie, jednocześnie całkowicie zachowując realizm! Mogę sobie wyobrazić minięcie takiego gotha na ulicy i to jest wspaniałe! :DDD
#1447 13-03-2022 o 13h08
Bardzo zapadasz w pamięć, raczej nie kojarzę zbyt wielu osób z forum a Ciebie jak najbardziej. Podoba mi się też to, jak oryginalnie łączysz ze sobą elementy stylizacji
#1448 13-03-2022 o 21h44
Wszystko tak pięknie zgrałaś na Swoim profilu, że gdy na niego weszłam, odniosłam wrażenie, że patrzę na ilustrację z baśni. Takiej mroczniejszej, ale i czarownej, wzruszającej. :)
#1449 14-03-2022 o 10h14
Jestem pod ogromnym wrażeniem tej mrocznej wróżki, którą stworzyłaś Piękna gra granatów i fioletów, niepokojący uśmiech, a dodatkowo tło i chowaniec tworzą razem historię egzekutorki, która czeka na kolejną ofiarę, a u jej boku jedna z biednych dusz, które pozbawiła ciała Super!
#1450 14-03-2022 o 22h26
Nirez kochanie widzę że kolejne cudeńko chociaż różowe, ale nieco zachodzi w stronę mroku i nie pokoju.
Niby wesoło niby radośnie, ale jest nutka chaosu i mroku o to co ta postać zrobi.